0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NOWILKA ходя до WCто да се проверявам през 30 мин. че така ме боли корема. Лошото е, че си записах час за фуликуметрия за 26-ти и се надявах да ми дойде на 14-ти и сега се чудя какво да правя ..

14 Е ОЩЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ. МОЖЕ И ДА НЕ ТИ ДОЙДЕ. СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ. ТО И АЗ ЗАПОЧНАХ ПРЕЗ 10 МИН ДА СЕ ПРОВЕРЯВАМ.  :ask: НО ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ?
ТОВА ЧАКАНЕ И ТОЗИ ВЪПРОС ВЕЧЕ МИ ВРЕДЯТ И НА РАБОТАТА. НИКАКВА КОНЦЕНТРАЦИЯ НЯМАМ.
*
NOWILKA,Vickson: ей, момичета, какво сте се отачаяли, идва новия месец и новите надежди, никакво предаване и отчаяние, да знаете. Трудно е наистина, но след лошето винаги идва добро, така че оставете лошите мисли настрана.

Кайли: все пак още не е дошла, така че  :crossfingers: и да не идва.

Що се отнася до голямата прегръдка, ето една и от мен  :grouphug2:

Не искам другия месец :balk_144: :balk_144: искам сега,веднага. Сигурно много искам. Защо Господ ме наказва?

Знам, Новилка, знам, разбирам те много както и всички момичета тук, и аз съм минала през това особено първите 2 години някъде. Но после някакси се вземаш в ръце и почваш да мислиш разумно. Вярно е, че не става и не става, това действа ужасно много подтискащо, но в никакъв случай не си мисли, че Господ те наказва, защото Господ обича силните.

Kylie: И аз съм същата, тая тоалетна ми стана като част от мен, повече стоя там последните два дни.

*
Сега отивам на работа, като се върна довечера искам да ви видя по-усмихнати. Навън времето е прекрасно, една разходка ще ни се отрази добре на всички ни, ако имате възможност направете я. Аз вчера се отдадох на една дълга такава и сле дтова се чувствах много емоционално заредена с положителна енергия.

*
Ох, като 4е ли си 4ета мислите написани от вас. Но засега успявам да съм търпелива и оптимист и се надявам да се заразите с такъв опитимизъм. Но Меги е права, излезте, разходете се,  порадвайте се на хубавото време и слън4евите лъ4и и се усмихнете.
И никакви лелки да не пускате, ей :Dда по4акат 9 месеца
*
Горе главите, бъдещи мами!
Прочетох някъде, че децата си избирали родителите /душата си избира къде да се роди/, как мислите, дали е вярно? Ако е, мислите ли, че една малка душичка ще избере някоя мрънкаща и депресирана мама? Със сигурност ще предпочете една мила и лъчезарна, силна и щастлива мама :)
Затова никакво отчайване!  :balk_602:
*
НО ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ?
ТОВА ЧАКАНЕ И ТОЗИ ВЪПРОС ВЕЧЕ МИ ВРЕДЯТ И НА РАБОТАТА. НИКАКВА КОНЦЕНТРАЦИЯ НЯМАМ.
И на мен ми вреди много  :( толкова съм разсеяна ....

ne6i да почакат ама като напират  :(
*
ох, май и при мен напират ама няма да се дам без бой. ако сега не стане, другият месец е мой. да ви кажа изплаках си сълзите и пак напират о6те, но не се давам. ние 6те бъдем мами и това е. моля се всеки ден за това. и много во оби4ам, моми4ета и ви пожелавам успех
*
ne6i и аз досега ревах  :balk_145: Гледам да се сдържам, че съм на работа и колегите ме гледат .... излизам за малко от стаята поплача си малко и пак се връщам. Много зле се чуствам днес ама много .... глава да ме болеше, щях да взема едно хапче и щеше да ми мине, но лек за болка в душа знае ли някой ?
*
Ох Кайли, милата. Незнам какво да ти кажа, просто не ми идват пове4е думи4ки. Прегръ6там те и дано вси4ки на6и пегръдки ти дадат сили :bighug: :grouphug2:
Добро утро и от мен.
Аз да ви кажа че днес не се сдържах и си направих единт тест (макар че утре трябва да ми дойде) и първо ми показа само една черта но след няма 5-10 мин. имаше още една ама съвсееем бледа (с повече въображение може да каже човек че има :D)Та не знам да се радвам или не 8O Някой да ми каже винаги ли излиза втора черта след минутки от направата на теста независимо дали е пол. или отрицателен.Чертичката беше като първата на тази  :bfp1: най бледата втора чертичка.Уфф незнам какво да мисля хем имам симптоми че ще ми дойде хем тоя тест ме разколеба (бях свикнала с мисълта че този месец ще ми дойде лелката)Сега ако почна да си мисля че няма да ми дойде и утре като цъфна сигурно пак ще изпадна в депресия  :(
« Последна редакция: Март 12, 2008, 11:16:41 am от ladybebi »
*
Благодаря ne6i и от мен много прегръдки  :bighug: :bighug:
ladybebi направи го пак след 48 часа ще стискам палци  :crossfingers:
*
ladybebi направи тест след 48 4аса пак
*
Здравейте, момичета!!
какви са тия сълзи тука бе? няма да плачете, ей, не може така!! искам да ви кажа, че в този форум няма неуспели!!! тук всички ще успеем, но, разбира се, няма да сме по едно и също време!!! недейте да говорите, че Господ ви наказва - Бог е милостив и ще ни даде дечица!!! не спирайте да вярвате!!! :bighug:
за протокола: явно "заболяването" с течение е масово явление. днеска даже си мислех, че е свързано с идването на пролетта и промените в тялото ми (дрън-дрън  :lol:)
за сега съм показала на това пусто течение най-дългия си пръст на ръката и не му обръщам никакво внимание  :witch:
Хайде, искам ви усмихнати и готови за борба!!! и никакво предаване!!!
Добро утро бъдещи мами. Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден. :grouphug2:
Напълно съм съгласна с nomine, аз също съм я чела тази статия душата на бебето си избира родителите и ако сме криви и раздразнителни едва ли ще ни харесат много  :oops:
Nowilka, Kylie горе главата наистина след злото идва добро.....макар че тази сентенция и на мен не ми помогна предния месец да изперкам като ми дойде. :lol:
Но истината е че когато искаш нещо много силно то се случва.
Само трябва да решите защо го искате. Бях си пожелала да спечеля една томбола, понеже мъжо ми каза че ако спечелим и си подобрим финансовото положение ще почнем с опитите за бебе.
И аз си пожелах да спечеля томболата за да си промени мнението мъжа и.......е не спечелих томболата но той наистина си промени мнението. :sperm2:
Така че  :crossfingers: на всички и каквото сте ти пожелали да ви се сбъдне.
*
Добро утро и от мен.
Аз да ви кажа че днес не се сдържах и си направих единт тест (макар че утре трябва да ми дойде) и първо ми показа само една черта но след няма 5-10 мин. имаше още една ама съвсееем бледа (с повече въображение може да каже човек че има :D)Та не знам да се радвам или не 8O
Лейди, можеш ли да ни покажеш снимка на това чудо?
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Аз май ще изляза голям инат и си чакам закъснението, чак ми става весело, никакво предаване.
ladybebi какъв беше теста...surecheck?
защото аз като си правих и след 10 мин си остана 1 чертичка така чеее  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е това което искаш :bighug:
Ехоооооо, момичета, я се стегнете! Като влязох тая сутрин и видях изписани цели 4 страници и си викам: "Аха, днес ще да има няколко  :bfp: и после поздравления и поздравления... А то какво? Само оплаквания и черни мисли! Бива ли така! Ами я по-ведро и оптимистично! Гледайте какво хубаво е напекло! Сега искам всички, кото не са на работа да си хващат по-една дружка, най-добре , че няма да им надува главата  :balk_600: и да излязат на разходка. Чистия въздух и слънчевите лъчи, ще изгонят черните мисли. А тези, кото са на работа, веднага да пращат по едно смс-че на любимия и да се уговорят за довечера и да си направят романтична вечер , примерно!
Ама така те! На всички ни е писнало и ни иде да ревем, ревем..., ама до къде ще я докараме така? Нали сме силни? И знаем, че заслужаваме да бъдем щастливи? Така че, рано или късно и нашето чудо ще стане. И тогава няма да има по-щастливи от нас. Но до тогава да не се тормозим. Горе главите, щъркелите идват !!!
Хайде, аз отивам да последвам съвета си и да покарам колело. Прегръщам ви всичките   :bighug: :bighug: :bighug:
ladybebi, колкото и тестове да съм правила, до сега никога не ми е излизала втора бледа черта. Та аз си мисля, че твоето чудо е станало! Дано, мила,  :crossfingers:! Направи утре пак тест, мисля че ще е по-наситена  :hug2: 
« Последна редакция: Март 12, 2008, 11:50:25 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*
Добро утро и от мен.
Аз да ви кажа че днес не се сдържах и си направих единт тест (макар че утре трябва да ми дойде) и първо ми показа само една черта но след няма 5-10 мин. имаше още една ама съвсееем бледа (с повече въображение може да каже човек че има :D)Та не знам да се радвам или не 8O Някой да ми каже винаги ли излиза втора черта след минутки от направата на теста независимо дали е пол. или отрицателен.Чертичката беше като първата на тази  :bfp1: най бледата втора чертичка.Уфф незнам какво да мисля хем имам симптоми че ще ми дойде хем тоя тест ме разколеба (бях свикнала с мисълта че този месец ще ми дойде лелката)Сега ако почна да си мисля че няма да ми дойде и утре като цъфна сигурно пак ще изпадна в депресия  :(

ladybebi, стискам палци да е най-хубавото! :goodluck:
АКО ЩЕ МИ ИДВА ,ДА Е ПО-БЪРЗО ЗА ДА МИ МИНЕ И ДА ЗАПОЧВАМЕ ОТНОВО С НОВИТЕ ОПИТИ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ,ЧЕ СИ ИЗТЪРВАХ НЕРВИТЕ,НО ПОНЯКОГА НЕ ИЗДЪРЖАМ.
НА ВСИЧКИ ВИ  :bori_007: :bighug: :bfp: :crossfingers: