0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
 :bighug: Много съм радостна! Моята най добра приятелка роди момченце! 
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
:bighug: Много съм радостна! Моята най добра приятелка роди момченце! 
Честита й радост!!Честито и на теб- пожелавам ти скоро да се похвалиш с  :bfp:, ти го заслужаваш!! ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ ЗАЧАТИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!!
*
Зравейте момичета, новата темичка е започнала много добре,дано да е пълна с ++++++++ резултати
нямах възможност да чета два три дена и чак едва ви смогнах, пропуснала съм втората молитва, но да знаете че в сърцето си съм била  с вас. По принцип не чакам към 11/03, но да ви кажа чесно от сега ме е хванало с едни болки .... дао да не дойде
everything_possibleда и е живо и здраво момченцето да си провлачи краката и ти всички да се похвалят с такова нещо
Radost_I, честито на рожденика  balk_12
Пантошче,  welcome и дано не се задържиш дълго тук!
Симони какво е станало с теста?

Леле момичета не сте си играли тези дни, направо не можах да ви изчета.
Симони, благодаря за църквата :bighug: , и аз вече нямам търпение да разбера какво е станало с теста (стискам палци) :goodluck:
Честито на бременните и стискам палци на всички чакащи и не чакащи :bighug:
Благодаря Ви!
Малко съм притеснена, защото чертичката ебледа и има ден или два до М. А и някой знае ли като се спре Утрогестана има ли опасност да ми предизвика МЦ или няма проблеми?

Тихичко честито и от мен!!! :lol: Не се притеснявай, можеш да си продължиш утрогестана, той няма да ти навреди и като отидеш при доки понататък, той ще ти каже какво да правиш. Или просто се обади на доки, за да каже как да постъпиш.
Пожелавам ти втората чертичка да става все по-ярка и след 9 месеца да увеличите броя на семейството с още поне един!!!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
още не съм успяла да прочета вси4ко но нека да кажа за да не ме 4акате- 1. теста е отрицателен :(но аз вярвам,че другя месец ще полойителен или когаатооо трябва :P,2.бяь в църквата-днес имаше много хора,направо тълпа!3.Да в неделя задалжително трябва да се отиде пак до църквата след като е такак хубав ден!!!Ътре имам рожденничка :band: :bori_015: :happy_birthday_1: :ballons: :cheerleader: :heartbeat:пожелавам ви след година и вие да правите бебе6кикупони!!!!ПОве4е усмивки :lol:
Симони аз не бих се отказала да мечтая докато не видя лелката.Прегръдки от мен  :bighug:
Леле, за 2 дни толкова новини. Първо : нова темичка, да ни е честита и много плодородна! И Натали се е завърнала, добре дошла отново при нас, радвам се че всичко вече е ОК между вас, а бебенцето ще дойде на всяка цена, когато мама и тати се обичкат  :dance2:
Хепимери, Алекс, ЧЕСТИТОООО, момичета!Леки  :cloud9: и красиви бебчета  :bori_015: :bori_004: :bori_008: :bori_002:
Ийгълче :bighug:
Симони, тъкмо бях написала как тръпна в очакване за теб , и видях че си публикувала. Съжалявам, мила  :bighug:Но ти си толкова оптимистичен и лъчезарен човек, че последното което ще направиш е да се отчаяш, нали така, още повече че утре малката ти принцеса иска да си има една хубава и усмихната мама. Весело празнуване!
Everything_possible,да е жив и здрав малкия мъж на приятелката ти и много скоро и ти да я зарадваш както тя теб.Ние с моята най-добра приятелка започнахме заедно да работим за бебе, мечтаехме си как ще си бременеем и двете, после ще се разхождаме с количките...и нали сме си най-добри приятелки и сме си  солидарни една с друга, та и двете все още не сме бременни...
При мен нищо интересно, чакам си фаталната дата  :lol:
Дани,честито на приятелката ти ,нека расте жив и здрав.Айде и ти да се заразиш от нея preggo.
Симони аз не бих се отказала да мечтая докато не видя лелката.Прегръдки от мен  :bighug:
и аз съм на това мнение :crossfingers:Симони

Привет на всички !
Честото на alex and happymery ,леки бременостти и дано и ние скоро ви последваме .
Аз май ще се пиша вече към нечакащите , след неколкодневното ловуване. Тестовете  бяха отрицателни , но аз си мисля че имах ову , защото това напрежение в гърдите не може да е случайно. Ех, ще видим накрая каква ще излезе  :? Хайде момичета дано ни се изпълни форумчето с повече полижителни резултати  :D

НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy

Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy   
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
krasiko     15.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
biserche    18-20.03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75 :eggsperm:
Sof    :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:
lqlyo        :eggsperm:
tani77       :eggsperm:

Издърпах списъчето и Jael,e премахната за съжаление :(
*
Симони, :bighug: пожелавам ти весел бейби-купон и другия месец да си мама отново. Everything-possible 4естито на твоята приятелка, нека е жив и здрав малкия мъж.
На вси4ки 4ак6ти и ловува6ти успех. И в неделя да се помолим заедно отново.
Здравейте момичета :)
Днес си направих втори тест и втората черта беше по-наситена! :)
Имам едно питане:
ЦС ми стана по-обилна и леко ми дразни. Това нормално ли е?
Пожелавам ви много +++++++++++++ тестчета, момичета!!!
Провлачвам краче!  :D
някой който знае как би ли ме сложил към нечакащите . Благодаря предварително
simoni  :bighug: такава добра душа като теб със сигурност ще бъде възнаградена, а и нали знаеш,че има изключения от тия тестове  :balk_21:. Само имай вяра.
П.П. и аз излизам от списъка с ловуващите,че сам в софия за лекции, а приятелят ми си е в къщи.Ако съм си определила овулацията вярно, може и да см успели  :oops:.Обичам ви много
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Симони, все пак не е дошло лелището, та не е сигурно как са нещата при теб. Утре ти предстои голям празник.
Аз днес пропуснах молитвичката, но ви предлагам да допишете в списъка всички, които не са успели да се включат и да отида в неделя до Руската черква и пак да се помолим заедно и да занеса листче с нашата молитва.
Предлагам да си имаме еднин "постоянен" списък и който реши да отиде, само да съобщи, за да може,ако има и нови желаещи - да се включат и да се уговаряме за часа на молитвите.
Aleks: ЧЕСТИТО - пожелавам ти здраве и леки и спокойни  :bfp:
 :welcome_1: на новодошлите, дано не се задържите много тук, а с "летящ старт" - направо в темите на бременните.
Соф, стискам палци за събота.
Радост, честит ти Рожденик, много да те слуша и скоро да си имате бебче!!!
everything_possible, да е живо и здраво "слънчицето" на приятелката ти и да си провлачи крачетата и за теб!
Джаел, събирай нови сили за другият месец, няма да и се дадем на гадната лелка
/уфффф, а понякога си мисля как някои момичета като им закъснее и се молят, и какво ли не правят,само да не са бременни - не е справедливо/.
Но си мисля и друго - :D щъркелите ще дойдат към края на месеца, а с тях и нашите  :bfp: и  stork-boy stork-girl stork-girl stork-boy stork-boy stork-girl
eagle, изчакай още малко,  yahoo_17 :crossfingers:
P.S. Не мога да ви насмогна на четене, по кротко моля ви и се ограничете  :lol: само до много :bfp: :bfp: :bfp:
И аз ви обичкам!!!
пробвам дали става

НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy

Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy   
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
krasiko     15.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
biserche    18-20.03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

prettily 19.03  stork-boy    
mimcheto_85  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75 :eggsperm:
Sof    :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:
lqlyo        :eggsperm:
tani77       :eggsperm:

« Последна редакция: Март 06, 2008, 21:27:22 pm от prettily »
prettilyизпревари ме,само сложи mimcheto_85 при нечакащите :D

*
 Предлагам да си имаме еднин "постоянен" списък и който реши да отиде, само да съобщи, за да може,ако има и нови желаещи - да се включат и да се уговаряме за часа на молитвите.
Аз съм за :balk_46:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Дани,честито на приятелката ти ,нека расте жив и здрав.Айде и ти да се заразиш от нея preggo
Благодаря на всички! Роузи мен ако питаш бих пуснала тук една биологична бомба със зараза "бременност" или "дъжд от дечица" и веднъж за винаги да се унищожи този сайт! Не че нещо против сайта, просто да се създаде един нов- пак ние всички да сме си вътре, но да се казва "РАДОСТИТЕ НА МАМА, Тате и БЕБЕ"
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!