0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ladybebi честито:) и леко изкарване на бремеността
Айде и аз качих снимки
Лиско ,целувки на Бари,голям сладур.Като съм почнала с целувки ,нека има и за Ема ,малката кукла на Симона
Здравейте момичета.аз преди малко се прибирам от университета  и като видях колко сте изписали и ,че си имаме една бременна сладурана, и албумчето направо унемях.ladybebi честито мило.прегръщам те силно и ти пожелавам лека бременност.На всички други пращам по една голяма целувка и ви стискам палци  :crossfingers: :balk_21:
Албумчето е страхотно и всички сте супер сладки  :bighug: :bighug: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Здравейте момичета, аз тази седмица нещо не мога да ви настигна с четенето, камо ли да успея нещо да напиша:(
ladybebi, толкова много ти стискам палци, че се отказвам от моето място в списъка за църквата (с две места дано се увеличат шансовете всичко да е наред).
simoni, като си разказал на дъщеричката си в съня си, че това е чичкото дето...каза ли и, че това е същия дето ще....братчето или сестричето и:) Стискам палци мила!:)
Момичета, тези две истории ме впечатлиха и затова писах само за тях, надявам се, че не ми се сърдят останалите, които не съм споменала, но винаги нося в сърцето си като близки приятели със същата участ като моята. Боже пиша глупости, не участ, а надежда!!!:)
Моля се за всички вас!
*
simoni, като си разказал на дъщеричката си в съня си, че това е чичкото дето...каза ли и, че това е същия дето ще....братчето или сестричето и:) Стискам палци мила!:)

:good_post:

Ех, че хубаво звучи!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)))))))))))))Rouzi,моля те Бари да го целуна като го изкъпя:))))))))))

Но той ще ме изпревари, защото ме дебне докато се обувам, напада ме и ми облизва носа, брадата, бузата (каквото успее преди да се драпна)като благодарност, че отива навънка:)
*
ladybebi  честито! лека бременност!
....
Повличам крак  :goodluck:  

Дано, дано ...  :crossfingers:
Леки  :cloud9: :bighug:

:balk_50: :balk_50: :balk_50: :balk_50: ДАНО
Успях и аз да си сложа снимката...за съжаление не мога да намеря една хубава на моето съкровище (племенника), но ще продължа да търся.
simoni, да ти е жива и здрава принцеската, разкошна е:)
Ейй, какви сте ми хубавки на снимки, представям си в действителност - още по-по-най-  :lol:. Апропо, можем да направим срещичка на дечорлигите /дето ще си имаме скоро/ в предаването "Кой е по-по-най-"
Лиско, Бари е сладур и не се учудвам, че те дебне да те "целува".
Симони, цункай за "лека нощ" Ема и и пожелай да сънува братче или сестриче, а чичо доктор ще ти напише пак направление  :lol:
Дано детето скоро да оздравее!!
clevergirl_75, няма нужда да си отстъпваш мястото в списъчето за молитвата, просто се моли два пъти по-силно утре заедно със Симони, а при ladybebi всичко ще е наред!
Офффф...както казах, готова съм да си отстъпя мястото, но ако молитвата ще стигне, ще се моля утре за ladybebi.
Ще се моля за всички!
Утре поне не ми е толкова натоварено, че цяла седмица нямам време да си погледна къщата, добре, че милия е командировка (не че аз не бях). Сега чакам с нетърпение другата седмица, отпуска, чистене на прозорци....Великден(тук е другия weekend).Хайде да не ви отегчавам с глупости:)
*
И аз най-накрая добавих снимки. Надявам се, че няма да се сърдите,че малко се поувлякох със тези снимки, цели 5 сложих :-).

Бари е страхотен!

И аз най-накрая добавих снимки. Надявам се, че няма да се сърдите,че малко се поувлякох със тези снимки, цели 5 сложих :-).

Бари е страхотен!

Ха, ха, ха...ако ти не си сигурна, кой е зад очилата, тогава кой:)
*
Аз, аз, реших малко да ви развеселя :-) Надявам се, че успях!

Аз, аз, реших малко да ви развеселя :-) Надявам се, че успях!
Мен със сигурност:)
Това беше сладко:) Стискам ти палци мила:)
*
Здравейте момичета. И аз добавих снимки във албума.
Много сте сладки всичките, и ви  :bighug: :balk_21:
Точна като швейцарски часовник - ето това е моята отвратителна, гадна и ужасно досадна лелка  :bonk: :bonk: :bonk:.Събудих се с мисълта за нея,защото днес е 13-ти,  отивам в тоалетната и...Не издържам вече, милото ме навива да изчакаме до септември за иксито, ама дотогава тотално ще изперкам.
Лейди, много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Много сте сладки всички, страхотна идея за албумчето, само че на мен в момента не ми е до снимки....Ще кача по-нататък.Отивам да се упоя с аулин и лягам.13-ти си е гадна дата, добре че остават 2 часа до края и.
Точна като швейцарски часовник - ето това е моята отвратителна, гадна и ужасно досадна лелка  :bonk: :bonk: :bonk:.Събудих се с мисълта за нея,защото днес е 13-ти,  отивам в тоалетната и...Не издържам вече, милото ме навива да изчакаме до септември за иксито, ама дотогава тотално ще изперкам.
Лейди, много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Много сте сладки всички, страхотна идея за албумчето, само че на мен в момента не ми е до снимки....Ще кача по-нататък.Отивам да се упоя с аулин и лягам.13-ти си е гадна дата, добре че остават 2 часа до края и.
Съжалявам мила:(
Не се отчайвай само, ние сме с теб! А колкото до чакането, и аз не бих чакала така, че колкото се може по-скоро действайте:)
Надявам се Аулина да е помогнал, и да се чувстваш по-добре!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Силвичка,  :bighug: Зная,че сега ти е трудно,но и при нас слънцето ще огрее скоро,многоооо много скоро! Вярвай миличка! Изживей си тази вечер болката и утре с вдигната глава посрещни придизвикателството на живота! ТИ ще бъдеш МАМА!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Видях те.. :wink: много сте хубави всички :):) и аз съм там вече..успех :):)