0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнение за графиката ми
« -: Март 05, 2008, 15:25:54 pm »
Момичета,нека някоя от вас по компетентна с графиките ми каже има ли ову. и кога е? Че и аз вече не зная..
http:
Re: Мнение за графиката ми
« Отговор #1 -: Март 13, 2008, 22:34:08 pm »
Благодаря ви за мненията.......
http:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #2 -: Март 17, 2008, 11:40:01 am »
Здравей, Анжела!
Не мога да ти помогна с графиката, просто искам да ти пожелая успех и да те подкрепя, че напълно те разбирам как се чувстваш. :bighug:
Аз също съм си пуснала графиката и мнения, на които никой не ми отговаря и ми става много мъчно. :(
Незнам защо така се получава - виждам, че е прочетено мнението, а не се отвръща...
Стискам палци дано всичко се нареди при теб, че при мен май положението не е добре- нещо не ми се качва температурата и никой не ми отговаря как е, че за пръв път меря БТ..
Гушкам те още веднъж и ти желая твоето чудо ylinfant да се случи в най-женския и майчин месец. :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #3 -: Март 17, 2008, 12:04:05 pm »
anjela80, аз също за съжаление не мога да помогна с коментар над графиката ти, но искам да ти пожелая много късмет и съвсем скоро да се похвалиш с  :bfp:  :crossfingers:
Дано се включат скоро компетентните момичета и да помагат! :)
*
« Отговор #4 -: Март 17, 2008, 15:40:36 pm »
Здравей и от мен, по принцип не изказвам мнения поради простата причина че не разбирам много, а и моята немога да я разгадая. От това което виждам на твойта, си правя изводи че утре ще ти дойде (дано не ме намразиш, и дано не съм права), а относно уволацията незнам, покажи си бележките.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #5 -: Март 17, 2008, 20:04:19 pm »
Здрасти мила и не се сърди на момичетата :) според мен О. е имало и е била на 16/17 ден от МЦ..но този спад който е настъпил сега може би наистина значи че тези дни ще ти дойде ..както и да е..само един въпрос каква е тази ниска Т която си измерила???много е странно на фона на цялата ти графика :) спокойно всичко ще се нареди..до скоро :) ще помагаме с каквото можем  :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Март 18, 2008, 15:03:34 pm »
Благодаря ви за мненията.......
Графиката ти до тук е добре, но не показва все още да е имало О. Тя най-вероятно предстои.
Прави тестове за О. за да не я изпуснете.
Успех и дано скоро чудото да стане  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #7 -: Март 18, 2008, 22:49:32 pm »
Здрасти мила и не се сърди на момичетата :) според мен О. е имало и е била на 16/17 ден от МЦ..но този спад който е настъпил сега може би наистина значи че тези дни ще ти дойде ..както и да е..само един въпрос каква е тази ниска Т която си измерила???много е странно на фона на цялата ти графика :) спокойно всичко ще се нареди..до скоро :) ще помагаме с каквото можем  :wink:

по долу написаното от мен се отнася за наскомими :)