0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Резултат от цветна снимка
« Отговор #20 -: Март 11, 2008, 21:22:02 pm »
на мен преди години,преди операцията ми казаха ,че матката ми е изместена на ляво,най-вероятно в следствие на голямата киста отдясно.Та, щом може заради образувание да се премести в ляво,значи може и да се корегира :wink:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #21 -: Март 11, 2008, 21:49:06 pm »
А сега чакайте да се включа в наместването на матки и аз:)))

Понеже и аз съм с обърната матка..., преди години, малко преди онази ми операция за която съм писала в дневника си, същият този доктор дето забрави да ми каже, 4е ми е махнал трабите,но ми каза да опитваме да си направим бебе по естествен начин, се опита да ми я намести...:):):)
Сега ми става смешно като се сетя, но да ви кажа 4естно, тогава се чудех дали не иска да ми извади нещо от вътрешностите:):)Ще спестя подробности от опита му обаче предпочитам да стоя и аз на челна стойка (Роузи, това много ми хареса) и да съм си с обърната матка:)

Сега по сериозно:)
след това съм се интересувала и наистина има случаи при които е възможно наместване (дори когато е по рождение)в нормално състояние и то не болезнено.
« Отговор #22 -: Март 12, 2008, 13:56:14 pm »

...наистина има случаи при които е възможно наместване (дори когато е по рождение)в нормално състояние и то не болезнено.
Е, поне се успокоих, че умствено не съм зле  :lol:
Вече бях започнала да си мисля какво ли токлова е правил док., казвайки ми че ще я издърпа, при положение, че не съществува такава опция???!!!???
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #23 -: Юни 03, 2009, 23:33:38 pm »
Момичета знам, че пиша в малко по-стара тема, но понеже е точно по въпроса, който ме вълнува си позволявам да си го задам тук.
След ЦС на изследването пише:
 Матка - изпълнена с к.м, в синистропозицио и хиперантефлексии.
 Тръбите са нагънати, пропускат к.м. в кор.кухина - проходими.

Преди 12 години разбрах, че съм с обърната матка и тогава лекаря, който ми го съобщи така съчувстено ми го каза, че доколкото помня дори, че едва ли не няма да имам деца. По-късно, доста по-късно (от страх не смеех повече никой лекар да попитам, а и тогава не исках все още дете) разбрах, че слава Богу обърната матка не е проблем.
 Тук обаче коментирате, че синистро е наляво, а хиперантефлексии е силно нагъната ??? Малко се обърках и ще се радвам и още момичета да се включат. Търсих в Гугъл и познайте - това е единственото място където е коментирана тази хиперантифлексия. Чак толкова рядко ли е това чудо ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #24 -: Юни 04, 2009, 00:18:55 am »
Гардже не задълбавай мила в неща които няма да са ти проблем, ако имаше някакъв проблем то повярвай ми д-р Александров щеше да ти каже че има такъв. Аз също съм с обърната матка и въпреки това имам естествени забременявания, така че само по себе си това не е проблем.  :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #25 -: Юни 04, 2009, 00:53:48 am »
Старлет, снимката ми я прави д-р Ковачев и за съжаление не можах да се видя с д-р Александров ( а сега се чудя как да го намеря, за да коментираме резултата от всички изследвания на куп ). Нямаше коментар за нещо обезпокоително по снимката, но общо взето не я й обсъждахме кой знае колко.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #26 -: Юни 04, 2009, 16:16:26 pm »
Ей Гардже  :D на моята снимка пише абсолютно същото като изключим състоянието на тръбите.Та за това същото състояние на матката -днес питах Александров и той даже ме прекъсна и каза-абе нищо и няма на матката ти  :D Така че това не е проблем
Даже не мисля че ти е обърната твоата да ти кажа честно.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #27 -: Юни 05, 2009, 01:24:51 am »
Момичета, не гледайте какво е написал рентгенолога на снимката, а слушайте какво ви казва лекарят, който я прави. Когато прочете какво е написано на моята д-р Александров ми каза да не го взимам под внимание и че те си пишели някакви заучени неща.

Разчитане на цветна снимка тръби
« Отговор #28 -: Март 05, 2012, 13:40:28 pm »
Здравейте, моля ако някой може да ми каже какво означава този резултат, тъй като лекарят ми може да ме приеме за консултация едва след няколко дни, а дотогава окончателно ще се побъркам от неизвестното. Стана ми ясно, че резултатът не е добър и имам проблем, но нищо конкретно. Ще съм благодарна на всеки, който се отзове. Толкова съм притеснена, че и преди, и след изследването, и в момента не спирам да плача. Благодаря предварително
Re: Разчитане на цветна снимка тръби
« Отговор #29 -: Март 05, 2012, 14:39:23 pm »
Здравейте, моля ако някой може да ми каже какво означава този резултат, тъй като лекарят ми може да ме приеме за консултация едва след няколко дни, а дотогава окончателно ще се побъркам от неизвестното. Стана ми ясно, че резултатът не е добър и имам проблем, но нищо конкретно. Ще съм благодарна на всеки, който се отзове. Толкова съм притеснена, че и преди, и след изследването, и в момента не спирам да плача. Благодаря предварително
Мари,този лекар дето ти е правил снимката,защо не ти е обяснил как стоят нещата.Не може да има време да ти вземе пари за ЦС,а да няма 1мин.да ти я обясни. Но ще ти кажа ,че при моята втора ЦС излезе че лявата ми тръба е запушена,но на следващия месец аз поисках трета,но при друг доктор и излезе,че нямам проблем-просто се бе получил колапс на тръбата при вкарване на контрастното в-во.Дано и при теб така да стоят нещата.Не се терзай,иди при човека ,който ти е правил снимката и настоявай за отговор.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #30 -: Март 05, 2012, 14:47:17 pm »
Т.е. и двете ми тръби са запушени, това ли се вижда? Сигурно е така, защото правим опити от повече от година и вероятно това е причината...
« Отговор #31 -: Март 05, 2012, 14:52:53 pm »
Т.е. и двете ми тръби са запушени, това ли се вижда? Сигурно е така, защото правим опити от повече от година и вероятно това е причината...
Мари..моля те ,не си ме разбрала правилно.Тук във форума споделяме ,не поставяме диагнози.Просто те съветвам да намериш човека направил снимката и да поговориш с него.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #32 -: Април 28, 2012, 22:58:31 pm »
.здравеи мила би тряабвало слет цветната снимка датисе обесни какво тие и какво тие направено ,на мен преди 3 дена ми направиха но доктора ми обесни 4е контрасно весхтество е минало прес трабите и трабите са проходими нъама никакав проблем и дори на снимката би тръабвало да се вийда и да пи6е про4етиго добре ,и 6те разбере6,а наи добре при този доктор които тие направил снимката , дати обесни мила по принцип има много такива които си вземат само парите и не си вар6ат работата както траяабва,но неостажяаи работите така потарси :ask: :kiss:го и по питаи .успех