0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Стимулации, хормонални препарати
« Отговор #20 -: Март 10, 2008, 21:38:06 pm »

Deep,По къс протокол съм с микродози Лупрон, Гонал Ф 450 и Менопур.Процедурата ми трябваше да започне на 1 март но я отложиха заради завишено ФСХ.Надявам се да започна края на месеца.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #21 -: Март 10, 2008, 23:57:12 pm »
Arlina, благодаря ти.  :kiss:
 Желая ти скорошен старт и успех!  :goodluck:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #22 -: Януари 31, 2009, 10:20:04 am »
Побутнах темичката, за да попитам...

Аз съм по къс протокол. Започнахме с по 4 гонала. Вчера /пети ден от стимулацията/ - 5 гонала, 1 цитротид. На прегледа имах 5 фоликула от дясно и 1 от ляво, заради фенестрация :(.
Днес - 5 гонала, 1 цитротид и 1 меногон.

Въпросът ми е може ли да се образуват нови фоликули оттук нататък или вече само ще нарастват?
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2009, 16:11:44 pm »
бях в подобна ситуация преди 3 седмици. на 5.ден от стимулацията имах от общо 6 антр. фоликула само три които бяха трьгнали да растат. моят лекар ми каЗа, че вероятността да трьгне още някой е много малка, в най добрия случай още един. според него дори повишаване на доЗата не би помогнало.
аЗ си прекьснах опита Заради тоЗи лош (според мен) реЗултат, така че не мога да ти кажа от опит дали биха трьгнали още фоликули.
докато обаче се чудех дали да прекьсна или не, се рових тук доста и попаднах на 2 постинга, според които на момичетата са им трьгнали още 2 или 3 фоликула след увеличение на доЗата. това обаче е тьньк момент, Защото при прекалено висока доЗа пьк понякога страда к-вото.
ама ти нали си имаш 6 вече, ако стане още някоя супер, ако ли пьк не, пак си добре. :balk_103:
*
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2009, 19:03:26 pm »
Пурегон - 3.5х100, подкожно с 1 разтворител - 2 дни
Пурегон - 4х100, подкожно с 1 разтворител - 4 дни
Меногон - 5х75, подкожно с 1 разтворител - 3дни
Меногон - 6х75, подкожно с 1 разтворител - 1 ден
Резултат 3 яйцеклетки (ИЯР), бременност

Cream, не се тормози! Не е толкова лошо 6 фоликула.
*
« Отговор #25 -: Февруари 02, 2009, 19:36:00 pm »
Благодаря ви, момичета!
Вече си имаме 8 фоликулчета, но едното не е помръднало. Другите растат - между 15 и 9 мм са. Дано да се развиват равномерно!
От днес - 8-ми ден съм на 4 меногона и 1 цетротид. Спряхме гоналите. Най-вероятно ще приключим със стимулацията в сряда, включително.
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2009, 12:10:12 pm »
седем са супер :D :crossfingers: За хубави яйчица
« Отговор #27 -: Март 02, 2009, 21:28:14 pm »
 Чета, чета и никъде не срещнах някой с като моята стимулация. Пия Клостилбегит от трети до седми ден и имам предписани САМО три инжекции Мерионал *75.
 Някой ако е чувал при какви обстятелства се изписва такава стимулация, моля да разкаже! Аз взех да си мисля, да не би нещо някой да е объркал и да се провали опита, защото няма да има фоликулчета. В четвъртък ще ходя на фоликуметрия, ще се види каква е работата...ама до тогава
« Последна редакция: Март 02, 2009, 21:33:44 pm от tuna »
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #28 -: Март 03, 2009, 22:23:56 pm »
Аз сега започвам със стимулацията и съм на Фостимон.Ще видим с какво ще продължим по нататък.Стискам палци на всички да успеят :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: