Мили моми4ета, вероятно и сами разбирате, че неможе да позволявате на подобни екземпляри да се отнасят така с вас.
Вероятно аз в момента нямям право да ви кажа това защото от 1 година не работя, или го правя от вкъши.Но това е защото шефа ми от последната ми месторабота е човек с огромно сърце.
Преди това имах два горчиви опита.Единия малоумник ме замери с един огромен керамичен дядо мраз защото по телефона му казах да си гледа работата и аз напускам.и той дойде в офиса и запо4на да рита бюра,компютри и понеже аз му се смеех той в яда си хвана новогодишната украса (в случая доста тежка)и я метна по мен.Успях навреме да се наведа де:)И на другия ден молбата ми беше подадена разбира се и не си изчаках 1 месечното предизвестие.
Другия малоумник...след месеци работа, като понякога оставах и до 23.00ч в офиса а сутрин ходех и в 6-7 понякога, ме напсува като намеси баща ми, който беше починал 2 месеца преди това.И тогава да ви кажа ми падна пердето и щях да го ударя (не веднъж) ако не се беше усетил и ме заключи с таята и се скри в неговата като крещеше на колегите ми да ме успокояли.преди да ме успокоят обаче счупих стъклата на вратат и си отключих.успях да счупя и на неговата стая и само видях, че е много изплашен, но в оня момент исках да го ударя повече от вси4ко.Напуснах още на другия ден.През всичките тези 4 години бях сама и не съм имала на кого да разчитам финансово, но и не са ме намерили на боклука, за да позволя да ме тъпчат затова, че съм се раздавала.
НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ С НАС КАТО С 2-ро качество хора, ДОРИ И ЗАРАДИ ЕДНАТА ЗАПЛАТА (КОЛКОТО И ВИСОКА ДА Е ТЯ).Работа има.
Извинявам се за спама мили момичета ама се ядосах на шефовете ви докато четях.