0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #900 -: Ноември 27, 2008, 10:12:21 am »
 Днес нека стискаме палци за nefertiti777 :goodluck:!
А утре по това време да си мислите за мен и tzveta80!
tzveta80как е настроението днес?
« Отговор #901 -: Ноември 27, 2008, 11:03:22 am »
nefertiti777 и от мен имаш стиснати палци.
 audifen настроението е на средно ниво.Като гледам през прозореца времето какво е сигурно ще си стоя в квартирата и ще се подготвям психически за утре.Макар да знам,че няма нищо страшно ми е претеснено.
*
« Отговор #902 -: Ноември 27, 2008, 17:03:44 pm »
Благодаря ВИ мили моми4ета днес ми беше пункцията извадиха ми 18 яициклетки утре ште ми кажат колко оплодени има!да стискаме палци са моми4етата които утре им предстои пункция! не се притесняваите ништо страшно няма знам 4е ште успеете! касмета да не ви напуска! УСПЕХ !
:)
« Отговор #903 -: Ноември 27, 2008, 17:17:30 pm »
Добра бройка, nefertiti777! Дано се оплодят доста, та да имате голям избор за трансфера! А пък за избора - той доктора си знае - подбира най-добрите  :lol:
« Отговор #904 -: Ноември 27, 2008, 19:15:50 pm »
Tais,с теб мисля вървяхме заедно ,докато не стигнахме до...отрицателните тестове :(На теб обясниха ли ти нещо за евентуални причини за неуспеха или и ти като мен не си ги търсила?Дали не е време да се подготвят документи за догодина,нали все пак държавата ще ни подпомага :wink:Може пък и да не стигнем до там-да вземем да пробваме със секс,мноооого секс :D-хем е сладко , хем е безплатно :lol:
« Отговор #905 -: Ноември 27, 2008, 19:59:05 pm »
nefertiti777 добра бройка.Аз предния път имах 16,като 12 от тях се оплодиха.Утре с audifen сме там,може да наминеш да ни видиш и да докладваш как са при теб нещата.
*
« Отговор #906 -: Ноември 27, 2008, 21:01:47 pm »
Момичета аз ще ви мисля утре, пожелавам ви да мине по бързо времето  :wink: и да извадят най-хубавите яйчица  :wink: Успех!
*
« Отговор #907 -: Ноември 27, 2008, 22:15:20 pm »
Галатея, дано по приятния начин успеем идните няколко месеца!
Ако не догодина ще пробваме пак.Сега си правя изследвания, за да съм подготвена за догодина.А иначе за негативния резултат не можаха да ми кажат на какво се дължи, питах дали евентуално трябва да направя допълнително по специфични изследвания - отговора беше отрицателен.
За сега мисля да си почина, а догодина отново ще му мисля!
Стискам палци на всички мацки! :crossfingers:
*
« Отговор #908 -: Ноември 27, 2008, 23:44:29 pm »
tzveta80  и audifen КАСМЕТ! Стискам  ВИ палци! :bori_007: :balk_40: :bori_004:
*
« Отговор #909 -: Ноември 28, 2008, 10:45:54 am »
аз си подадох документите в обштината за безплатния опит през 2009,пробваите и вие, а ако  дай Боже сега ме заплодят ште си отстьпя правото на друга жена !
*
« Отговор #910 -: Ноември 28, 2008, 11:52:56 am »
аз си подадох документите в обштината за безплатния опит през 2009,пробваите и вие, а ако  дай Боже сега ме заплодят ште си отстьпя правото на друга жена !
Дано да те заплодят, миличка!  :D
Много благородно от твоя страна, ама като ги знам колко са тесногръди, едва ли ще може да стане прехвърлянето.......... Но дано!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #911 -: Ноември 28, 2008, 17:43:59 pm »
Току що се връщам от болницата.Ще докладвам и от името на audifen,дано не ми се разсърди.Бяхме двете заедно на пункция,изкарахме си чудесно-поне на мен ми беше забавно.Изкараха ни яйцицата,на мен 16,а на нея 10.Утре ще ходим да видим колко са се оплодили.Да видим на коя мъжа се е справил по-добре :)))))).
nefertiti777 благодаря за палците при теб как вървят нещата?
« Последна редакция: Ноември 28, 2008, 17:48:42 pm от tzveta80 »
*
« Отговор #912 -: Ноември 28, 2008, 18:22:58 pm »
здравеите сладури ! при мен 18 изжадени и 18 оплодени много сам доволна дано вси4ки по4увстват тази радост която и аз! желая ви го от все сьрце! :grouphug:
« Отговор #913 -: Ноември 29, 2008, 14:28:04 pm »
Идеални резултати nefertiti777
При мен има 14 оплодени.Само,че при мен на пункцията док,като е вадил фоликулите забелязал,че има тук таме кръв и взе предпазни мерки,като ми влива системки.Сега си имам абокатче за красота.В понделник с audifen ни викат да видят тогава ли ще ни ги връщат,или по нататъка.               
*
« Отговор #914 -: Ноември 29, 2008, 14:45:24 pm »
Браво момичета  :D
Много ви се радвам, като гледам такива резултати.
Пожелавам на всички дали сега или на пролет минимум по едно бебе в коремчето. Звучи сухарско, но пък е от сърце :)
Стискам ви палци момичета
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #915 -: Ноември 29, 2008, 15:51:30 pm »
tzveta80 гледаи позитивно и ште успееш!целувки и много касмет!
« Отговор #916 -: Декември 01, 2008, 14:04:24 pm »
Благодаря nefertiti777.Днес ходих до АГ и ми казаха,че трансфера ще е в сряда на 5-ти ден.А най хубавото е ,че ще сме с audifen заедно.И друго коремчето ми спадна,но вчера спазвах стрикно препоръките на док-на обед пил.месо,за вечеря риба и съм изпила 4 литра течности от обяд до вечерта,а и забравих 1 сварено яйце.Момичета имайте предвит след пункция това меню за да си нямате проблеми.
*
« Отговор #917 -: Декември 01, 2008, 15:12:53 pm »
Браво моми4ета,а след 15 дни ве4е да се похжалим с надути корем4ета!Пожелавам  на вси4ки коледно 4удо!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #918 -: Декември 01, 2008, 15:23:29 pm »
nefertiti777 благодаря ти за пожеланията! Мислихме си за теб в петък.
Благодаря за положителните мисли и на всички останали!
Тя tzveta80 хубаво казва, че си е прекарала добре, ама мен да ме бяхте видяли какъв страх ме тресеше. Тя и още едно момиче от стаята два часа ми наливаха безстрашие в главата. По едно време мислех да си ходя вече - то такова нещо като мен няма :oops:
Изкараха ми 10, оплодиха ми 5 и от днес останалото го знаете - в сряда каквото такова. Е пак ме е страх  8O 8O 8O, сега пък ембритата ще оцелеят ли, ще сигна ли до трасфер...ей таквиз ми ти неща.
Ако нещо се скофтят нещата дали ще ми се обадят утре или ще ми кажат при свършен факт в сряда, че трансфер няма да има????
*
« Отговор #919 -: Декември 01, 2008, 15:46:49 pm »
шТЕ ТИ ДьРПАМ Ушите момиц4е!Какжи са тези мисли в хубавата ти главица я да гледаш позитижно,каква маика  ште ставаш аааааааааа.... да ти се накарам аз! да не сам те 4ула пове4е така да разсаждаваш!имаш 5 облодени  те ште те 4акат  сряда,така 4е горе главата вси4ко ште е на ред ! вярваи в себеси! аз сам утре в 11h стискаите палци а аз ште си погожоря с ваште ембриом4ета и ште им кажа да ви 4акат ! успех мили4ки!