0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #240 -: Април 17, 2008, 11:36:22 am »
"Аз също не съм съгласна с това изказване, тъй като и моите дози са доста ниски, като самият д-р Александров ми каза, че трябва да внимаваме, защото чйчниците ми били много "яки" и ще реагират много добре."

да е жив и здрав д-р Александров, нямам още лични впечатления от него, но от това, което пишете и съм чувала ТОЙ ЩЕ Е! а какво е имал предвид под "яки" яйчници
« Последна редакция: Април 17, 2008, 11:39:38 am от snejka_7 »
*
« Отговор #241 -: Април 17, 2008, 20:47:21 pm »
Snejka,най-общо казано има предвид,че са способни да произведат много на брой и хубави фоликули - в този смисъл "яки" или "силни" :)
Успех ти желая!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #242 -: Април 17, 2008, 21:44:38 pm »
Момичета какви са тези негативни отзиви,направо съм изненадана.
Аз отдавна ви чета,ама тия дни не бях влизала и какви сте ги написали.Аз искам да им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Днес ми е 17 ден от трансфера,преди два дена видях мечтаните ДВЕ ЧЕРТИ.
Ето и малко история,и поле кажете как да не съм доволна.
Аз съм при д-р Ковачев,последния ми МЦ беше на 16.03,на 17.03 започнах с Пурегона.Стимулацията ми продължи 9 дена,през който съм използвала 12 дози Пурегон,5 Оргаметтрила и финала беше с 2 инжекций Декапептил0.1.
На 27.03-пункция.Имах 22 фоликула,16 яйцеклетки от тях 12 се оплодиха.На 5-я ден бяха останали 4 от който ми върнаха 3.Нямах никакво значително подуване.Чувствах се конфортно.Другата седмица ще ходя да ме гледа док дали всичко е наред и с колко точки съм.Ако ми се наложи пак там ще ида.Преди това бях в София нямате си напредстава как ме омайваха,че нямало проблем всичко е наред и ме баламосваха с хидротубаций,инсименациия,билкови хапчета само скубене на пари .А във Варно като отидахме Ковачев ми каза,че сме за инвитро без да овърта.Естествено ми стана тъпичко,но тово си е самата истина.Забравих да ви кажа-аз съм с запушени тръби.
Така,че още един път ви благодаря на д-р Ковачев д-р Александров д-р Кисьов д-р Козовски и не на последно място на Аннито,която само се прави на лоша.
*
« Отговор #243 -: Април 18, 2008, 20:02:21 pm »
Днес Доритка беше на преглеееед. Видях точиците, но Доки каза, че трябва да увеличим дозата. Започвам да бия по 300 единици на ден пурегончета, дано ги събудя малко тез заспали фоликулчета.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #244 -: Април 19, 2008, 12:15:37 pm »
Уф, снощи бих първата голяма доза 200 единици пурегон - голям зор :(
Днес забелязвам, че имам синка на коремчето. Дано е само това и яйчицата да започнат да растат, да ги извадим читави и да се захванат после. Дано са инати като нас с мъжа ми :) и късметлийчета.
« Отговор #245 -: Април 19, 2008, 14:21:23 pm »
 Дори, за да не посиняваш от инжекциите притискай мястото без да го търкаш 2-3 мин.На мен това много ми помогна!Успех ти желая!
« Отговор #246 -: Април 19, 2008, 14:49:27 pm »
Този път и аз посинявах след всяка инжекция пурегон, но не и от декапептила... странна работа. Не ми помогна нито натискането, нито търкането. Докато бях бременна, посинявах от фраксипарина - независимо къде го биех - корема, дупето и ръцете ми бяха целите в синини... иди разправяй, че мъж ми не ме пребива за закуска  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #247 -: Април 19, 2008, 18:29:07 pm »
  Днес ми беше пункцията.Извадиха ми 23 яйцеклетки :).Всичко мина много бързо и леко.Предполагам утре ще ми кажат колко са се оплодили.
*
« Отговор #248 -: Април 20, 2008, 18:48:46 pm »
Sofi, ще опитам така, както казваш. Дано всички се оплодят и се развият добре, за да имаш и за замразяване. Стискам палци. Аз предполагам, че ще съм на ред следващата седмица по някое си време.

setakap, разсмя ме с глас :)
*
« Отговор #249 -: Април 21, 2008, 09:10:03 am »
здравейте пак от мен.
Бреееее, нещо става с този форум :(
Искам да Ви попитам колко дни май-много може да трае стимулацията, защото Александров ме вика на 9-ти ден, за да види дали са започнали да растат яйчицата с увеличената доза (200 единици пурегон)
И каква е цената ориентировъчно на прегнила и той мускулно ли се бие или подкожно?
Пак много въпроси :)
Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден
« Последна редакция: Април 21, 2008, 09:19:01 am от dori »
« Отговор #250 -: Април 21, 2008, 09:23:25 am »
10000 едд. прегнил на Брегалница бяха към 38лв. някъде... бие се мускулно в дупето - Ани ще ти обясни всичко
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #251 -: Април 21, 2008, 09:25:55 am »
  Днес ми беше пункцията.Извадиха ми 23 яйцеклетки :).Всичко мина много бързо и леко.Предполагам утре ще ми кажат колко са се оплодили.

Soffii, поздравявам те, голям берекет  :D дано повече да се оплодят и качествено. и дай боже всекиму
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #252 -: Април 21, 2008, 09:38:52 am »
Цитат
той мускулно ли се бие или подкожно
бие се мускулно,но един съвет към вси4ки.ВИКАГИ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВИ СЛАГАТ И КАК.При мен се полу4и така,4е третото ми подред инвитро беше провалено то4но заради тази инжекция.Една медицинска сестра решила да ми сложи само разтвора на лекарството-незнам от незнание или от разсеяност,но на мен това ми струваше дже пункции една след друга,две пълни упоики една след друга и съответно,когато яйцеклетките не са извадени то4но на деня и на размер стават нека4ествени а от там и нищо не се полу4ава.Така,4е гледайте внимателно
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #253 -: Април 21, 2008, 10:14:52 am »
петя 74, ти направо ме шашна- не че не вярвам че има такива хора от медицинския  персонал, а ме учудва допускането на такъв персонал в  точно това здравно заведение , където точността е решаваща.Съжелявам , че естанало така с теб!Пожелавам ти успех , а и на всички момичета , на които им предстои инвитро. И аз съм от вас .Късмет и много бебчета!!! :bfp1:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #254 -: Април 21, 2008, 10:23:09 am »
Цитат
точно това здравно заведение
Тази инжекция ми я слагаха в Несебър не във Варна.
Цитат
не че не вярвам че има такива хора от медицинския  персонал,
За съжаление има и за още по-голямо такова са доста ,както установих в последствие.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #255 -: Април 21, 2008, 13:17:09 pm »
  Имам около 13 оплодени,развиват се различно.Най вероятно утре ще ми е трансфера,обаче ме наболяват яйчниците и малко съм отпаднала,корема ми леко е подут и ме е страх от хиперстимулация :balk_133:.До колкото знам след трасфер това състояние се обостря :(
*
« Отговор #256 -: Април 21, 2008, 19:40:10 pm »
Soffi,ако се обостри 7-8 дена след трансфер обикновено е признак на хубава новина :) Но все пак ти пожелавам хубавата новина да я получиш и без хиперстимулация/или обостряне на вече съществуваща такава/ :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #257 -: Април 21, 2008, 22:30:20 pm »
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27404.20;topicseen
Извинявам се за спама но много се набрах,заради конкретна личност!
Надявам се някой от модераторите да вземе отношение!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #258 -: Април 21, 2008, 22:36:23 pm »
Цитат
той мускулно ли се бие или подкожно
бие се мускулно,но един съвет към вси4ки.ВИКАГИ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВИ СЛАГАТ И КАК.При мен се полу4и така,4е третото ми подред инвитро беше провалено то4но заради тази инжекция.Една медицинска сестра решила да ми сложи само разтвора на лекарството-незнам от незнание или от разсеяност,но на мен това ми струваше дже пункции една след друга,две пълни упоики една след друга и съответно,когато яйцеклетките не са извадени то4но на деня и на размер стават нека4ествени а от там и нищо не се полу4ава.Така,4е гледайте внимателно

Това е доста стряскаща случка..  8O
*
« Отговор #259 -: Април 22, 2008, 10:26:59 am »
сеткап имам въпрос към теб,каква сума плати след пункцията.съжалявам че те връщам отново към този лош ден , но и при мен може да се получи същото.какво е станало че не се получи при теб. :oops: