0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: напълно объркана
« Отговор #20 -: Март 10, 2008, 16:07:04 pm »
Явно при всеки е различно.Така или иначе трае секунди и не е страшно.Как ще раждаме ако една цветна снимка ни плаши?
*
« Отговор #21 -: Март 10, 2008, 16:37:59 pm »
Пуки, приемам поправката, т.к. не съм особено запозната с вариантите.
А как ще раждаме - ами като му дойде времето ще мислим :)
Пожелавам на всички в този форум да започнат да се замислят и да се страхуват от тази болка - на раждането
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #22 -: Март 10, 2008, 17:01:18 pm »
Това ще е най-сладката болка в живота ми. Очаквам я с нетърпение, само да се стигне до там :cheerleader:
« Отговор #23 -: Март 10, 2008, 19:22:43 pm »
Didon, хубаво е да искаш да знаеш какво става. Поне си подготвена.
Аз знаех, че боли, но не пих обезболяващи. Просто не ми дойде на ума. Най-важно беше да направя снимката. Малко ми се повдигна, защото и при болезнена менструация повръщам, но това беше всичко. При мен различното беше, че получих алергична реакция от контрастното вещество. Гърдите и корема се покриха с много ситен ярко червен обрив, който се разнесе за два дни без никакви лекарства.
Стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #24 -: Март 10, 2008, 20:33:07 pm »
Дидонче,а как си стигнала до втори опит инвитро без да имаш цветна снимка?
« Отговор #25 -: Март 10, 2008, 20:38:48 pm »
Поздравления за теб и за Заьо!

Не се притеснавяй от снимката. Леко е неприятно, но се преживява.
Най-важното е, че имате план и ще действате.
Зареди се с енергия и положителни емоции и всичко ще бъде наред.
късмет!
*
« Отговор #26 -: Март 10, 2008, 20:43:01 pm »
имам худротубация, обаче д-р Стаменов иска да ми направи цветна снимка.Не знам,обаче може да е подстрекан от това,че той вижда полип ,а другите не са видяли...та какда им вярва на преценката.поне аз така си мисля...А и до колкото разбрах май ,ако другите неща са ми наред може да се върнем и към инсета...не знам,но това,което ми каза конкретно като план за действие е,че при мен ще се работи на естествен цикъл...Аз съм доволна от това,нали знаете...

Мен не ме страх от болката,ами по-скоро от това как ще я усетя.Дали вътрешно,като се изпълнят тръбите,поне така си го представям.При хидротубацията ти вкарват постепенно антибиотика и усещаш едно напрежение...Я кажете, процедурата така ли протича:слагат ти катетърче, после сестрата или док вкарват една инжекция в катетъра,в която е веществото и постепенно го вкарват.То се разлива и гледат на ренгена и снимат.Хей не се смейте,така ли е горе долу
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #27 -: Март 10, 2008, 22:00:52 pm »
:)Дидон, описала си го точно както е без да си го изпитала:)

Успокой се и ще видиш,че всичко ще мине леко:)

Пожелавам ти успех:)не само със снимката:))))
*
« Отговор #28 -: Март 10, 2008, 22:48:48 pm »
Хей,Лискоооо...
Хайде ,чеакам резултата...и даваме да е само ПОЛОЖИТЕЛЕН
Обаче отстрани ми се струва,че е минала цяла вечност,а то ти беше малко след мен...лелеее как лекува времето, не мога да го повярвам
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #29 -: Март 10, 2008, 23:12:55 pm »
:)))ами аз днес приключих с моето първо ИКСИ но за съжаление не с положителен резултат:)Резултата от ЧХГ-то ми е 1.52:))))
На есен (за съжаление 4ак тогава) отново съм на линия но дотогава не давам да не си бременна:)))))
*
« Отговор #30 -: Март 11, 2008, 08:38:44 am »
offffff,е..ти работата.Знаеш ли колко оптимистично звучеше.Бях сигурна,че е станало при теб :(.Бях сигурна ,че и при мен е станало :(...
 Ноооооо,ще бъдем смели и силни и ще пробължим напред до победата
*
« Отговор #31 -: Март 11, 2008, 13:29:51 pm »
Милички, направо ви се възхищавам на духа и търпението
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #32 -: Март 11, 2008, 13:45:18 pm »
Вие двете така ми бяхте близки,За Дидон още ми е криво, а сега Лиско и ти ли? :( :(
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #33 -: Март 11, 2008, 14:19:01 pm »
Mили момичета, не тъжете:)
Аз не съм успяла оше да се разплача заради неуспешното ИКСИ, но вие всички определено ме разплакахте със милите си думи и с помоща която черпех от вас през цялото време.
Аз наистина изживях един хубав месец и половина докато траеше процедурата защото такава надежда, вяра и желание да сбъдна мечтат ни отдавна не ме бяха завладявали:)
И въпреки неуспеха в мен остава онова чувство, че ще успеем и огромното желание да продължавам напред.Немога да ви кажа откъде имам сили защото самата аз не разбирам щастието което ме е завладяло.Зная, че не е затишие пред...депресия:)Зная, че ми предстои да съм майка и зная, че мога да чакам.Убедена съм, че ще има моменти в които ще бъда изморена и може би тъжна, но наистина..., докато съм жива, докато имам подкрепата на съпруга си и докато има хора като вас ще се боря.

ЕДНО ГОЛЯМО, ИСКРЕНО И ПРИЯТЕЛСКО БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА.БЛАГОДАРЯ "ЗАЧАТИЕ".
« Отговор #34 -: Март 11, 2008, 15:24:37 pm »
Браво Лиско, така добре си го написала, че почти ме накара да забравя болката и от моя неуспешен опит - вчера ми дойде за мое огромно съжаление. Но наистана докато имам подкрепата и обичта на съпруга ми, приятелите и Вас момичета от форума винги ще се надявам и боря.
« Отговор #35 -: Март 11, 2008, 18:39:36 pm »
Лиско, Сиса :bighug: късмет момичета!
Следващият път ще е вашият!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #36 -: Март 11, 2008, 19:10:10 pm »
Дидонче ,при всеки е строго индивидуално с цветната снимка и болката .....
За моята аз нямах време да чета и да се подготвя.Взех си обезболяващите който ми препоръчаха ,но въпреки това ме боля,но беше търпимо.....и то не ме боля толкова при вкарването на контрасната течност ,а при правенето на самите снимки .Нямах запушвания и срасвания,нищо конкретно не се установи .
Полипите наистина пречат за имплатирането на ембрионите ,та ........следващият път ще е твоят!!!! :D
Лиско,Сиса75 много съжалявам .....,май така е устроен света .Падаме ,ставаме изтърсваме се и продължаваме напред и така докато не успеем !
*
« Отговор #37 -: Март 11, 2008, 22:29:45 pm »
Лиско,  :youwoman:
Сиса, не се отчайвай! Всички ще успеем. При някои е нужно просто повече време.  :hug2:

*
« Отговор #38 -: Март 12, 2008, 09:04:08 am »
Момичета, извинявам се първо ако въпросът ми не е за тази тема. Ако някоя от вас е правила скоро ЦС в клиника Надежда може ли да ме ориентира каква е цената и и Тилкотила как точно трябва и кога трябва да си го сложа?
« Отговор #39 -: Март 12, 2008, 09:12:40 am »
Цената миналата година беше 120лв. мисля че промяна няма. Тилкотила ми казаха да сложа вечерта преди снимката един, сутринта преди снимката още един и вечерта след снимката третия. Нека се включат и други момичета които са правили съвсем скоро.