Здравейте, реших и аз да се включа и споделя своя опит. Мисля, че ако косата е третирана е най-добре да се използва някоя от професионалните серии. Аз лично съм пробвала почти всичко на Лореал Профешънъл, на Велла - Систем Профешънъл, на Пол Митчел и на Керастаз. Според мен, по-добро нещо от Керастаз няма в грижата за третираните и изтощени коси. В зависимост от това, какви са по-специфичните нужди - бих могла да препоръчам и конкретна серия шампоан и маска, тъй като съм ги изпробвала почти всички - сменила съм всякакви цветове и единствено благодарение на Керастаз все още имам хубава коса, имайте предвид, че съм я блондирала в продължение на повече от година на всеки 3 седмици, вече не де, но просто подчертавам, че продуктите са им страхотни. Малко по-скъпички са, но си заслужава, шампоаните са между 25 и 28лв., а маските 35-38лв. Но косата става като коприна, наистина!Стилизиращите им продукти също са страхотни - горещо препоръчвам серума за краища и маслото Олео-Релакс (цени, серум:53лв., масло-около 40лв.). Друго, което съм изпробвала и никак не е лошо, а цената е значително по-прилична е серията на Лореал Проф. - Intense Repair, маска и шампоан, също Vitamino Colour, а сега има и една нова серия на същата марка, която все още не съм опитала, но отзивите за нея от приятелки са страхотни - Absolute Repair. Ако някой се интересува откъде може да си купи продуктите и точно коя серия на Керастаз (според нуждите на косата) го интересува, съм готова да дам адреси и да споделя своя опит.