Тая овца-майката,като я видиш следващия път и нещичко ако стане на въпрос,пък и дане стане,що не и дръпнеш една лекция.Ама хубаво да и ги наговориш,та да я засрамиш и да разбере от къде изгрява слънцето!
Ние като се оженихме и приятелите на моя мъж с техните приятелки все с нас по кафета,звъняха по телефоните,абеголяма компания.После един по един се ожениха и те-3ма са -и не след дълго една по една жените им забременяха и сякаш от един ден спряха да ни се обаждат.Започнаха да си излизат само те трите бременни и тотално ни забравиха,че съществуваме.Даже приятелите на мъжът ми,с които се познава от дете спряха да му звънят.Сега сме само на здравей-здрасти.И то при положение,че женските знаеха,че правим опити ,а не става още преди да се оженят.Не знам дали ги е страх да не ги омагйосам или заразя с нещо,или се притесняват да не ме разстройват.Дано да е второто,но те ме познават и знаят,че въпреки всичко винаги съм весела и не съм давала поводи да ми е кофти.
Както и да е,явно с всички ни е дно и също.Аз бях намислила един път,отдавна беше,като ги видя и директон да ги попитам"И какво сега ,за като не съм бременна като вас,и да не се виждаме ли?Ако искате кажете,няма да ви поздравявам даже,за да ви е по-спокойно."Но мъж ми не ми даде,каза да ги оставя да се развиват и така.Та сега тринките са с количките по цял ден и това е .НО КОГАТО АЗ ИМАМ КОРЕМЧЕ И ПОСЛЕ БУТАМ КОЛИЧКА,НЕ ВЪЗНАМЕРЯВАМ ДА ИМ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!А съм сигурна,че тогава те пак ще се присламчат!ЕГОИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!