0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ПИСНА МИ ОТ ФРАЗАТА" АЙДЕ ДЕ КАКВО ЧАКАТЕ"?
« Отговор #80 -: Юли 11, 2008, 12:58:54 pm »
Мен като ме питат: "Хайде какво чакате?" И аз отговарям: "Е хайде де'".
Ей така на глупав въпрос - тъп отговор :) и повече не давам обяснение.
Повечето се усещат и спират. Тези, които не се усетят питат: "Ама вие пробвате ли?", аз отговарям: "Пробваме, то това е Божа работа" и пак мълчание.

До скоро си мислех, че е късмет и т.н., ама след като вече повече от 1 година не става работата, цигарите ги спрях преди 5 месеца, работата ми не е стресова... вече ми се върти в главата гадната думичка "стерилитет". Та взех че си принтирах списъка с изследванията от сайта и си ги самоназначавам отново. Моята одисея май тепърва започва... да видим ... иначе ми е готино да се тествам и ако ми стигнат парите всички тестове бих направила с голям кеф :)
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

adi1971

• *
  • 41
  • направи каквото трябва пък да става каквото ще
« Отговор #81 -: Юли 12, 2008, 20:50:57 pm »
абе по някога не разбирам хората що за любопитство е това може ли да задаваш такива въпроси :a_snake_01:ее явно им липсват първите 7 :oops:
*
« Отговор #82 -: Юли 15, 2008, 14:15:35 pm »
Момичета, трудно някой, който не е преживял нашата болка ще ни разбере...
Поствам ви едно страхотно нещо, на което попаднах в бг мама. Писано е от Лилибон - еднамайчица, която скоро загуби детенцето си.
Все едно аз съм го писала, в годините, в които се борехме за детенце. Поствам го тук, защото е много истинско и мисля, чее подходящо за всяка една от нас, която минава или е минала през стерилитет

Не можеш да ме разбереш,

Не казвай „Знам какво е!”,

Не казвай, че ще оцелея,

Че злото за добро е.

Не ми разправяй, че е тест,

Че съм благословена,

Че съм избрана точно аз

От всички в таз вселена.

Не отговаряй вместо мен

На моите „Защо?”-та.

Не казвай докога да жаля,

Че кратък бил живота.

Недей тегли, недей мери

На мъката товара.

Не ме учи как да скърбя,

Кога да разговарям.

Във болката си потопена

За всичко аз нехая.

Но все пак, застани до мен

И стой със мен до края.

Приемай ме, каквато съм,

Как плача, как немея.

Хвани ме просто за ръка,

Кажи ми – „С теб жалея!”

В очакване ....
*
« Отговор #83 -: Юли 15, 2008, 15:25:09 pm »
Направо ми е писнало от този въпрос!Ние вече 6 години се опитваме да имаме детенце и от 6г.като изляза тръгна по улицата все ще се намери някой да ми го зададе,прибирам се наревавам се и така до другия път..А най мразя като ми кажат да не се притеснявам,че хората с по 10г.нямали деца,аз не искам след 10г.аз искам сега,да ви се невиди... :oops: :oops: :oops:

« Отговор #84 -: Юли 15, 2008, 23:32:45 pm »
Не знам хората не се ли досещат,че трябва да не задават такива въпроси.Ние в нашата компания имаме две семейства,които от доста време са заедно и нямат деца.Никой от нас не задава глупави въпроси и не бърка в раната,но явно повечето хора не се досещат че може да имат проблем и питат,уж с добро чувство.Да си призная и аз съм задавала подобни въпроси,ама обикновенно го задавам веднъж и повече не питам.Предполагам,че хората задават въпроса "хайде какво чакате..."с добро чувство,но когато ти бръкнат в раната не го възприемаш така.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #85 -: Юли 16, 2008, 01:51:38 am »
някой отворен да ни научи на акъл -това чакаме.
Това е отговорът.
*
« Отговор #86 -: Юли 16, 2008, 10:29:18 am »
Да,а знаете ли моята свекърва как ме успокои като разбра,че имаме проблем.Най-нагло ми каза:"спокойно и аз не съм забременяла веднага,на втората седмица е станало,така,че не се притеснявай"Седях и гледах като втрещтена.

« Отговор #87 -: Юли 16, 2008, 18:55:45 pm »
 :ask: ти имаш от онези редко...."умни" да не кажа тъпи свекърви.Честито.Нямям думи.
« Отговор #88 -: Юли 16, 2008, 19:12:17 pm »
Как да отговоря??
Незная! :(
Опитвам със майтап,но някак не ми е смешно,но някак ми е тъжно,изморено!
И аз имам една такава "умна" и любопитна сврака,все подпитва в кого е проблема,защо не става,умишлено ли задържам нещата,и умната и главица не се досеща че така още повече ме наранява.Търся все причини зад които да се скрия,но докога?
Неиздържам вече!
Когато съм в къщи сама си поплаквам,др.пък си казвам ще продължа,пак доктори,пак изследвания,май ще откача!Искам да зарежа всичко,даже и мъжа.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #89 -: Юли 16, 2008, 20:07:29 pm »
И на мен ми писна да ви кажа тъй като имам едно дете и всички и през ум не им минава че може да има проблем с втора бременост и постоянно какво чакате то детето ви голямо става стига сте се пазили това дете само ли ще го оставите ей такива изрази колкото щеш.Голяма част от хората въобще не са наясно за какво става въпрос мислят че като си родила веднъж и втория път е въпрос на псен изпяваш и бебето става но уви не е така.
« Отговор #90 -: Юли 16, 2008, 20:41:54 pm »
Ние също имаме едно дете и непрекъснато ни питат какво чакаме за второ.Докато не правехме второ не ме дразнеше,то си е моя работа кога ще правиме второ,станах чувствителна на тази тема от както правим второ без успех.
*
« Отговор #91 -: Юли 20, 2008, 16:07:55 pm »
:ask: ти имаш от онези редко...."умни" да не кажа тъпи свекърви.Честито.Нямям думи.
Да,мила nalika и най-важното е,че въобще май не проумява,че щом аз нямам дете сина и също няма да има,малко не и пука,нали си има други 2 внучета на девера ми,те децата не са винивни аз си ги обичам,но много ме е яд като постоянно ми ги навира в лицето :bonk:

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #92 -: Юли 21, 2008, 02:39:33 am »
И на мен ми писна да ви кажа тъй като имам едно дете и всички и през ум не им минава че може да има проблем с втора бременост и постоянно какво чакате то детето ви голямо става стига сте се пазили това дете само ли ще го оставите ей такива изрази колкото щеш.Голяма част от хората въобще не са наясно за какво става въпрос мислят че като си родила веднъж и втория път е въпрос на псен изпяваш и бебето става но уви не е така.
при мен беше същото!най-интересното е,че когато сега все пак забременях,точно тези които най-много питаха(лаеха),дори не ме поздравиха с бременността!!!Простакеси...
*
« Отговор #93 -: Юли 23, 2008, 09:50:04 am »
Здравейте, аз съм нова тук, но се реших да се включа в тази тема  :P
И ние с мъжа ми правим бебе, но на всеки , който ме пита какво чакаме, аз му отговарям, че то като стане, няма къде да се скрие и всички ще разберат.... :wink:
« Отговор #94 -: Юли 23, 2008, 12:02:45 pm »
знаете ли вече им свикнах,все пак нямаме вече 5г.,но най-много медразни че в собствената ми къща все още се говори за това,от свекърва ми и свекъра,все се опитвам да не им обръщам внимание но ме дразни
*
« Отговор #95 -: Юли 23, 2008, 15:16:09 pm »
Само човек, който не е изпитал болката от чакането може да зададе такъв въпрос... Колкото и да му говориш и да му обясняваш за болката и празнотата, която всеки месец те обземат - той няма да те разбере. Само, който не ге о изпитал, той не знае колко сили са нужни, за да се съвземе човек след всеки месечен цикъл.
Затова, може би, се чувствам страхотно тук, в този форум... Защото вие знаете какво усещам, какво изпитвам, как ме боли и колко ми е тежко. И няма смисъл да ви обяснявам защо, как, кога...и т.н, ит.н.
Багодаря ви, че ни има! :grouphug:
Искрено желая късмет на всички и сбъдване на заветна мечта!
« Отговор #96 -: Юли 25, 2008, 11:48:10 am »
Момичета,преди мъничко едната ми колежка,докато си бяхме седнали на раздумка,изведнъж се изтърси:"Е,ми той твоя какво чака бе?Той вече на 34 ще става,пък май деца няма намерение да ти прави!Я вземай го ръчкай,че след още няколко години и да иска-няма!"
Направо се втрещих 8O Колкото ме хвана яд на нея и ми идеше да и забия един и да я оставя на място,сто пъти повече се разстроих и досега съм седяла затворена в тоалетната да си поплача заради тази малоумница :(
Как може да има такива хора?Не може ли да допусне,че след като от толкова време сме заедно и още нямаме дете,явно има някакъв проблем?Или очаква,като ми вметне тая крайно уместна реплика,аз да и се изповяда за да има какво да коментира в обедната почивка с останалите лелки...?
Що за хора са това...
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #97 -: Юли 25, 2008, 12:21:45 pm »
Какво да ви кажа момичета. Както има една приказка хора всякакви, едни са с един номер , а други си имат цяла програма. Става ми доста мъчно след такива реплики, но гледам пред тези екземпляри да не показвам чувствата си. Онзи ден направо ми идеше да направя панаир в трамвая на една такава позната. Засичаме се ние с нея в трамвая и тя вместо добър ден започва "вие нямате ли бебе вече?" Казвам и не, нямаме още. А тя се обръща и ми казва "не бе аз питам за брат ти, нали се ожени и разбрах че имате бебе или ще имате". Каза го с такъв тон сякаш аз вече не ставам нито да съм бременна, нито да имам деца, може би защото не съм женена "официално" за моя човек. Идеше ми направо да и фрасна една в мутрата. Разбрала недоразбрала кой от нашата фамилия е бременен и пита. Писна ми вече, значи когато забременях се научи цялото село, че някой от нас ще си има бебе, а когато го загубих никой не знае. Като ще си разнасят клюките да си ги разнасят до край. Ама ха де.
*
« Отговор #98 -: Юли 25, 2008, 14:35:10 pm »
Започнах работа на ново място,в нов град,и новите ми колеги като разбраха,че от 5 години съм омъжена и веднага е,хайде правете едно бебче,какво чакаш за къде се пазиш?Викам а малка съм още като порасна,а вътрешно ми идеше да си взема багажа да се прибера у дома и да заключа вратата!

« Отговор #99 -: Юли 25, 2008, 14:38:43 pm »
не обръщай внимние на хора без сърце,бъди егоист,мисли само за себе си в такива ситуации