0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ма никакво ову,то така бебета не стават...Ти за мен си вече в групата на бременилките ,така че дишай спокойно и се радвай на щастието си,пък аз ще имам грижата в най-скоро време да те последвам и да си умуваме в/ху шкембаците :)Много се радвам на всички и ви обичам много,защото много ми помагате..
*
Джина, забравих да честитя рожденния ден на Боби, да ти е жив и здрав и много скоро  да се радва на братче или сестриче, надявам се, че ще бъде доволен от това :-)

Меги,къде си мила?Какво ново при теб?

Тука съм, чета всичко подред, макар че май малко трудно се насмогва с това, чакам още малко, дала съм срок на ... да не идва до понеделник, много си стискам палци за това, и да ходя най-вероятно на кръвен и на док, независимо от резултата.

Симони: Как си, прибрахте ли се от разходката, как е настроението днес :-)

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
ee момичета, честито на всички бременелки :)
аз днес тъкмо се включих в списъка и ми дойде като по часовник както винаги....
не се отчайвам вече... април пак при доки и вече ще решаваме дали ще продължаваме с инсетата или пък е карйно време да минем към инвитро
На всички чакащи пожелавам само +++++++++ резултати
*
ee момичета, честито на всички бременелки :)
аз днес тъкмо се включих в списъка и ми дойде като по часовник както винаги....
не се отчайвам вече... април пак при доки и вече ще решаваме дали ще продължаваме с инсетата или пък е карйно време да минем към инвитро
На всички чакащи пожелавам само +++++++++ резултати

Радвам се, че лъха оптимизъм от твоите думи, а това е най-важното.

*
Меги,така искам и ти да си бременна ,нямаш си представа колко бих се радвала...А и графиката ти е доста обнадеждаваща...Дано в понеделник видиш положителен тест.От сърце ти го желая..
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Много сте изписали бе мацки  :balk_119:
Пропускам един ден , връщам се и вече изписани седем страници  mf_bounce8
Седите и пишете , а така деца не се правят , трябва малко да се потрудите   :cuddle:
Я марш по леглата  :bed:
Лелеееее, човек да не се хване с пролетно чистене, изпуска най-хубавите новини:)
Първо ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА! Ladybebi мила дано ти е лека ръката и ЧЕСТИТО мила, най-щастливите и леки 9 месеца ти пожелавам и накрая едно пухкаво, красиво и от всичко най-, най-....бебе:)
Happymery, честито и на теб миличка:) Дано имаш най-спокойните 9 месеца и накрая най-сладкото бебе на света:)
dgina, честит ти рожденник и да му подарите най-сладкия подарък (макар и съм закъснение:)
На всички които не дочакаха (то да се чуди човек как да го напише сега, ама вие знаете какво имам предвид:) кураж, идва нов месец.
На ОЧАКВАЩИТЕ, стискам палци, с таъи нова темичка няма начин да не изскочат още няколко положителни резултатчета.
Аз какво, ми нещо бях в постоянен стрес тази седмица и не можах изобщо да пиша, но както и да е, сега ще си почина:)
Късмет на всички!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
А бе, верно сте много активни днес! Мен ме нямаше само един ден, а докато изчета всичко...
Меги, :crossfingers: в понеделник и ти да ни зарадваш, след тебе и Симони, и после като започне едно плюене... и ха, дано всички тука прихванем от бременния вирус!
Мацки, Красико е права - събота вечер... тъпотии по ТВ, най-добрия вариант е да се отдадете на романтика...
Мен ме е зацепила една глава..., а и нещо ми се върти... май прихващам някъв вирус :? , така че ще оставя милото да се забавлява с новия си телефон (сутринта го оставих с телефон в ръка, прибирам се в 6.30 - пак същата картинка!!!) и ще отида да си чета книжка сама...
Минесота, добре дошла отново сред нас! Дано много скоро при теб нещата да тръгнат в правилната посока!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Леле, Соф, благодаря, забравих да честитя на новодошлите и да им пожелая да не се задържат тук:)
Аз отивам да опъна бутове, че нещо се скапах днес от чистене, ама успяхме целия апатрамент да обърнем:)
Хайде лека на всички:)
*
Меги,така искам и ти да си бременна ,нямаш си представа колко бих се радвала...А и графиката ти е доста обнадеждаваща...Дано в понеделник видиш положителен тест.От сърце ти го желая..

А бе, верно сте много активни днес! Мен ме нямаше само един ден, а докато изчета всичко...
Меги, :crossfingers: в понеделник и ти да ни зарадваш, след тебе и Симони, и после като започне едно плюене... и ха, дано всички тука прихванем от бременния вирус!

Благодаря ви, момичета, за подкрепата, вече доста взех да се притеснявам, а до понеделник не знам как ще изкарам. Особено, ако наистина направя кръвния, до обяд докато излезе резултата, ще има да "въртя гуми на едно място" както казва мъжа ми.
А симони нещо се губи днес следобяд.

Много бих се радвала всички да сме бременни и не да пишем тук, а да се срещаме по парковете на разходки.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Клевърче, направо ти завиждам, че днес сте успели да се справите с пролетното почистване! Аз съм си решила утре да впрегна милият да ми помогне, ама като знам, че докато чисти прозорците ще чете вестник, говори по тел., и ще бърза да си направи планове за кафе... а пък аз ще опъвам като роб... направо не ми се захваща!
Уфффф, скофтена съм нещо!
Хайде, лека вечер и от мен!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Честито Лейди и Хепи мери! Желая ви най-леките и щастливи бременности на света, леко раждане и прекрасни бебчета!
Джина, да ти е жив и здрав рожденника и съвсем скоро да му подарите братче или сестриче!
МЕГИ, СИМОНИ, хайде дано още в понеделник да ви честитим!!!! :goodluck: :bfp: :bfp: :bfp:
*
Клевърче, направо ти завиждам, че днес сте успели да се справите с пролетното почистване! Аз съм си решила утре да впрегна милият да ми помогне, ама като знам, че докато чисти прозорците ще чете вестник, говори по тел., и ще бърза да си направи планове за кафе... а пък аз ще опъвам като роб... направо не ми се захваща!
Уфффф, скофтена съм нещо!
Хайде, лека вечер и от мен!

Ако някой има желание за пролетно почистване, моля да заповяда и у нас, няма да откажа на никого :-). На мен пък нищо не ми се прави, ама абсолютно нищо, седя ту пред :balk_121:, ту пред  :balk_127:, след работа се разходихме с мъжа, а утре си мисля да стана рано да гледам формула, след това пак една малка разходка и пак пред :balk_127:.

Ще го ударя на почивка и  :cloud: Добре, че мъжа ми ме разбира напълно и вижда как се чувствам и гледа само да ме разсейва, а не иска нищо от мен, и с готвенето се оправя, така че пак ще го ударя лабаво. Пък другата седмица с нови сили ще видим на къде ще вървим.

Ladybebi , Happymery пожелавам ви най-прекрасните 9 месеца , а после по едно /или две/ красиви и здрави бебчета!!!
   Ladybebi,мисля че ти е лека ръчичката, а и "плювката"  :lol: я приемаме с удоволствие, както и провлаченото ти краче  :lol: Благодаря ти за грижите и че мислиш и за следващата ни темичка и списъчета  :youwoman:.
   Меги, стискам ти палци и на крачетата!!! Аз мисля, че ти си "скрита лимонка" и в понеделник ще ни "взривиш" от радост с  :bfp:, както междувпрочем и Симони и Микивл.
   Красико, жалко че толкова рано напускаш "бойното поле", но ти си само с "лека драскотина" и скоро пак ще влезнеш в битката заедно с нас!
   Джина, да ти е живо и здраво порасналото детенце, дано много да те радва и скоро да ти помага в отглеждане на братче или сестричка!!!
   Мен "официално" вчера приятелката ми ме заплю да съм следващата, пък да видим как действа  :lol: Скоро ще се разбере  :lol:, имам си всички ПМС, само дето съм /учудващо/ много спокойна и усмихната - сигурно е от пролетта и долитащите щъркели :lol:.
  Пожелавам ви най-предвидимото за темата  :lol::bfp: :bfp: :bfp: :bfp: и  stork-boy stork-boy stork-boy stork-girl stork-girl stork-girl и мноооого :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Да вземе да се сбъдне онзи /хубавият/ хороскоп ....

*
Добро утро милички!Много се радвам,че имаме още една бременелка!
Честито Hepimeri!Лека бременност ти желая и още по-леко раждане! :bighug:
Още веднъж благодаря на всички за пожеланията!Снощи прекарахме страхотно,но не можах да спя много добре.Имам много силни ПМС и главоболие/не е от  :coke:/ и ми се струва че скоро ще ме посети гадната леля :x
Меги,ще стискам палци за понеделник.Дано ни зарадваш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Симони,къде се изгуби? Чакаме новини! :)
Бисерче,дано сте уловили яйцето!В теб ми е надеждата! :D
Денят се очертава много слънчев още от сега.Пожелавам на всички много приятен и пълен с емоции неделен ден! :D
*
ДОбро утро, викам си няма да пиша рано, рано, защото съм станала в преди 6 часа, но ето, че има ранобудница вече. Днес ви пожелавам хубав ден, починете си добре и не се преуморявайте с работа, само с кекс може, особено за ловуващите :-)

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Момичета-кокичета! Ех,че хубав ден, хайде и днес някой да се похвали....Джина,Меги,Симони, хайде зарадвайте ни!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Добро утро и от мен.Джина  :balk_77:ѝ никакви такива. Любабойко аз без теб никъде не отивам, така че...помисли си  :D Хайде хубав ден и успех на ловуващите.
Честити бременостти на Лейди и Хепимери ! Наслаждавайте се на този период , защото вие го заслужавате !!!!
Хайде , няма ли още някои да се похвали ???
На мен ми остават три или четери дни до М. , и температурата взе да пада така че предполагам че моето чакане няма да завърши успешно .
Приятна ден от мен и дано той целият е изпълнен с много , много усмивки !
*
Добро утро,моми4ета. Ама сте ми ранобуднициии, аз едва се надигнах ама форлмулата ме събуди :D
Симони, Меги, Джина 4акаме +++++++. Лейди е касмет4ето на теми4ката и както е заплюла вси4ки току виж жси4ки другия месец са в друга теми4ка. А и стози хороскоп няма как да не стане :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
ДНес ви пожелавам много настроение и сбъднати ме4ти. Успех на ловува6тите