0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
lubaboiko ни са притеснявай  :D аз съм си зле с обясненията и съм същата като теб "мрачна песимистка" и на мен ми е писнало :) Ама споко и на нашата улица ще изгрее слънце
 :balk_102:
ladybebi честито леки 9 месеца ти пожелавам  :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ladybebi, официално ЧЕСТИТО за сакчето! Пожелавам ти мноооого усмихната бременност, леко раждане и най-хубавото и послушно бебче!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Здравейте ! И аз влизам в отбора с бременните колежки  :witch: е а дано да повлече крак мацката!!!
Хей Sof знаеш ли че колежката ми стана леля - до колкото си спомням ноември... а сега  ще става мама  :swing: така че .... стягай се и ти  :sucky:
« Последна редакция: Март 18, 2008, 19:58:44 pm от Iffi.13 »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета привет!Аз цял ден чета,но ме мързеше да пиша!Пък и няма нищо ново при мен!Само малко странни болки в десния яйчник,но предполагам,че е нормално!Ову мина на 13-14!Хайде късмет на всички!
Честито Лейди.Лека бременност и най-хубавия и палав бебок на финал.
Соф ,айде дано си се заразила и ти от снаха си  и още този месец и ти  preggo
любопитка,споко бе миличка и аз все изяждам буквите ,ама нищо ,нали се разбира за какво иде реч :DА между другото Новилка щеше да прави тестче,хайде мила,стискаме палци
« Последна редакция: Март 18, 2008, 20:13:56 pm от rouzi-anna »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
хубу де,разбрах че сте пуснали новата тема(за да има повече късмет примерно) преди да е заключена старата,НО НЕ СХВАЩАМ ЗАЩО Е ПУСНАТА ТРЕТАТА  8O 8O 8O-даже си и пише,че е N3  8O 8O!
аз мисля,че трябва да информираме модератор,да заключи сарата тема и тази,която е излишна в момента,т.е. N3!!!а да остане само настоящата N2,в която пишем сега..
защото представете си ново момиче,как ще се обърква..то на нас ни е трудно да се ориентираме кой къде пише..пък да не говорим за нови попълнения!!

Искам да се извиня на всички които са се почувствали "объркани" от новата тема и да забравим че е била пусната и така нататък..по принцип причината е че стават прекалено дълги някои теми и едва ли някой ще започне да ги чете от самото начало..Но както казах вече-извинявам се искрено!!!Желая успех на всички и дано темата независимо стара,нова или подновена..да ви носи много късмет и все повече +++ резултати..на всички очакващи дано не им идва лелката в близките 9 месеца  :).а на ловуващите дано най-накрая го изловим това яйце :) Дано не се сърдите за темата ... :oops:
« Последна редакция: Март 18, 2008, 20:31:32 pm от saraapl »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хе, хе, хе, от Новилка сигрно чак утре ще имаме новини, щото май на кръчма щяха да ходят с милото да го празнуват... рожденния ден, де! :lol: А пък току-виж - и утре драснали на кръчма  :bfp: да празнуват, пък нашата бъдеща мама ще кара на сокчета! :balk_48: Ха, дано да е така, че после ще я чакаме да ни заплюва!

Хе, хе, хе, от Новилка сигрно чак утре ще имаме новини, щото май на кръчма щяха да ходят с милото да го празнуват... рожденния ден, де! :lol: А пък току-виж - и утре драснали на кръчма  :bfp: да празнуват, пък нашата бъдеща мама ще кара на сокчета! :balk_48: Ха, дано да е така, че после ще я чакаме да ни заплюва!
Напълно те подкрепям  Софи,  :good_post:

Аз понеже отпаднах днес /"червените кхмери" дойдоха тихичко, по търлъци  :lol:/, та през следващите дни само ще си ви чета, с условието всички чакащи да се отчетат с +++!
Отмъстете им за мен и Джина този месец  :lol: :lol: :lol:, пък ние ще ги накажем следващия месец и няма да припарят за дълго време  :lol:.
 Симони, вземи и направи един кръвен тест, може да се проточи твоето очакване около 9 месеца, но уринните понякога не отчитат до 3-ти месец. Ти толкова ли дълго ще ни мъчиш?
 Лейдибейби, радвам се и аз за твоето сакче, ДАНО повечко момичета от темичката ни /пък и останалите очакващи :bfp:/ да вземем скоро да се "натоварим" с по едно такова сакче  :lol: :lol: :lol:. То ще тежи, ама ние ще траем  :lol:
*
Лейди, официално честито за сакчето preggo Леки 9 и най-усмихнатото :bori_007: или :bori_004: ти пожелавам :D
Соф, на теб честит племенник и скоро да го зарадвате с братовчедче за компания :dance2:

Аз днес си имам две хубави чертички на ОВУ теста - само чакам скъпия да се прибере и му скачам от вратата :balk_21: Нека на лелята й стане неудобно да ни гледа и да не стъпи у нас поне 9 месеца :P
Дано този месец да се получи защото ако не стане, трябва да тръгваме по изследвания... а пък и в началото на април ще си пътуваме до България за рождения ден на моето татенце. От цяла година не сме се виждали и така ми се иска да го зарадвам с новината за внуче... знам, че това му е най-желания подарък  :balk_2: Стискайте палци да стане, а аз отивам да действам по въпроса  :cuddle:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
вие сте по големи оптимистки от колкото съм аз- аз не вярвам че съм бремена, а само се ядосвам че не идва онази червена та да си знам кога ми е овул. и да го напъна онзи мои любим човек :oops: :wink:та да му скасъм трътката и да съм сигурна че ще стане- мале какви неща написах......!!!!!Ей мацки мъж ми е във Варна, утре ще се дипломира- аз съм сама дали да не ви поканя на един женски купоннннннн!?!?!? АЙДЕ, МАЦКИ В КЪЩИ СМЕ САМИ- ЕМА СПИ А НА МЕН МИ СЕ ЩУРЕЕЕ, ама да е вкъщи че кат се изморим да си полегнем :P
Днес с Емката бяхме на кардилог, докторката, много е добра да не ви се случва, но ако му потрябва на някои детски кардиолог да знаете имам и кординати, та тя каза че няма нищо което да я притеснява но за всеки случай ни прати и на ехограв във вторник!В детската болница беше пълно с дечица- ей това не е справедливо толкова невинни душички, а болни вече....вместо да са навън и да играят стоят и чакат пред лекарските кабинети...... :? :(пожелавам ви весел купон у нас- нали ви поканих, но май ще бъде без мен, аз заспивам докато ви каних......така е като ставам преди да стане 6!!!!!.......
*
Simoni: аз имах гости и тъкмо се засилих за у вас да продължим, да дочакаме утрешния ден, да те закараме до някоя лаборатория да направиш кръвен, той да излезе положителен и пак да продължим да празнуваме у вас добрата новина, пък ти сега ще спиш. Нима сън те хваща, аз докато чаках ... сън не ме ловеше, ама никак.
Днес ходих да си пусна два хормона, защото предни япът тестостерона беше малко висок и да го видя пак как е, но реших, че така и така ще ми точат кръчицата да изследвам и ТСХ. За щастие всичко е в супер норми и скоро като свърши гадната ..., пак съм на док да видим на къде вървят нещата, че милото същество иска да знае кратко и ясно, ако ще правим нещо какво ще е то и да продължаваме.
Радвам се, че дне доброто настроение се е позавърнало, че вчера бяхме нещо оклюмали, включително и аз, но продължаваме напред и списъчето с очакващи да прерасне в едни хубав дълъг спъсък с очаквани термини.
Айде лека вечер и утре с нови сили на борба за + тестчета.

:bighug:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добро утро, сънливки! Ставайте, нов ден е, изпълнен с много ++++ тестове! :crossfingers:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 :DАйде сънливки и от мен добро утро- навън в София, сняг вали! 8OСутринта отварям очи и Емка ми вика- Виже мамо вън вали!Аз си помислих че вали зъжд, че нали не виждам, когато сложих очилата- косато ми се изправи!Тамън си бях извадила късия ръкав.......Как беше вчера купон в нас, май добре се получи :drunk: :ballons: :cheerleader: :rainbow: :party: :balk_16: :balk_7: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602:Айде днес още по оптимистично от вчера- живота продължава и нас ни чакат все хубави неща, но наистина скоро когато сме с тумбаците напред трябва да си направим една среща някъде :) :PХубав ден момичета кокичета!
Добро утро.Както ви писах вчера трябваше да ми дойде,но....не. Почти никакви признаци на М.. нямам, освен че тъпа болка под левия яйчник и сърбеж на гърдите. А и имам едно такова течение-бяло/когато ми идва става жълто/.Снощи правих тест Престо-но беше отрицателен.  :( :( Вече незнам да правя ли другия или не и кога да го правя? А коремът ми как къркори- срам и ужас.  8O
*
Добро утро..Новилке :)ти си бременна !!! Дай Боже..Изчакай два дни и пак направи тест,но аз съм сигурна че си бременна..Успех!!!

Момичета ,аз днес си оставам у дома...Довечера съм на лекар,да ми каже имала ли съм ову,как ми е състоянието и какво ще правим за напред...Много съм притеснена,защото имам болки ниско в корема през целия ми цикъл,а това ми се случва за първи път и си мисля да не е нещо лошо...Така искам да ми дойде,че да си пусна хормоните...Имам лошо предчувствие..Ако и аз имам проблем шанса ни намалява двойно , а това направо ме побърква...Другото от което ме е много страх е да не започне да ме шантажира с цел източване на финансите ми,защото преди няколко месеца един лекар така ми каза че имам папилома че това не се лекува че да си приготвя много пари и.т.н
*
Забравих да ви честитя втората зима и да ви пожелая приятен ден..Дано студа е само навън ,а в душите ни да е отново лято ...
Добро утро..Новилке :)ти си бременна !!! Дай Боже..Изчакай два дни и пак направи тест,но аз съм сигурна че си бременна..Успех!!!

Момичета ,аз днес си оставам у дома...Довечера съм на лекар,да ми каже имала ли съм ову,как ми е състоянието и какво ще правим за напред...Много съм притеснена,защото имам болки ниско в корема през целия ми цикъл,а това ми се случва за първи път и си мисля да не е нещо лошо...Така искам да ми дойде,че да си пусна хормоните...Имам лошо предчувствие..Ако и аз имам проблем шанса ни намалява двойно , а това направо ме побърква...Другото от което ме е много страх е да не започне да ме шантажира с цел източване на финансите ми,защото преди няколко месеца един лекар така ми каза че имам папилома че това не се лекува че да си приготвя много пари и.т.н

Миличка, добро утро и честита зима и на теб. :grouphug: Чул те господ да съм бременна. Защо мислиш така?Моля те пиши. :ask:

А за болките ти, миналата година и аз имах такива. Ходих на всички видове лекари- пълни прегледи и изследвания. И накрая заключението- при 70% от жените /както беше при мен/ от деня , в който ми свършва М.. се чувства в началото лек дискомфорт с тъпи болки. А след това болките се усилват на моменти и най-вече-поне така мисля- са доста болезнени през овуто. И така си ме боли докато не ми дойде М.. Гинекологът ме попита кога правим секс! Тъй като аз обичам този спорт :balk_87: мъжо го награбвам още на 4-тия ден от М../на мен почти ми спира тогава/. Странният съвет на доктора беше да го "награбвам" след като е минал напълно М.., да изчакам един ден и тогава. Е, ако искаш вярвай , от тогава нямам такива болки.  :balk_21:

Снощи си изкарахме добре. Скарах се със свекито:balk_198: и ми беше много хубава вечерта. Мъжо се напи и аз карах. Добре че кръчмето е близо до вкъщи, защото нямам шофьорска книжка- скапания Даяджия ме скъса , защото си и скаше спонсорство.Аз пък му теглих една майна пред всички и си излязох. От тогава съм решила, че ще си купя книжката както повечето хора правят. Нямам нито време, нито нерви да се разправям с простаци.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
....... преди няколко месеца един лекар така ми каза че имам папилома че това не се лекува че да си приготвя много пари и.т.н
Миличка, не се притеснявай! НРV имат около 80% от жените! Това лично на мен ми го е обеснявал Кърлов от Национален онкологичен център, след като ме стреснаха, че и аз имам такъв. За да ти говори който и да е лекар за скъпо лечение на този вирус, първо трябва да го типизира, понеже са много вариации. Пожелавам ти прегледа да мине и всичко при теб да ОК, за да може да си действате.
Сега и аз да се включа с ДОБРО УТРО!!! Навън наистина е доста хладничко, а аз след като вчера почти се сварих от жегата, днес реших да изкарам късия ръкав (и аз като Симони очаквам лято, не втора зима)  :oops: Ще се спася с надут климатик в офиса, а после ще се подмажа на скъпия да дойде да си прибере вересиите, че не ми се дават луди пари за таксита.
Дано днес да изскочи още някой "+" тест! Стискам палци на всички ОЧАКВАЩИ!

ей,гледам че има една рожденничка тука  :wink:
да не се спотайва  :D