Значи миналия месец на 19 ми дойде(на 28 ден) Цикъла ми е на 33 дни средна дължина,днес ми е 30ден..На лекар отивам ,за да ме подхване и да ме следи ,защото до сега ходех всеки път при различни...В ниакъв случай не отивам за да видя дали съм бременна...и през ум не ми минава.. Гастрит имам ,но той никога не ми се проявява с гадене,а само с болка в слънчевия сплит...Още повече ,че аз съм на диета,от която се чувствам адски добре физически...Определено не е гастрита...
Бт не ми е мръднала от сутринта в 6.45 си мерих орално и беше 36.2,сега пак е толкова ,а вагинално 37.00
миличка,БТ след сън е една,а след ставане е съвсем различна..бъди сигурна в това..не гледай че в момента анално е 37!въпросът ми беше сутринта измери ли я преди да станеш от леглото веднага след като се събуди -ректално,за да може да и се вярва на тази стойност!!
за гастрита-има много симптоми и това,че досега не се е проявявал с гадене или повишено отделяне на слюнка,не означава,че следващият път няма да са именно такива симптомите..
дано да си бременна,но ако не си според мен симптомите,които описваш са точно от гастрит/щом имаш знаеш ,че се обостря по това време на годината/,въпреки че диетата ти влияе добре..
ГАСТРИТ-не се обостря само от храна или гладуване...може и от стрес!!!довечера,ще се разровя из лекциите си и ще ти пратя всичката информация за гастрита на e-mail ако искаш?
п.п. забравих -за лекаря,щом ти е 30 ден от МЦ днес,е рано да се види евентуална бременност,но аз на твое място бих пуснала един кръвен тест профилактично,за да си 100% сигурна!
за О.-все още поддържам твърдението си,че дфуфазноста се вижда и прии орално мерене..!друг е въпроса,че БТ се влияе от адски много фактори и в крайна сметка не е 100% достоверен метод;може да ти показва,че не е имало О.,а пък ти да си имала...и обратното може да показва,че е имало,а да не е така!затова най-точният метод си е ФМ-да си проследят нарастването на фоликулчетата,да установят после течност в дъгласовото пространство,жълто тяло и т.н. ..
стискам палци всичко да е наред!