Така, това ще е един мноооого дълъг пост, ама и вие бая сте писали! Пфу! Чак се припотих!
ЧРД на патерици на
Аня!
Биби21, за рожденния ти ден ти желая най-вече здраве – физическо и душевно! Нарадвай се тази година и го отпразнувай както си му е реда, че догодина ще го караш на сокчета и тортички! Съжалявам много, миличка, за това, което ти се е случило! Горе главата!
Честито дипломиране на мъжлето на Симони! А ти, миличка, хайде да я гоним тази гадна роднина, че следващия месец пак – газ на педалите!
Любекс, какви са тея резултати, какво е това нещо! Защо не потърсиш и второ мнение?! Виждам, че днес си пак на ниво с настроението! Давай само така, мацко!!! Кефя се като ти чета постовете – настроението ми направо подскача, а аз се хиля сама като идиот пред компа …. Добре, че съм сама в стаята!
Като гледам, молитва е имало, а аз съм пропуснала! Милички, Симонка, ако и да не съм знаела, че ще ходиш, желанието за бебче е толкова добре загнездено в съзнанието и мозъка ми, че определено съм била с теб!
Новилка, в теб ми беше надеждата за този месец! Лоша работа е това с кръвоизливите. И на мен този месец първите два дена направо ме заля, ама вече се успокои пущината и като гледам май скоро ще си я пращам!
Чета, че си имаме нови бремелинки!
Елма, ЧЕСТИТО!!! Леки девет месеца!
Elanaa, ЧЕСТИТО, миличка и на теб! Не забравяй тука да ни заплюеш всичките и да започнеш да влачиш крачета! Пускай го тоя вирус в Зачатие, че дано да го прихванем!