0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

щях да забравя- sof честит племенник да ви радва много и дано ти да си следващата с едно хубаво бебенце  :bighug:
п.п. Аз си чакам да ми дойде на 20, температурата ми все си стой 36,9,но няма да се отчайвам.Обичам ви момичета
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
Айде Мимче,дано да ни зарадваш и ти!!! Пу пу пу!!!

Момичета и аз ви обичам мнооого!!! :)
щях да забравя- sof честит племенник да ви радва много и дано ти да си следващата с едно хубаво бебенце  :bighug:
п.п. Аз си чакам да ми дойде на 20, температурата ми все си стой 36,9,но няма да се отчайвам.Обичам ви момичета

Може и да не ти дойде мила.Ще чакаме на 21 да ни зарадваш с  :bfp:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
   Момичета, здравейте и от мен!
   Днес е слънчев пролетен ден и моето настроение се оправи малко.Тези дни се чувствах много зле и само си четях, че не ми се пишеше.
sof, честит ти племеник и стискам палци да се похвалиш тези дни;
meggy, biserche , съжалявам  че отпаднахте чакам да се включваме в ловуващите съвсем скоро;
NOWILKA,simoni :crossfingers:  за  +++++ тестове .
ПП. Сигурно изпускам някого, исках още да пиша, но май нямам много време, отивам 2-ра смяна.Лек ден!
« Последна редакция: Март 18, 2008, 13:09:13 pm от _Elfita_ »
*
Знаете ли че съм се сетила за Драгица?! Дали всичко се е оправило при тях?! Дано се включи и да ни изненада приятно скоро....
*
Ех милички и аз отпадам от списъка :(Започна едно гадно зацапване,което до утре ще премине в един нов МЦ :xТова беше....надеждата и този път умря вътре в мен :balk_145:
*
Ех милички и аз отпадам от списъка :(Започна едно гадно зацапване,което до утре ще премине в един нов МЦ :xТова беше....надеждата и този път умря вътре в мен :balk_145:
Дръж се мила докато не е дошла лелището има надежда, а дори и да дойде не се предавай щетие на гости само няколко дни, а после нов цикъл нов късмет. Накрая победата ще е наша  :wink:

*
Ееее,аз толкова бях сигурна че е станало... :( Съжалявам Джина! Дръж се!
dgina,дано пък зацапването не премине в м :crossfingers:

Напълно ти съчувствам миличка. И нашето време  ще дойде. Не се ядосвай. Просто не е било писано да стане този месец. Я се усмихни на пук на всички.  :ballons:
Ние сме с теб. Както и ти си с нас. Една голяма  :bighug: :bighug: :bighug: :ballons:
*
Джина, Роузи е права, дано пък премине в друго. Успех мила :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
бяхме по лекари, после се приспивахме и аз малко отдъхнах и седнах да ви прочета и да ви попиша....Бе, мацки няма начин да съм бремена, правих тест обикновен пак нищо, може нещо да е от времето сманата на сезоните, нито имам бебе, нито някакви индикации че леля ще ми идва и така ме е ядддддддддддддд да ви кажа, защото тоз месец пропускам овулация което намалява шансовете ми да се прави бебе тоз месец- ЯДДДДДДДДДД!ГНУСНННОООО!Та, да ви кажа сега като бяхме на вилата и свекър ми вика на мен и на мъж ми- айде на вас ви май време за второ!!!И се подхилква а свеки седи и гледа през вежди ту мен, ту мъж ми , а после и неиния мъж, но пък ние с Ангел не реагираме изобщо....Това е много учудващо, защото те си мислеха че ни е рано за първо и аз много съм се съмнявала че ще се радват ако правим още едно- но ето на и на тях еим е харесало да са прародители, само дето второто неще да ни избере още.....АЙДЕ БЕБЕ ИДВАЙ, НИЕ С ТАТИ ТЕ ЧАКАМЕ И СЕ МОЛИМ БЪРЗО ДА НИ ИЗБЕРЕШ- ГОТОВИ СМЕ ЗА ТЕБ!!!ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ СКОРО? :wink: 8O
*
simoni, няма начин да не те хареса някое бебче - едно вече ви е избрало ;) Толкова си мила и положителна, а това с тестовете нали знаеш, че не винаги е вярно.
За мен чакането този месец приключи, събирам сили и кураж за следващия тираж  :crossfingers:
*
Този въпрос Симони съм си го задала само за последните два месеца над 1 милион пъти...Живота ми минава в търсене на отговори и правене на планове...Но се надявам да стане...И то скоро...
*
Знам само,че когато един ден бебето се заформи :lol:,а след това вземе че се роди здраво и красиво(дай боже) няма да пропусна ден,в който да не му напомянм колко зор сме хвърлили по него и колко най-желано е. :lol: :lol: Леле,аз ще съм ужасна майка :( Момичета,аз си мисля,че не бебето нас ни избира,а ние правим всичко възможно то да бъде създадено.Така,че...действия до финалната права :goodluck:
*
Симони, няма как да не стане. стискам ти палци мила
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ще ви избере Симони! И вас и всички нас тук смятащи, гонещи, чакащи, нечакащи... Само трябва да не се предаваме, да вярваме и да не спираме да го желаем - останалото е Божа работа, а Той си знае работата! Или поне така се надявам  :wink:
*
Виксън много ми хресва с това настроение :D :wink: Само така, горе главата, мислете за хубавите си мигове сега и занапред и вярвайте 4е 6те сте майки.
*
Знаете ли какво си мисля като чета темичката? Май всички ние имаме нещо общо помежду си - не само желанието да имаме деца. Досетихте ли се вече? :) Нетърпението! Може би всички минаваме през едно и също изпитание - един вид урок по търпение... Бог изпращал най-големите изпитания на най-любимите си чеда... Ами - дано сме сред любимците!  :balk_103:
*
Бог изпращал най-големите изпитания на най-любимите си чеда... Ами - дано сме сред любимците!  :balk_103:
Ако ще е така,нека съм в черния му тефтер,но да не минавам този "тест" :balk_144: