0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Значи миналия месец на 19 ми дойде(на 28 ден) Цикъла ми е на 33 дни средна дължина,днес ми е 30ден..На лекар отивам ,за да ме подхване и да ме следи ,защото до сега ходех всеки път при различни...В ниакъв случай не отивам за да видя дали съм бременна...и през ум не ми минава.. Гастрит имам ,но той никога не ми се проявява с гадене,а само с болка в слънчевия сплит...Още повече ,че аз съм на диета,от която се чувствам адски добре физически...Определено не е гастрита...

Бт не ми е мръднала от сутринта в 6.45 си мерих орално и беше 36.2,сега пак е толкова ,а вагинално 37.00
Значи миналия месец на 19 ми дойде(на 28 ден) Цикъла ми е на 33 дни средна дължина,днес ми е 30ден..На лекар отивам ,за да ме подхване и да ме следи ,защото до сега ходех всеки път при различни...В ниакъв случай не отивам за да видя дали съм бременна...и през ум не ми минава.. Гастрит имам ,но той никога не ми се проявява с гадене,а само с болка в слънчевия сплит...Още повече ,че аз съм на диета,от която се чувствам адски добре физически...Определено не е гастрита...

Бт не ми е мръднала от сутринта в 6.45 си мерих орално и беше 36.2,сега пак е толкова ,а вагинално 37.00
миличка,БТ след сън  е една,а след ставане е съвсем различна..бъди сигурна в това..не гледай че в момента анално е 37!въпросът ми беше сутринта измери ли я преди да станеш от леглото веднага след като се събуди -ректално,за да може да и се вярва на тази стойност!!
за гастрита-има много симптоми и това,че досега не се е проявявал с гадене или повишено отделяне на слюнка,не означава,че следващият път няма да са именно такива симптомите..
дано да си бременна,но ако не си според мен симптомите,които описваш са точно от гастрит/щом имаш знаеш ,че се обостря по това време на годината/,въпреки че диетата ти влияе добре..
ГАСТРИТ-не се обостря само от храна или гладуване...може и от стрес!!!довечера,ще се разровя из лекциите си и ще ти пратя всичката информация за гастрита на e-mail ако искаш?
п.п. забравих -за лекаря,щом ти е 30 ден от МЦ днес,е рано да се види евентуална бременност,но аз на твое място бих пуснала един кръвен тест профилактично,за да си 100% сигурна!
за О.-все още поддържам твърдението си,че дфуфазноста се вижда и прии орално мерене..!друг е въпроса,че БТ се влияе от адски много фактори и в крайна сметка не е 100% достоверен метод;може да ти показва,че не е имало О.,а пък ти да си имала...и обратното може да показва,че е имало,а да не е така!затова най-точният метод си е ФМ-да си проследят нарастването на фоликулчетата,да установят после течност в дъгласовото пространство,жълто тяло и т.н. ..
стискам палци всичко да е наред!
« Последна редакция: Март 19, 2008, 11:37:12 am от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте момичета-кокичета! :)
Днес е доста странно навън... Баба Марта си е Баба Марта!
Галичка - честит рожден ден!  new_birthday Пожелавам ти здраве и търпение - зада дочакаш най-желания подарък  :bfp:  preggo

Любабойко - мисля че подобно гадене е възожно да се получи и от някое вирусче. Времето сега е просто рай за всички грипове и вируси. Аз февруари имах същия случай, както си седях сутринта в работата, изведнъж ми стана ама много зле, доповръща ми се адски силно една стигнах до тоалетната, и свят ми се виеше, слава богу не повърнах, но така няколко часа ми беше много зле, после от самосебе си някак мина... И тогава така си повярвах че съм бременна... да ама не, оказа се че съм изкарала някакъв вирус накрак за 2-3 дни.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Люба, подкрепям Катето за гастрита. При мен всеки път е с различни симптоми - от гадене, повръщане, слюнкоотделяне, киселини, до силни, режещи болки. Освен на гинеколог, отиди и гастро... еди-какво си, за да прецени и той моментното ти състояние. По това време наистина стомашните заболявания се изострят, а никак не е препоръчително да стоиш така - може да се случат доста неприятности. Отметни и това от списъка ти, за да си спокойна ти самата. Кажи и на доки за съмненията ти , относно евентуална бременност ( :crossfingers: да е това) и нека той да си каже тежката дума.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Сутринта си мерих Бт орално... 36.2..За първи път сега премерих вагинално и то за да видя дали има голяма разлика в стойностите... Момичета много ви благодаря...
Пак повтарям че нямам съмнения за бременност и не си търся симптоми.. Аз просто се озадачих ,защото повръщам мнооого рядко и честно да си кажа само когато съм се напивала съм повръщала :) А това не ми се е случвало от поне 4 години..
Защото алкохол не употребявам въобще вече..
За вирус изключено ...

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
ЧРД на Галичка  :drunk: :happy_birthday_1: :ballons: !!! Момичета не мога да не се жалвам  :balk_146: Изби ми ужасен нервозен херпес .... страховити пъпки и съм в състояние да смачкам някой  :bonk: Не отидох и на работа днес. По всичко личи че ше идва гадината обаче симптомите започнаха прекалено рано - до 27 март има бая време и ако не ме поотпуснат малко ше мина на мента глог и валерян. Снощи реших да отпусна нервата с едно питие обаче .... изобщо не можах да отпия. За миг си помислих - ТОВА ТО!!! Ама то е ясно - пак бръмбъри в главата  :00001754:
Сутринта си мерих Бт орално... 36.2..За първи път сега премерих вагинално и то за да видя дали има голяма разлика в стойностите... Момичета много ви благодаря...
Пак повтарям че нямам съмнения за бременност и не си търся симптоми.. Аз просто се озадачих ,защото повръщам мнооого рядко и честно да си кажа само когато съм се напивала съм повръщала :) А това не ми се е случвало от поне 4 години..
Защото алкохол не употребявам въобще вече..
За вирус изключено ...

АКО ти не се съмняваш,то аз пък се съмнявам ,че може и да си бременна  :wink:!но не и заради стойност на БТ,която така и не разбрах преди ставане ли си я премерила и веднага след като си се субудила?/говоря за ректалната/
те някои вируси протичат и без да разбереш даже,тъй че и това не го изключвай току-така.. :D
sof доктора е гастроентеролог  :)
оффф,мацко много са гадни тия гастрити,честно да ти кажа люба ДАНО пък да е бременност  :wink:,ако не е то поне ДАНО не е гастрит!!
целувки
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Галичка,Ч.Р.Д.Бъди жива и здрава и нека всяко твое желание се сбъдне.Пожелавам ти скоро да станеш мама.
lubaboiko,дно симптомите ти не са за нещо сериозно а заради :bfp:,пожелавам ти го от сърце.И моля те прати ми диетата и на мен,ще ти пратя емейла ми на лични.
Iffi.13,и всички които са в очакване ,стискам ви палци,нека ви подмине тази гадна лелка.
Стиснала съм си краката,че нещо ниско долу започва да изтръпва и ме е страх да не ми дойде. Няма да я пусна лелката. Ако и днес не дойде утре правя тест? 8O
*
Галичка  :happy_birthday_1: ПОжелавам ти най-хубавия подарък -  preggo stork-boy
*
Стиснала съм си краката,че нещо ниско долу започва да изтръпва и ме е страх да не ми дойде. Няма да я пусна лелката. Ако и днес не дойде утре правя тест? 8O
и аз съм като тебе - трябва да ми дойде днес или в близките 2-3 дни (нали февруари беше 29 дена и се пообърках малко) Но аз не искааааааааам  :( Чувствам болка в гърдите - но това си е типично при ПМС :( не смея да си правя тестове , защото ще се почувствам много зле от един отрицателен тест :( . Ще чакам и ако не ми дойде( дано да не ми дойде) до 24.03 - правя теста!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Е хайде NOWILKA стискам ти и палците си на краката  :balk_103: rossy *и за теб  :balk_103:
« Последна редакция: Март 19, 2008, 12:44:37 pm от Iffi.13 »
*
Много ви благодаря отново и отново :) Нямам съмнения за бременност,но ако е така нали се сещате че няма да има по- щастлива от мен?!Въобще не се надявам...Просто искам да съм здрава...

Кате,всяка сутрин в 6.45 меря БТ орално... Тази Т 37.00 я измерих преди 1 час и не я вземам в предвид,но я измерих за да проверя дали е голяма разликата м/у орално и вагинално мерене...А в ануса си не бъркам ,така да знаете... :)За вярна БТ вземам тази от сутринта която е 36.2(змийската)...
Пък от утре ще започна да меря вагинално и така ще продължавам,защото ми се вижда по- сигурен начин...
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 ИСКАМ И АЗ ДИЕТАТА, МОЛЯ!!!!!ИМА МИ ТАМ МЕЙЛА!
*
Стискай здраво новилке... :) Аз ще ги разтворя ,та да дойде по- бързо че нямам търпение да пусна хормони и да видя какви ще ги вършим за напред...
*

simoni

• 352
 :happy_birthday_1: :ballons: :bfp1:МОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ new_birthday :balk_7: :balk_19: :balk_20: :balk_12:галичка ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ НАЙ- ГОЛЯМОТОТО ТИ, НАЙ- ИСКРЕННОТО ТИ, НАЙ- КОЕТО ТИ Е НА СЪРЦЕ ЖЕЛАНИЕ :babyboy: :sbabygirl: :bori_014:ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО И НАИСТИНА СЕ НАДЯВАМ МНОГО МНОГО СКОРО ДА НИ СЕ ПОХВАЛИШ. Когато днес духаш свещичките да си го намислеш това желание!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
lubaboiko : не се шашкай според мен всичко ти е ок. Понякога и при мен от напрежение се получава ужасно гадене особено преди гадината да дойде. Така че мисли положително и се усмихни  :bighug:
/ забележи кой го казва... особено днес  :witch:/
Стискай здраво новилке... :) Аз ще ги разтворя ,та да дойде по- бързо че нямам търпение да пусна хормони и да видя какви ще ги вършим за напред...

Крака стиснати, а ръце разтворени. Така ме болят гърдите, че ми иде сутиена да го накъсам. :x :x :x :x Утре вече дали ще покаже нещо теста или да чакам до понеделник за кръвен? 8O
*
Отивай на кръвен ...Лаболаториите работят и в събота до обяд... Хайде че темата има нужда и от положителни тестове...

Момичета аз искам да се извиня ,че днес толкова много ви ангажирам със себе си...По принцип не съм лепка,но много рядко ми се гади затова се озадачих...

Симони и Роузи ана,отворете си пощите.. :)
*

simoni

• 352
новилке без да ти давам празни надежди, но ти го пожелавам тест с две чертички- аз когото бях бремена още много в началото ме боляха зверски гърдите, ама зверски като теб ми идеше само да се мачкам или да се търкам :oops:наистина усещането беше много странно и досега не беше ми се случвало!!