Ауууууу невероятно зареждащи и развеселяващи снимки на малките
Гледам пофесор Никола
на Фуси си има компания, но не знам най кой е.Е имам съмнения ама са си мои.
Тони-бой днес претърпя първата си по сериозна контузия от игра, та чак ходихме спешно при чичо доктор. Доста се уплашихме всичките, но слава богу вече всичко е ОК и мога да разкажа спокойно. Моля ви се, мойто диване откри "топлата вода" тоест, че може да се катери на по високи места и да скача, е скочи обаче на криво.
Падна изпищя с възможно най ужасяващият писък, аз го хванах за ръцете и изправих, последва неистов рев, ама рев ви казвам. Точно както с крачето, дето му се схвана от четвъртият Пентаксим. Незнам аз кво се случва, почвам да го успокоявам, брех това дете не се утешава ами още по силно и давещо реве.Гледам ръката не я мърда и виси една такава отпусната, айде обаждам се на държавната лична на Тони. И да ви се оплача ми вика, аз съм на работа сега, обаче има много хора и едни графици тлябва да правя, по добре ела следобяда, но не по късно от 4 ч. Ама как следобяда бе викам, немога го оставя така това дете и почвам да викам и аз вече по тел., кандиса и вика ми добре айде елата, ще ви напиша направление за ренген. Не можах да изтрая аз такова отношение и отидох в частната поликлиника. Ортопеда му намести ръчичката и сега спинкаме сладко,сладко. То след двучасов рев и аз ще спя сладко.
Та имахме изместена лакътна става, често се случвало, ако това може да е успокоение.
На детска кухня записах Тони на 9 м. и половина, спрях го след два месеца, получи на два пъти гастроентерит. Записах го отново след 5-6 месечна почивка и засега нямаме ядове.Готвя за уикенда и понякога за вечеря.