0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: Темата на бременните - 21 част
« Отговор #40 -: Март 23, 2008, 00:27:03 am »
Честита нова тема!
Нека се пълни само с хубави новини и много нови бременелки!
Неда, аничка,Елма,Елана - добре дошли и лека бременност!
 :bighug:
Ние вече се чакаме скоро /в идната седмица/ и се надявам всичко да е наред при най-прекрасната ни среща - тази с малкото съкровище...

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #41 -: Март 23, 2008, 06:57:10 am »
Lara ,желая ти лек и безпроблемен финал ,стискаме ти палци  :D :D :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #42 -: Март 23, 2008, 09:07:55 am »
Леко раждане Лара!
*
« Отговор #43 -: Март 23, 2008, 09:38:24 am »
Лара, пожелавам ти всичко да мине леко
и да се гушкате скоро с малкото съкровище!!!
« Отговор #44 -: Март 23, 2008, 09:51:10 am »
Лара, пожелавам ти леко раждане и всичко да мине без проблеми. Ще стискам палци.
най-красивото и истинско чувство на света е да бъдеш обичана и да обичаш истиснски
http://www.myvideowish.com/videogallery_watch_view.php?id=1776

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #45 -: Март 23, 2008, 09:54:56 am »
Охооо, Лара и твоя ред дойде  :lol:. Как бързо минава времето. Леко раждане и здраво бебче!

Добре дошли на новите бъдещи мами. Лека бременност и само положителни летни емоции.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #46 -: Март 23, 2008, 10:02:27 am »
Предварително се извинявам ако въпросите ми ви се сторят малко тъпи и прозрачни, търсих други теми, където да си отговоря на тях, но не намерих. И така другата събота имам час за фризьор, запазих си го преди да разбера щастливата новина. В момента съм с черна коса и искам да си я боядисам кафява, но самата процедура е много дълга и много неща ще ми правят, като например "изпиране" на косата, това май е нещо като обезцветяване, за да ми падне черното. Та питам аз мога ли сега да го направя това? или да изчакам когато родя, да кърмя, жовот и здраве да имам кърма, и тогава да го направя това. Знам, че много неща трябва да си променя, не мога да спортувам, но ще го преживея, заради малкото съкровище, на солариум да не говорим. Но така искам да си боядисам косата. Вече мн ми омръзна черното, а и идва и лятото и ми се иска да се освежа малко.
Какво мислите вие?
най-красивото и истинско чувство на света е да бъдеш обичана и да обичаш истиснски

*
« Отговор #47 -: Март 23, 2008, 10:11:01 am »
Добре дошли на новите попълнения :D
Лара успех на финалната права с пожелание за най-прекрасна среща с мъничето :D

elanaa мисля, че все пак в началото не е чак толкова опасно да се боядисваш, защото бебето още няма изградена плацента и не попадат директно вредните вещества при него, но от друга страна пък първото тримесечие трябва да се пазиш много докато завърши органогенезата. Все пак да кажат момичетата, които се боядисват, аз отдавна спрях :)
*

adi

• 7710
« Отговор #48 -: Март 23, 2008, 11:01:18 am »
elanaa прочети тук.........

http://www.mamaibebe.com/?id=37
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/969/87/
http://www.biberonbg.com/info/kosa.htm

лично аз се боядисвам,изрусявам се
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Март 23, 2008, 11:10:11 am »
Аз се боядисвах три пъти докато бях бременна. Първият път беше съвсем в началото -боя и кичури, последният път-няколко дни преди секцито. Пуста суета. :wink:

« Отговор #50 -: Март 23, 2008, 11:13:15 am »
Елана,аз лично се боядисвах 2 пъти през бременността си,но нещо боята не ме хващаше и фризьорката предположи,че е именно поради бременността(незнам доколко е верно).
« Отговор #51 -: Март 23, 2008, 11:18:26 am »
Благодаря ви момичета,толкова време не се решавах да го направя и когато си записах час хоп бебешор. Странна работа.
На всичко отгоре поради това, че мислих за промяна, не съм се боядсвала от 2 месеца и корените ми са яко пораснали. Така или иначе ще трябва да се боядисам, защото така е доста грозно.

мажите ли си коремчето с нещо, приятелка ми каза да го мажа със зехтин, помагало против образуване на стрии.

« Отговор #52 -: Март 23, 2008, 11:26:36 am »
Лара,леко и безпроблемно раждане! И щастливо гушкане с малкото съкровище!
Елена, съветвам те да не правиш дълги и сложни процедури. Поне докато не влезеш в четвърти месец.Аз също се боядисвам,но откакто съм бременна минах на безамонячни бои-все пак по-щадящо.Така ме посъветваха и фризьорките.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #53 -: Март 23, 2008, 11:59:55 am »

мажите ли си коремчето с нещо, приятелка ми каза да го мажа със зехтин, помагало против образуване на стрии.

Има всякакви неща за мазане, въпрос на възможности и вкус е. Обаче! Мажи не само корема, ами и бедрата, горе над дупето под кръста, гърдите!! Аз мажех с Виши, обаче си мисля, че и едно бебешко олио ще свърши работа, защото целта е да стои мазна кожата, и да не се нацепва. В Часът на мама имаше хубави съвети за стриите по време на бременност.  :D

*

adi

• 7710
« Отговор #54 -: Март 23, 2008, 12:05:11 pm »

Има всякакви неща за мазане, въпрос на възможности и вкус е. Обаче! Мажи не само корема, ами и бедрата, горе над дупето под кръста, гърдите!! Аз мажех с Виши, обаче си мисля, че и едно бебешко олио ще свърши работа, защото целта е да стои мазна кожата, и да не се нацепва. В Часът на мама имаше хубави съвети за стриите по време на бременност.  :D
сещаш ли се горе долу в кое предаване?

« Последна редакция: Март 23, 2008, 12:16:48 pm от adi »
« Отговор #55 -: Март 23, 2008, 12:12:07 pm »
да, чувала съм го това предаване, по БТВ, аз съм на работа по това време и затова не съм го гледала, но то има форум и ще се информирам от там.
има толкова много неща да изчета, но лека полека ще влизам в час :D
 :thankyousign: ви момичета.

*
« Отговор #56 -: Март 23, 2008, 12:40:14 pm »
Лара, ех как бързо мина времето! Ох само ако знаеш какви прекрасни неща те очакват. :D

Недда, много се радвам за теб! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

За стриите - май си е до кожа и каквото и да мажеш, пак се появяват. Поне аз се мазах яко, пък си имам навсякъде.
« Отговор #57 -: Март 23, 2008, 12:42:35 pm »
Lara, леко раждане и незабравима среща с новия член на семейството  :D
сещаш ли се горе долу в кое предаване?
Аз не мога да се сетя кое предаване беше, но основната идея е, че кожата трябва да е добре омазнена. Независимо с какво.
« Последна редакция: Март 23, 2008, 13:18:50 pm от Stivarip »
*
« Отговор #58 -: Март 23, 2008, 12:46:37 pm »
часът на мама по бтв
*

adi

• 7710
« Отговор #59 -: Март 23, 2008, 12:49:41 pm »
часът на мама по бтв
имах в предвид горе долу кое предаване,например през кой месец или седмица,мисля че ще ги има качени в нетера :D