0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Бургас-специалист
« -: Януари 19, 2006, 13:02:44 pm »
Може би за пореден път ще се коментира,но с извинение към вас ще си позволя да пусна отново тема за бургаските гинеколози.
Моля ви за съвет за добри специалисти за борба със сперилитета в града.Ще се радвам на всяко споделено мнение.Имам адреси на много гинеколози, но бих искала и препоръки.Достатъчно лоши неща се чуват за лекарите тук,за да рискувам да съм поредния експеримент на необразован доктор.
Благодаря ви,момичета!
*
Бургас-специалист
« Отговор #1 -: Януари 19, 2006, 16:24:23 pm »
Ами ...какво да ти кажа...
Единственият гинеколог в Бургас , на който имам сравнително доверие,особено за стерилитета, е Калчева.
А съм минала през доста.
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #2 -: Януари 20, 2006, 15:05:39 pm »
Alya,ама май наистина няма към кого да се обърнем за помощ и адекватно лечение в този град.Аз лично съм ходила при Калчева преди много години,майка ми също я е посещавала,но все за неща свързани с обикновенни гинекологични прегледи.А сега когато аз се нуждая от точно откриване на причината за липсата на бременност и отстраняването и се чудя към кого да се обърна.Трябва да е специалист,които работи с пациенти със стерилитет.КОЙ?
*
Бургас-специалист
« Отговор #3 -: Януари 20, 2006, 16:52:20 pm »
Здравей,naiema
Аз също съм с проблемно забременяване и от Бургас. За съжаление няма да мога да те посъветвам за специалист в Бургас.Аз посетих доста докато най-накрая се съглася с мнението на моята гинеколожка от Бургас да се ориентирам към Варна или София.В Бургас всички са както тя се изрази просто"акушер-гинеколози", а на нас с проблемното забременяване ни трябжа специалист по стерилитет.Самата аз вече се ориентирах към София.За съжаление финансово е доста сложно, но няма как...за да стигнем целта ще се борим.
Късмет!
*
Бургас-специалист
« Отговор #4 -: Януари 21, 2006, 17:19:30 pm »
здрасти и аз съм от Бургас със провлеми ходох при К алчева и след като тя си свърши всичко което зависи от нея ме свърза с доктор от София
*
Бургас-специалист
« Отговор #5 -: Януари 22, 2006, 14:25:04 pm »
Мдаааааааааа аз съм от 6 години по лекари и с обедих ,че за Бургас и дума дане става,ходих при д-р Добрин Иванов, който за съжаление е само акушер-гинеколог.Всъщност той беше единствениат лекаро то бургас който настояваше за фоликулметрия.Това е момичта обиколила съм ги всичките не стават,това е голата истина.
Ориентирала съм се към Варна.Дано там ми помогнат
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Бургас-специалист
« Отговор #6 -: Януари 22, 2006, 14:26:26 pm »
Мдаааааааааа аз съм от 6 години по лекари и с обедих ,че за Бургас и дума дане става,ходих при д-р Добрин Иванов, който за съжаление е само акушер-гинеколог.Всъщност той беше единствениат лекаро то бургас който настояваше за фоликулметрия.Това е момичта обиколила съм ги всичките не стават,това е голата истина.
Ориентирала съм се към Варна.Дано там ми помогнат
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Anonymous

Бургас-специалист
« Отговор #7 -: Януари 23, 2006, 10:04:15 am »
Благодаря на всички Ви!Именно  финансовото състояние за момента е пречка да се обърнем към специалисти извън града.Истина е ,че целта напълно оправдава средствата, но лошо е ,че средствата ги няма.Така,че за момента ще продължа да се задоволявам с нашите лекари и ще продължа да искам съветите ви.
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #8 -: Януари 23, 2006, 10:06:16 am »
Аз бях госта.Имах проблеми с влизането.
Късмет на всички момичета!
Бургас-специалист
« Отговор #9 -: Януари 23, 2006, 11:48:02 am »
Относно докторите в Бургас- присъединявам се към общото мнение, че няма добри специалисти по стерилитет.Аз съм много доволна от клиника "Майчин дом"-Варна. Доста време се лутах по Бургаските лекари, и след лапароскопия във Варна вече съм в 5 месец бременна.
Успех на всички
Бургас-специалист
« Отговор #10 -: Януари 24, 2006, 00:30:45 am »
Вобще не си губето времето в Бургас няма  не е имало и незнам            дали     ще има скоро специалисти по стерилитет.Всичките ги познавам  4годинки си загубих при тях . :wink:
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #11 -: Януари 26, 2006, 11:55:54 am »
КрасиЗ , пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!И да родиш едно здраво и сладко бебче.
*

ivetu

Бургас-специалист
« Отговор #12 -: Януари 26, 2006, 18:11:27 pm »
Добър лекар е д-р Продромов в Поморе...той е специалист,работи в санаториума за калолечение в Поморие има и частен кабинет по стерилитет.
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #13 -: Януари 30, 2006, 10:12:50 am »
Мила,само да ми потвърдиш,че правилно съм разбрала.Нали и частният му кабинет също е в Поморие?Ако знаеш точният адрес,моля напиши ми го или тук или на лични.Благодаря!
*
Бургас-специалист
« Отговор #14 -: Януари 30, 2006, 18:37:06 pm »
да ви кажа парите не са толкова многовече здравната каса поемо почти всички изследвания трябва да ви изпрати гинеколог така че направленията и София за Варна не знам нищо
*

ivetu

Бургас-специалист
« Отговор #15 -: Януари 31, 2006, 18:09:20 pm »
Da i 4astnia kabinet sa6to e v Pomorie. Adresa mu e ul.Levski 6.....tel.0889631517....obadimu se parvo za da ti kaje koga moje da te prieme.Strahoten lekar!Dano da ti pomogne.Uspeh!!!
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #16 -: Февруари 01, 2006, 08:23:38 am »
Благодаря ти,мила!Ще се свържа с него в най-скоро време!
*

naiema

• 998
Бургас-специалист
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2006, 12:42:10 pm »
Само да ви кажа,момичета,че днес попаднах на този адрес www.femalelife.bg.Вътре има топ 200 на гинеколозите и за Бургас има доста имена.Някой от вас работил ли е с някой от поместените там лекари?
*
Бургас-специалист
« Отговор #18 -: Февруари 01, 2006, 12:58:16 pm »
Tоп 200  :lol:  :lol:  :lol:
Аз съм с предубеждения и към топ 2 от тях и не спирам да пътувам да София, Пловдив и Варна. Ако е за нещо рутинно да, но специфично или специализирано изследване - та те дори не знаят че има такива  :x
*

elfljo

Бургас-специалист
« Отговор #19 -: Февруари 06, 2006, 22:39:22 pm »
А какви са впечатленията ви от д-р Георгиев?(частният му кабинет беше някъде около пазара) Интересно ми е ако има някой, който е ходил по-редовно при него. Аз съм ходила само 2 пъти при него, но ми се стори доста отзивчив, узслушва и склонен да обяснява, каквото не е ясно.