Аз ходих при д-р Начев, намира се в Института по ендокринология на ул. Дамян Груев 6, срещу Министерството на земеделието, ако не се лъжа, защото не съм от София.
По тел. си взимаш час и те приема, аз поне не чаках.
Ако ми позволите да изразя и аз мнение, макар че за първи път ходя при него, съм доволна, имайки предвид това, че съм ходила при ендокринолог в Пловдив, но такъв подробен анализ на състоянието ми, с изписване на варианти за лечение, какъвто ми на прави д-р Начев, досега не ми се бе случвало. Вярно говори бързо, но аз исках да ми повтори и разбрах това, което ме интересуваше - синдром на Хашимото, заради ТСХ, което е в норма, но на границата, трябва 45 дена преди АРТ да се пият лекарства за регулиране му. Аз също пия селен, каза ми, че не вреди, но и не помага, така че мога да си го пия. Всъщност и да търся друго мнение, в моя случай не виждам смисъл, тъй като изясних това, което и Стаменов го притесняваше - да следя ТСХ и да го имам предвид преди ин витро. И мисля, че изборът на лекар, подпомагащ гинеколога, който те лекува, е индивидуален и зависи от това доклоко е полезен при разрешавена на проблема и при довеждане на нещата до успешен край.