0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

да так е karamelka my, но по - важното е че всико е ОК.Днес бях на преглед и док е много доволен от резултата. Днес ми е 5 ден стимулация имам около 9-10 фуликула. Варират между 9 и 12мм. За всеобща изненада и лигавицата ми е 7мм(6 ден от МЦ). Моля се все така добре да са нещата и  :bfp:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Да дам отчет - на 04.05 след 8 гонала( на ден по 2) имах отдясно 4 фоликула по 8мм и 3 по 5мм, а от ляво - 3 фоликула по 7мм и 4 по 5мм. Лигавица - 6мм. Утре ше пускам прогестерон и естрадиол.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Маги,от сърце ти желая късмет и чудото да стане вече:-) Много стиснати палци имаш от мен :goodluck: :bighug:
*
Dragica, ти докъде стигна?
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Благодаря за стиснатите палци момичета. Да ви се връщат стократно хубавите пожелания и добрите думи. Доктор Стаменов ми прави редукцията и каза, че всичко е минало чудесно, аспирирали са другите 2 ембриончета. Нямам търпение до следващия преглед, за да видим дали всичко е наред с другите две.
Пожелавам успех на всички в процедура - maggi4ka, flower76, an2006, дано не пропускам някое момиче.
При мен стана когато вярата в успеха ми беше най-силна, вярвайте силно и вие. yahoo_17
assya_g, много се радвам за теб  :bighug: Лека бременност и благодаря за пжеланията
Привет на всички!
Днес стартирах поредното ин витро. Сега започвам с хаповете, а самото ин витро се очаква да е някъде към 7-10 юни.
Стискам палци на всички момичета и се моля за дългоочакваната радоста в нашите семейства!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Dragica, ти докъде стигна?

Пуканка,до никъде не съм стигнала. Нали 3 м мъжлето трябваше да пие лекарствата та...те изтичат на 7 юни. Края на месеца ще правим една спермограма пък да видим какво ще покаже. Ще пиша когато съм в процедура,иначе ви следя стриктно всички. Поздрави и безпроблемно продължаване на бременноста:-) Накрая най-сладурското /те бебе/ та:-)))))))))

flower76,magi4ka,късмет момичета,стискам палци това да е вашия успешен опит :bfp:

assia_g лека и хубава бременност :bori_015: :bori_005:

ivet1978 желая ти късмет
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Благодаряви момичета. БОБКААА мерси миличка. Мерси за стиснатите палци от всички други, които не познавам. Аз вчера пак бях при доки. Растат пустите фоликули, ама май нещо не са достатъчно добрички в крайна сметка. Има 1-13мм, 4 по 11мм, 4 по 10мм и 5 по 9мм. Лигавицата е 9мм, прогестерона 0.02, ноооо....естрадиол - 380!!!! Малко е нали? Увеличихме лекарствата. Към 2-та гонала на ден сега прибавихме и по 2 меногона. Утре сутрин пак трябва да пусна прогестерон, естрадиол и този път доки ми каза да пусна и ПКК. Предполагам, че до няколко дни ще е пункцията вече. Надявам се естрадиола да се вдигне....

Карамелка, благодаряти за стиснатите палци  :bighug:
Днес дадох кръв за изследване на E2,LH,Prog и според доки Prog е в "критично' ниски стойности  :balk_145:. Утре пак ще ги изследваме. Но иначе док е доволен от прегледа-фоликулите и маточната лигавица растат.   
*
Благодаряви момичета. БОБКААА мерси миличка. Мерси за стиснатите палци от всички други, които не познавам. Аз вчера пак бях при доки. Растат пустите фоликули, ама май нещо не са достатъчно добрички в крайна сметка. Има 1-13мм, 4 по 11мм, 4 по 10мм и 5 по 9мм. Лигавицата е 9мм, прогестерона 0.02, ноооо....естрадиол - 380!!!! Малко е нали? Увеличихме лекарствата. Към 2-та гонала на ден сега прибавихме и по 2 меногона. Утре сутрин пак трябва да пусна прогестерон, естрадиол и този път доки ми каза да пусна и ПКК. Предполагам, че до няколко дни ще е пункцията вече. Надявам се естрадиола да се вдигне....

Маги, още са малки фоликулите и тази стойност на Е2 е нормална. Ще се вдигне, бъди спокойна.  И аз така бях с горе-долу същата бройка и размери, после за 4 дни скочи на 2000, после честно казано не разбрах колко е, Док каза, че е добре, утре съм на пункция. Според мен това забавяне е от Диферелина. Преди не са ми слагали и Е2 растеше по-бързо.
Успех, всичко ще е наред. :hug2:
*
Карамелка, благодаряти за стиснатите палци  :bighug:
Днес дадох кръв за изследване на E2,LH,Prog и според доки Prog е в "критично' ниски стойности  :balk_145:. Утре пак ще ги изследваме. Но иначе док е доволен от прегледа-фоликулите и маточната лигавица растат.   

Flower, ако пиеш кафе, вземи си безкофеиново. Кофеинът сваля прогестерона.
Стискам палци! Успех!
Късмет момичета, стискам палци само за положителни резултати :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Днес бях на преглед и в неделя ми е пункцията.
*

flower76, an2006

желая ви от все сърце успех!!! :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
Аn2006 имаш  :crossfingers: и yahoo_17 от мен
evita-s благодаря ти за пожеланията
« Последна редакция: Май 09, 2008, 21:30:17 pm от flower76 »
flower76-дойде денят значи,стискам палци бъди позитивна и мисля че всичко ще е наред :grouphug: :bighug:

ан2006-дано стойностите на прогестерона се подобрят :crossfingers: