0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не е така....След първия ми опит инвитро, имаше бременност, но не се получиха нещата. Пуснах си кръвен тест, който отчете 68, а уринния тест беше -! Просто си пусни ЧХГ. Знам, че понякого, когато ЧХГ - то е по - ниско уринните тестове не отчитат. Стискам много полци на теб, найистина заслужаваш + тест, дано го получиш!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
 Vanina_sss, благодаря за загрижеността!
Аз правих ЧХГ - 0.00 на 12-ти ден.
Извадиха ми само 5 яйцеклетки, които не се оплодиха. Няма конкретно обяснение и друг опит за сравнение. Е има едно и то е възрастта ми и стойността  на Анти мюлеровия хормон.

Икси - раха ли яйцеклетките или ги оставиха на класическо Ин Витро?
[/quote]
Да направили са и икси! Не знам дали тук е мястото да помоля някой, който го е преживял да ми драсне едно ЛС. Това което ме вълнува може ли при следващ път да имам качествени яйцеклетки? Просто  дали има такива случаи? В момента чакам резултата от повторен АМХ и според клиниката това ще реши има ли смисъл от нов опит с моя яйцеклетка! Излишно е да пища как се чуствам!
 :bighug:за всички които са в очакване и кураж за тези с отрцателен резултат. Наистина докато не го преживееш лично, не знаеш какво е. Искрено се възхищавам на всички минали по този труден път!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
maggi4ka, flower76, eganeva, безкрайно  съжалявам. Трудно е да се намерят думи, които да са утеха. Вярвам с вас, че следващия опит ще е успешния и щастливия. 

Извадиха ми само 5 яйцеклетки, които не се оплодиха. Няма конкретно обяснение и друг опит за сравнение. Е има едно и то е възрастта ми и стойността  на Анти мюлеровия хормон.

Икси - раха ли яйцеклетките или ги оставиха на класическо Ин Витро?
Да направили са и икси! Не знам дали тук е мястото да помоля някой, който го е преживял да ми драсне едно ЛС. Това което ме вълнува може ли при следващ път да имам качествени яйцеклетки? Просто  дали има такива случаи? В момента чакам резултата от повторен АМХ и според клиниката това ще реши има ли смисъл от нов опит с моя яйцеклетка! Излишно е да пища как се чуствам!
 :bighug:за всички които са в очакване и кураж за тези с отрцателен резултат. Наистина докато не го преживееш лично, не знаеш какво е. Искрено се възхищавам на всички минали по този труден път!
[/quote]

mct,  според мен Меногона, който използва за стимулация изигра важна и решаваща роля за този неуспех. Изчакай си АМХ но вярвам, че може да произведеш качествени яйчица но с друг препарат.

Поне такъв спомен имам, ти прави стимулация за Солун к-ка Якентро, нали?

« Последна редакция: Май 30, 2008, 13:04:08 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
eganeva, много съжалявам  :(
Flower76,magi,eganeva-така се надявах за вас момичета,много ми е криво за неуспеха ви,дано бързо да се възтановите и продължите борбата. :bighug:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
аз преди малко се прибрах от болницата. Изпадна цялата лигавица. ЧХГ се беше покачило на 68, ама кво стана така и не разбрах. В неделя съм при док и ще видим ко ше правим. Другата събота ше пускам имунологичните, преди малко говорих с Балтаджиева. И така. Ако зависи от мен , почвам още от другия месец пак, ама предполагам, че док щекаже за септември.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
...ЧХГ се беше покачило на 68, ама кво стана така и не разбрах...

Искаш да кажеш ,че на13-ти ден - ЧХГ - 22.50,а на 14-ти ден е 68.00? Е,доктора какво каза?
*

maggi4ka

• 440
Днес е 15-ти ден. Не, че има голямо значение вече де. Ми кво ми казаха. Едно простичко "съжалявам" и "защо не си дошла по-рано". Гледаха ме и на ехографа и казаха че няма никъде плоден сак, въпреки че май няма как да се види на 15-ти ден. Включиха ми някви системи, но към обяд изпадна някъкъв много голям съсирек, който имаше нещо бяло, теърдо и приличащо на тъкан. И докторите ми казаха, че това е лигавицата и че повече няма кво да направят за мен. Да се прибирам вкъщи, да лежа и да пия но-шпа ако ме боли корема и така. И като ида в неделя при д-р Стаменов да му кажа какво е станало, та той да търси причина , защо не се е задържало.

Теди, съжалявам  :(

Маги, съжалявам  :(

Flower, не губи надежда!

Жени, не губи надежда!

Много ми е гадно, чувствам се безпомощна, а така искам да мога да ви помогна ...
Теди, Маги,  :bighug:
Flower, Жени  :blowingdust2:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
  maggi4ka,ех надявах се доста за теб...съжалявам...не губи кураж,следващият път ще успееш.

Днес си направих уринен тест и резултата е  :bfn:  :(
*

maggi4ka

• 440
Flower-че  :bighug: С теб съм миличка. Знам перфектно какво ти е. Надявам се следващият път сълзите ни да са от щастие и всички тестове, които правим от сега нататък да са  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

*
Маги, искрено съжалявам за това, което преживяваш!
Въпреки всичко аз все още не мога да си отговоря на въпроса защо ЧХГ-то ти се покачва. Съветвам те да го следиш и след 10 дни на преглед. В интерес на истина ЧХГ-то расте като по учебник 8O Имам приятелка, която беше бременна, получи голям кръвоизлив и все пак си остана бременна и сега всичко е ок. Не искам да ти вдъхвам надежди, но все пак си мисля, че е задължително да те прегледат. А и аз самата имах големи преживявания с това ЧХГ, та затова.
Успех ти желая и дано да се зарадваш скоро!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Днес си направих уринен тест и резултата е  :bfn:  :(

:bighug:
*
maggi4ka, flower76, eganeva, съжалявам  :(
Не губете надежда момичета, следващият път ще е вашия, успешният!
*
Жени, Маги, флауърче, не се отчайвайте!  :bighug:

*
Много съжалявам за всички неуспели момичета.Много искам да ви вдъхна кураж, макар, че и аз самата се нуждая много от него.Ще успеем момичета, ще видите.На мен утре ми е трансфера, на едничко емрионче.Какво ще кажете за моите шансове...... :(
Но ще се моля и за вас и за себе си :D :lol:
*
Много съжалявам за всички неуспели момичета.Много искам да ви вдъхна кураж, макар, че и аз самата се нуждая много от него.Ще успеем момичета, ще видите.На мен утре ми е трансфера, на едничко емрионче.Какво ще кажете за моите шансове...... :(
Но ще се моля и за вас и за себе си :D :lol:
Разбира се че има шанс-едно ембрионче е но е най-доброто!
Успех и след 2 седмици положителен тест!