Благодаря на всички,че ми отделихте от времето и вниманието си!!!
Вчера в неделя започнахме сериозния разговор - казах му че се чувствам зле и много напрегната и нещастна.Че не съм длъжна да изкупвам всичко което някоя друга му е направила и не може да ме сравнява с когото и да било!
той се опита -както винаги да игнорира темата,но не го оставих на мира докато не ме изслуша.После се скарахме.После той се разплака,обвиняваше се че е егоист и страхливец и т.н.После каза че на 40 е твърде стар отново за ревящо бебе...
аз виках,тропах с крака,плаках,обиждах го...накрая всичко се умири и се сдобрихме и простихме един на друг.
Само не зная защо,но желанието за дете у мен заглъхна или поне не е така натрапващо се.
поне от вчера отново се любим.
Ние не живеем в БГ и затова финансите и издръжката са много сериозно нещо.и няма как да се измъкнеш лесно от един финансов колапс и от съдебно решение.Той има основания да се притеснява.
Ние с него работим заедно и бизнеса ни зависи един от друг,но затова и печелим добре.Така че раздялата с него няма да има само емоционални последици.
на 34 съм,едно дете и тежък развод зад гърба ми.бях сама, отчаяна и много нещастна,
мислех че най-после съм го намерила, а и къде и кога да търся друг?...страх ме е и от раздялата с него.
Но аз не искам друг.Искам него и Бог да ми е на помощ,неговото дете -завинаги.
Аз бих живяла с него с или без дете,но не искам умишлено да се пазим от забременяване.Ние по лекари няма да ходим,такива възможности емигрантите нямат,и се надявам единствено на естествено забременяване.Искам да имам семейство в тоя скапан живот!!!
Помощ!