Здравейте, с времето разбрах,че е по-добре да споделяш с непознати от колкото с близки приятели. Четох публикациите ви и реших и аз да разкажа моята за да ми олекне поне малко...Ще започна с това,че имам нередовен цикал ,и както винаги и предният месец ми закъсня при което не ми направи впечатление и въпреки това за месец направив поне 3 теста за всеки случай но бяха отрицателни.Преди седмица се разболях ,пих разни прахчета,таблетки но на третия ден започна да ми си гади от тях но отново не обърнах внимани докато не дойде сутринта на 19-ти ... Събудих се с леки болки в корема и леко зацапване. Реших ,че ми е дошло и заради болката изпих едно НошПа до вечерта всичко беше наред до като цикълат ми не стана по силен. През една минуто ходех до бана ,забелязах ,че изхвърлям парченца ,прилуша ми от загубата но кръв и нашите веднага ме заведоха в спешното. Оказа се ,че съм направила спонтанен аборт ,бебчето е било на 8 седмици ,само това ми беше дадено като информация. Веднага ме поеха за изчистване без никаква опойка понеже бях пила вода,адски болезнена процедура. Преди 2 дни ме изписаха ,чак когато се прибрах осъзнах какво ми се случва, постоанно го мисла. Не мога да спя, не мога да се храня, по цал ден се обвинявам за това,че не съм разбрала ,че в мен има една душичка малка,че съм се разболяла и с лекарства съм си убила детенцето...Изплаках си очите...