Стефи, ще се научиш и на новия работен "режим" без много мъки
Перденце, дано си го изака сам....
Валери един единствен път ме е виждал да ям семки. Един ден не бях прибрала на недосегаемо място купичката със семки и като я видя се започна тръшкане, сочене, мучене и зверски рев да му дам. Сложих му в негова чинийка три семки и го гледам какво прави- облизва солта и започва да чеше венците. Ама така чешейки ги семките изчезнаха заедно с люспите. След два дни ги открих в наакания памперс
Сега е хвърлил око на едно копче с което баба му му дава да си игае, та като сте споделилии да знам и аз какво да правя като изчезне.
Да ви се оплача, че съм се позаседяла на метлата тези дни.... Писна ми бабите да ми дават съвети от какво има нужда моето дете! Ама направо ми врят ..... Сега освен по повод на това, че е болен и какви лекарства да давам или съответно не, си позволяват да "изразят мнение" колко вредно било за него да му слагам превенар след като дори не бил в задължителните имунизации. Само съм го тъпчела с химии, откткто се бил родил все съм го мажела с разни мазила /себореен дерматит и АД/, все съм го тъпчела с боклуци и изкуствени неща и нямма ли най-сетне да му дам истинска човешка храна?!/кисело мляко, мед, пресни / предвид алергията му? Ей ся, като се разболеел- антибиотик и толкова! За какво да го мъча с ваксина насила? То било вредно!
А по повод на Гането с бебешкия пубертет и "чудовищното" тръшкане навън - ми просто не трябвало да го допускам. Не било при всички деца това и трябвало аз да си направя извода как го възпитавам!! Уффф...
Сега да ви кажа какъв хубав джакпот уцелихме за бебешки и детски дрешки. В магазин Марсел, който е на кръстовището на Шипченски проход и Коперник - има 50 % намаление на дрешки и по-голямата част определено много си струват. Панталонче и ризка на ГАП/е, мейд ин Чайна/ за по 5 лева, якета за по 15. Качеството е много добро. Не знам дали това важи и за останалите магазини на Марсел.
А, и на каква възраст децата ви се научиха да пият от примерно някаква неразливаща се чаша, а не от шише? Щото мойто човече смята чашата за чесалка за зъби.