0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ми днес ми е 44 ден с 11 дена ми закъснява...
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ДНЕС СУТРИНТА ХОДИХ ДО РУСКАТА ЦЪРКВА,ПОМОЛИХ СЕ ЗА ВСИЧКИ НАС, ЗАПАЛИХ И СВЕЩИЧКИ.ДАНО ДА БЪДАТ ЧУТИ МОЛИТВИТЕ НИ.ХАЙДЕ ПОХВАЛЕТЕ СЕ С :bfp: :bfp: :bfp: РЕЗУЛТАТЧЕТА.ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ :bighug: :bighug:

*
Нема я пущината... Направо ще се спукам от яд...Но не искам да гълтам хапове ,за да ми дойде... Ще си я чакам...Тя няма да се забави още много ,щото много ме боли пупата тези дни..А и циците малко ?!... :)
Да вземе да се забави около 9 месеца!Ама ако не е така да вземе да идва,че да започвате да работите по въпроса и ти да се поуспокоиш.Честно казано аз ако съм на твое място досега да съм се побъркала от притеснение.Направо си представям как се чувстваш. :bighug:
*
Здравейте и от мен. Аз днес не съм на работа и си мързелувам в къщи. Джина, стискам ти силно палци и дано на 16 се похвалиш с положително тестче. Любе, и на вас стиснати палци за довечера! Момичета хубав ден ви пожелавам и много усмивки!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Любе хайде направи си един тест де!за всеки случай...
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Любе,забравям да те питам какво става с мъжа ти?Назначиха ли му лечение след изследванията?Тези прахчета дето ти бях казала се казват Проксид!Те не са български,а са внос от някъде!Нашият доктор каза,че подобрява качеството на спермограмата много добре!Ако искаш го попитай и вашия!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Любе, все още ти бия закъсненито аз съм 17 дни, имах киста, която сама се е справила със себе си! Дано твойто да се окаже просто от времето :ask: :rain:
*
Еми дано да е така... Аз нямах киста ,на 19.03 ходих и док каза че всичко е наред...

Роси аз вчера правих тест за всеки случай,но той си беше категоричен...А няма как да не е верен защото първо нямах ову,след това от последния кекс са минали 15 дена...Не може да не засече...
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Любче, успех при док! Иска ми се да ни шокираш с приятна изненада! Ще стискам палци за мнооого късна овулация и за оплождане за което дори ти не си и подозирала. Дано просто теста който си направила се окаже нереален заради ранна бременност!

Джина, радвам се че всичко е както трябва, дано и при Бисерче да е, че нали сте си дружки, да вървите заедно докрай!

Silvi4ka, съжалявам за загубата ти!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
БРАВО НА аНИКА ЗА ЦЪРКВАТА аз не успях днес, но добре че имам заместички! :wink: :lol:днес ни е тъпо заради времето, но това незначи че не трябва да си усмихваме!
 Всеки път ми се сбъгва страницата, щом реша да натисна бутона "публикувай" и всичко ми се изтрива  :(
 Почвам отново -  :lol: :lol: :lol:
 Благодаря за стиснатите палци - подействали са, защото и моето фоликулче,като на Джинка, се е пукнало /ураааааааааааа/, този път има надежда за +++.
 Дани, вървим си дружките в една посока  :lol:, много си мила  :balk_21:
Всичко е благодарение на  :presi:, хайде Виксън и ти да се отчетеш, аз направих 130  :presi: вчера  :lol:
 Любче,стискам палци за прегледа при Кацаров, а и при теб нещата трябва вече да се "прояснят" - дано да има +++, когато най-малко го очакваш!
  Аника, благодаря за свещичките и за молитвата!!!

С нетърпение следя и аз очакващите, дето им е минала датата, да се похвалят днес с  :bfp:
   Успех и на всички останали очакващи  :bfp:
Може ли и мен да включите вече в списъчето на очакващите - за 19.04. - доки каза тогава да правя тест и този път ще го послушам и няма да подранявам. А дотогава - еййййй, секс за кеф  :lol: :lol: :lol: и отвреме-навреме  :garden: докато чакам +++
  Хайде ловуващите - наблегнете на гушкането  :lol:, за да има още ++++ за Великден!!!
 :bighug: от мен!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Куклички, толкова сте сладки всичките!
Бисе - днес обещавам, ще правя коремни преси, едва ли ще изкарам 130 като теб, но... колкото мога, ако не почвам прозорците  :lol:
Аз да ви се оплача, цяла нощ не можах да спя, защото корема ме боля страшно много, не знам дали е заради този фуликул, но болката беше от ляво където е той. Сега съм по-добре, надявам се да се е пукнал най-после... макар че ако снощи се е пукнал, значи нищо не сме направили, щото аз заспах....  :oops:
Аника - благодаря че си се помолила за нас!
Джина - много се радвам че сте добре и всичко е минало както трябва. Сега чакане му е майката, всички заедно сме с вас!  :D
*
Biserche добавихте в списака на ОЧАКВАЩИТЕ!!!
ОЧАКВАЩИ:
titali_          14.04.
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
nomine           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ:

vmj_
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe

*
Момичета, аз отпадам и този път. Вчера сутринта правих тест - отрицателен, а после с гръм и трясък следобед ми дойде. :sinking: Много съм скофтена, така се надявах този месец да стане, но явно няма да се мине без доктори :balk_145:

Следващия петък си пътуваме за България и мисля да се възползваме от случая и да направим поне най-необходимите изследвания.
Сега ще ви затрупам с въпроси, за което предварително се извинявам  :balk_159: Четох доста из сайта, но искам да съм сигурна, че ще оползотворя възможно най-добре 10-тината дни, които ще имам на разположение.

Мъжът ми е опериран от варикоцеле преди 10 години, претърпял е и злополука с кръвоизлив в зоната на слабините, но тогава са му казали, че няма да има последствия. Спермограма обаче не помни да е правил. Къде според вас е най-добре да пуснем една? Направо разширена ли да искам или става обикновена за начало? За колко време излизат резултатите? Трябва ли да записвам предварително час?
Понеже пристигаме в петък, а понеделник-вторник очаквам яйчицето, ми се иска да я направим възможно по-бързо за да не испуснем месеца (нали искат въздържание 3-5 дена). Този въпрос сигурно е тъп, но дали умора и самолетен полет могат да повлияят на резултатите ако отидем още в петък следобед?

Аз по принцип имам доста редовен цикъл 26-27 дни, мерих БТ два месеца и графиката беше двуфазна, ОВУ тестове правя от 5 месеца - винаги е положителен около 13-14 ден, имам болка, прозрачна слуз, всичко на пръв поглед изглежда наред. Единственото странно нещо е едно зацапване 2-3 дни преди началото на МЦ, което имам от близо 2 години (откакто минах 30 :balk_71:). Казвала съм го на двама гинеколози, но според тях не е повод за притеснения... започвам обаче да не съм много сигурна. Мисля да отида на нормален преглед и евентуално да поискам фоликулометрия. За това зацапване дали не трябва пролактин да пусна или бъркам? Други хормони май няма да мога да изследвам кой-знае колко в периода около и след ОВУ, но ако причината не лъсне от прегледите в БГ, ще търся после доктор тук и ще продължа изследванията. Можете ли да ми препоръчате някой надежден гинеколог в София, за който да не се чака с месеци?

Извинявайте за дългия пост и безкрайните въпроси, но знам, че вие ще ме разберете и можете да си представите каква каша ми е в главата. :youwoman:
*
Ха здравейте пак от мен !!! Сега се прибрахме от Кацаров и трябва да ви кажа че наистина е мнооого любезен ,мил и възпитан...Освен това доста разбира...

Та така още като пипна Бойко му каза че е в варикоцеле на ляв тестис,след това го потвърди и ехографа... Каза да си помислим и да решим дали искаме да оперираме вената и да си запишем час...Самата операция трае 20 мин. и след 5 дни ще е готов с възстановяването..В болница няма да лежи и най-хубавото е че след операцията дава 60% шанс за естествено забременяване... Което е наистина добра новина за мен...  :lol: :P Каза също че лекарствата които сме пили до сега в никакъв случай не са навредили и да не се притесняваме,а пък ако и Бойко наистина спре цигарите тогава шанса става още по- голям... Много се радвам за Бойко !!

Сега за мен.. Много се притеснявам сега пък при мен да не излезе проблем ,защото жена още по-трудно се лекува.. Вече е 44 ден от цикъла и 11 дена закъснение..До сега не ми се е случвало... Много се притеснявам да не би да съм с киста,която да се е образувала след прегледа при Манчев и която да ми направи проблем...Другото от което се притеснявам че при последните хормонални ,тестостерона ми беше 2.72 при горна граница 2.7.. Сега ако е станал още по- висок и ако другите хормони са се объркали ,допълнително ще се забавим... :(

Искам да отида на гинеколог да ми каже какво става и ако имам хормонален дисбаланс ,как се лекува такова нещо ?! Сега това най-много ме тревожи..

Извинявайте за дългите ми словоизлияния ...

Jael мила, аз съм със същите питанки горе долу и аз сега незнам къде да отида... Съжалявам за лелката ти ,но има надежда и за двете ни... Спермограма можете да направите в Надежда и при Щерев и още на много места ,но там май са най-добрите..Направете я скоро ,защото искам да разбера ,дали операцията на мъжа ти е повлияла добре на сперматогенезата му... Успех мила и не се отчайвай..
*
Ха здравейте пак от мен !!! Сега се прибрахме от Кацаров и трябва да ви кажа че наистина е мнооого любезен ,мил и възпитан...Освен това доста разбира...

Та така още като пипна Бойко му каза че е в варикоцеле на ляв тестис,след това го потвърди и ехографа... Каза да си помислим и да решим дали искаме да оперираме вената и да си запишем час...Самата операция трае 20 мин. и след 5 дни ще е готов с възстановяването..В болница няма да лежи и най-хубавото е че след операцията дава 60% шанс за естествено забременяване... Което е наистина добра новина за мен...  :lol: :P Каза също че лекарствата които сме пили до сега в никакъв случай не са навредили и да не се притесняваме,а пък ако и Бойко наистина спре цигарите тогава шанса става още по- голям... Много се радвам за Бойко !!

Сега за мен.. Много се притеснявам сега пък при мен да не излезе проблем ,защото жена още по-трудно се лекува.. Вече е 44 ден от цикъла и 11 дена закъснение..До сега не ми се е случвало... Много се притеснявам да не би да съм с киста,която да се е образувала след прегледа при Манчев и която да ми направи проблем...Другото от което се притеснявам че при последните хормонални ,тестостерона ми беше 2.72 при горна граница 2.7.. Сега ако е станал още по- висок и ако другите хормони са се объркали ,допълнително ще се забавим... :(

Искам да отида на гинеколог да ми каже какво става и ако имам хормонален дисбаланс ,как се лекува такова нещо ?! Сега това най-много ме тревожи..

Извинявайте за дългите ми словоизлияния ...

Jael мила, аз съм със същите питанки горе долу и аз сега незнам къде да отида... Съжалявам за лелката ти ,но има надежда и за двете ни... Спермограма можете да направите в Надежда и при Щерев и още на много места ,но там май са най-добрите..Направете я скоро ,защото искам да разбера ,дали операцията на мъжа ти е повлияла добре на сперматогенезата му... Успех мила и не се отчайвай..
страшно много се радвам за добрите резултати! не си набивай сега в главата други глупости! и с тебе всичко е ок! прегръщам те сииииииилно!
*
И аз тееееб... :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Любче, важното е че има светлина в тунела. Успех на Бойко и не се претеснявай, като искаш направи си преглед, ти си много организирана, но не си внушавай допълнителни неща!

Jael, за съжаление ние сме с женски фактор и не мога да съм ти особено полезна, но напълно подкрепям Любче за клиника "Малинов"- център "Надежда". Успех и на двама ви!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Бисерче,радвам се че всичко при теб върви добре.Дано ни зарадваш скоро.
Любче,не си вкарвай такива черни мисли в главата.Мисли положително.Всико ще е наред.Радвам се ,че при Бойко е открит проблема и сега има решение .Успех.
Ани ,благодаря ти за молитвичката.Бог ще чуе молитвите ни,дано е по скоро.
Jael,за доки не мога да те насоча,но ако пускаш хормони пусни ги всичките .Дано намериш твоят доктор.
*
Ке умрем за вазе бе ейййй...,ко че прайм ако ви нема а?!?!? :)