Много благодаря за отзивчивостта!
Историята ми е ужасно дълга..и може би не е мястото тук да я описвам.
Броя си опитите 2, но те по хронология са 4
2007/май 1опит- не успяха да блокират Е2 и нямаше продължение
2007/септември 2 опит-имах киста на ляв яйчник,но решиха да продължат, на пети ден ме прекъснаха,поради съмнение за хидросалпингкс и малко фоликули.Казаха ми лапаро,защото съм оперирана и не се знае каква каша е в корема ти вследствие на това,цитирам буквално.Хормоните ми през всичкито време в норма.
2008 друга клиника.Няма нужда от лапаро за сега, след лечение с противозачатъчни и антибиотици -няма киста, всичко е ок.
февруари -3 опит- депо Дефелирин на 21ден, стимулация с Меногон от 250ед.,стигнах до 375ед./може да бъркам дозите с отклонение25 ед.пиша по памет/резултат,лигавица14мм., по 4 фоликула на яйчник, 4 добри, пунктирани 3,2 яйциклетки,оплодени ИКСИ,върнати на з ден на 6 и 8дел.Прокървих на10 ден и МЦ.Извода беше лош отговор,труден достъп,поради сраствания и пак лапаро.
април- лапро в Плевен, всичко мина добре,премахнаха ми и втората тръба/другата през2003 при извънматочна/направихме си и изследвания имунологични, за гуша,мъжа ми ДНК,всичко,каквото ни препоръча доц. Конова, бяха ок. с изключение на Inhibin B.ФСХ месец преди това ми беше около 11, тя препоръча да го следя и месец след това беше 8, ЛХ в норма,Естрадиол също
юни- 4 опит къс протокол, Декапептил 0,1 от 2ден,от 3-ти Гонал Ф 225ед, стигнахме до 375ед.Резултат лигавица12мм.пунктирани 4 от 8фоликула, 3 оплодениИКСИ,едната спря на 4дел. трансфер на 3 ден на 2 яцеклетки на 8 дел/перфектни/прокървих на 12 ден, сложиха ми прегнил и кървенето спря за ден и пак......Утре съм на преглед..
Стана досадно, но се опитах да съм подробна и ясна.Това се случва във Варна и сега...към София