Dalia, до колкото аз знам, във Варна и в Плевен не практикуват или по-скоро не предпочитат ин витро на ЕЦ.
Дийп, аз съм правила един опит при д-р Стаменов, но както вече писах, той приключи вечерта преди пункцията. Извикаха ме на преглед на 8-ми ден, а после на 10-ти - преглед, хормони и вечерта в 24 часа - прегнил. На 14-тия ден сутринта трябваше да ми е пункцията. Е2 ми беше над 200, което говореше за 1 зряла яйцеклетка. Не вземах нищо, освен фолиева киселина.
Сега исках да продължа с икси на ЕЦ. Но вече съм при д-р Владимиров и той каза, че ще поговорим кой е най-добрия вариант за мен. Ясно е, че това не е силната стимулация, но вероятно няма да е и без никаква стимулация, в предвид предишните ми опити. Само, че д-р Владимиров винаги ме вика за първи преглед няколко дни преди цикъл, после, в първите дни на цикъла и тогава вече решава. Малко повече пътувания за прегледи и доста повече изследвания на хормоните.
Миси, стискам ти палци! И едничка ни стига на нас, нали? Дано това е твоето бебче!