0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Re: Графиката на Dime-ще се радвам на всяко мнение:)
« Отговор #120 -: Юни 26, 2008, 11:01:02 am »
Здрасти миличка :hug2:
Незнам как съм,много ми е нервно тези дни и поради причината, че неможем да слагаме начесто сърчица-това ме изнервя още повече.
Така се надявах и за днес БТ да се покачи поне на 36,7 но не ,а и днес имах сутринта много силно пробождания в левия яйчник и затова си мисля че може би О. ще е днес или утре.Така,че шанса за този месец за мен е супер минимален,но за тебе миличко стискам толкова силно палци :crossfingers: и така се моля да бъде най-щастливия за тебе месец :cheerleader: :babyflips: :ballons: :bfp:
ПРегръщам те силно,много силно и се радвам че мислиш за мен :love: :love: :hug2: :hug2:
*

lawyer

« Отговор #121 -: Юни 30, 2008, 11:37:07 am »
Да отбележа, че сърчицата май са си точно навреме ииии... почва голямото чакане, "айде на пързалката" и да финишираме с по едно бебе най-после!
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #122 -: Юни 30, 2008, 12:06:21 pm »
Да миличка, започна голямото чакане,този месец си мислех че няма да има точно тогава сърчица,а то взе че улучихме и то за 1ви път откакто меря БТ, дано е било в целта и скоро и двете да сме на финала с бебче :D
незнам,нещо е станало с вчерашните мнения....няма ги :?
« Отговор #123 -: Юни 30, 2008, 12:39:24 pm »
Мила и според мен сърцицата са си на точното място. Сега остана само да чакаме и да стискаме палци да сa сe  :00001754: намерили. Ти май не правиш тестове за О.?

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #124 -: Юни 30, 2008, 12:45:01 pm »
Не , пробвала съм, но все някъде до 15 ден и са отчитали отриц.резултат, а както се вижда май О. ми е 17-18ден, затова засега реших да пробвам само с метода на БТ, а пък за по нататък ще видим..........дано да не ми се налага и скоро да видя :bfp:
« Отговор #125 -: Юни 30, 2008, 12:52:32 pm »
Благодаря ти Dime за подкрепата. Аз чакам да ми дойде на 05.07., дано да не идва!!!
По едно и също време си меря Т. всяка сутрин в 7.00 часа, защтото ставам за работа, а събота и неделя почивам обаче пак в 7.00 я меря. За О. и аз си мисля че е била тези дни.   :goodluck: Късмет и на теб мила, дано да сме успели, да ни посмине гадината този месец и да видим  :bfp: най-накрая. Значи О. ти е късна, така ли? Защото на мен ми ч отчита горе долу около 10 ден.
 :bighug:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #126 -: Юни 30, 2008, 13:19:50 pm »
meminger_мерси мила , много :bighug: :hug2: :bighug: :crossfingers: :goodluck:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #127 -: Юни 30, 2008, 15:59:00 pm »
Здравей мила ето ме върнах се, как си,гледам че вече си в очакващите. Пожелавам ти твойто чудо да е станало и да преминеш в другата тема, много целувки и  :goodluck: :babyflips: :bighug:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #128 -: Юни 30, 2008, 16:32:00 pm »
Вени миличка ,здрасти :D
Как изкара на моренцето,хвана ли тен 8)
Благодаря ти за пожеланието- Дай Боже да се сбъдне :D
Гушкам те и теб силно :wink:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #129 -: Юли 02, 2008, 08:09:09 am »
Здравейте мили4ки :D
Тази сутрин се сетих, 4е този месец забравих да си нанасям БТ във фертилити френд и реших да го направя и за моя радост също ми даде 17 ден да е била О. :D
Дано наистина да е така скоро да видя ме4тания резултат :wink:
Този месец въпреки,4е има на какво да се надявам, ще се опитам:? да го карам по- спокойно/ не като миналия/ и дай Боже 4удото да се е слу4ило :)
Хубав и усмихнат ден на вси4ки :grouphug:
*
« Отговор #130 -: Юли 02, 2008, 08:49:27 am »
Този месец въпреки,4е има на какво да се надявам, ще се опитам:? да го карам по- спокойно/ не като миналия/ и дай Боже 4удото да се е слу4ило :)

Така те искам  :lol:.

« Отговор #131 -: Юли 02, 2008, 10:07:01 am »
Здравейте мили4ки :D
Тази сутрин се сетих, 4е този месец забравих да си нанасям БТ във фертилити френд и реших да го направя и за моя радост също ми даде 17 ден да е била О. :D
Дано наистина да е така скоро да видя ме4тания резултат :wink:
Хубав и усмихнат ден на вси4ки :grouphug:
Дано чудото да е станало и да видиш така желаните две чертички! :crossfingers:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #132 -: Юли 02, 2008, 16:44:17 pm »
Благодаря ви момичета :D
МНОГОООООО ВИ  :grouphug:
« Отговор #133 -: Юли 04, 2008, 17:09:57 pm »
Миличка Диме, стискам палци да си остане такава БТ още доста дълго време!!! Пожелавам ти много успех и дано НЕдочакаш!!!  :wink:
« Отговор #134 -: Юли 04, 2008, 19:56:19 pm »
Браво БТ е хубава, айде да се покачва и така да се задържи. :goodluck:

*

lawyer

« Отговор #135 -: Юли 06, 2008, 10:55:04 am »
Ей, Диме, малко остана, как се чувстваш? нещо от два дни не пишеш БТ колко е...Моя щъркел пак се преби при кацането, дано твоят се приземи гладко този път!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #136 -: Юли 06, 2008, 16:14:11 pm »
Миличка пожелавам ти успех, дано и твоето чудо да е налице и скоро да ни се похвалиш. :bighug: :blowingdust2:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #137 -: Юли 07, 2008, 10:42:39 am »
Здравейте милички :grouphug:
Толкова много се зарадвах като видях,че сте ми писали тези дни,вие сте златни и много ви обичкам :youwoman: :kiss: :grouphug:
Аз не нанасях в графиката и не пишех тези дни,защото на моя мъж дядо му почина-Бог да го прости и бяхме на погребение и по този повод и цялата тази притесненост и нервност незнам доколко е вярна БТ.
Аз лично много искам да е вярна и да си е все така висока,но незнам............
И след целия тежък уикенд незнаете колко много се зарадвах на това че не ме забравяте и мислите за мен :D
Аз се опитвах да бъда спокоина но несе получаваше много и се наложи да изпия няколко валериана и затова искам да ви попитам - при евентуална бременност -те биха ли нявредили по някакъв начин или са безопасни?
И да си призная наистина малко се изкушавам да препишкам едно тестче,но се държа и ще чакам :wink:
veni, пази ми местенце при теб и дано скоро да го заема с резултат от двеееееееее чертички.Гушкам те и теб и коремчето ти :hug2:
lawyer, миличка,съжелявам за този щъркел но следващия се еприготвил за излитане и в човчицата чакат 1 или 2 вързопчета за вас,остава само да тръгне и хооооооооооп preggo stork-boy yahoo_17
snuki, meminger_  благодаря за подкрепата ,гушкам ви много :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Целувкиииииииииииии :kiss: :kiss: :kiss:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #138 -: Юли 08, 2008, 07:34:34 am »
Привет от мен :wink:
Аз тази сутрин малко се разо4аровах, БТ леко падна.... :?Днес е мерих 1 4ас по-рано, възможно ли е в норм. си 4ас за мерене да си е пак по-висока?
Сега ще 4акам, а така се надявам да е станало,ама като гледам БТ май само с надеждите ще си остана :?
Гушкам ви вси4ки и нека днешния ден ни донесе много усмивки :wink:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #139 -: Юли 08, 2008, 08:38:18 am »
Миличка, има значение, че си мерила по-рано. На мен ми се е случвало и така съм питала като теб и са ми казвали, че вялната температура е най-близо или точно на часа ти. Аз меря в 6ч, но един ден си измерих в 4.50 и после в 6 и имаше разлика 0.20 в полза на 6ч. :D
Така че не се отчайвай - ще видиш, че утре температурата ще е все така висока.
Прегръщам те и стискам палци това да графиката, която ще споделиш в темичката на бременните графики.
Целувам те и съм с теб!
:bighug: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза