0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #160 -: Април 14, 2008, 10:50:09 am »
Добър ден и от мен!Писах,писах и всичко се изтри :x
Честито на всички,които са видяли 2 чертички.
Аз съм на стартовата линия-снощи гадното лелище дойде.Ще се пръсна от яд и тъга,писна ми. :balk_146: :balk_146: :balk_146:
Приятен ден на всички аз отивам да работя,че там поне се разсейвам и не мисля много :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #161 -: Април 14, 2008, 10:52:59 am »
Здравейте момичета :balk_64:Много се радвам че има нова бременелка. Честито Andreqivano, желая ти една прекрасна бременност, изпълнена само с позитиви и много усмивки,а накрая най- красивото и послушно бебенце. Виждате ли момичета една по една започваме да се местим в темите на бременните, всички ще отидете там, вярвам в това, дано само да е по- скоро.  Аз днеска отидох да си пусна един кръвен , ще е готов след 2. 30, мислих си повече да не си копувам уринни тестове, защото само пари на вятъра, обаче нещо ме глождеше отвътре, че 2- рата ми чертичка не  е ярка, а бледа и сега ще чакам резултата. Желая ви хубав ден, изпълнен с приятни емоции и усмивки.
Аника  :crossfingers: за кръвният тест.
Shu6enceto мила и аз съм така   :balk_146: аз също ще работя защото само така не го мисля
Обичам ви всичките  :bighug:

*
« Отговор #162 -: Април 14, 2008, 10:53:21 am »
Момичета, даже не ми се влиза във ОК за да отбележа лелката. Снощи като цъфнах и моето мило мъжле ми каза :"Спокойно бебче, другият месец ще стане", ама със такива назълзени очички беше и той. Направо сърцето ми се късаше като го гледах.
Миличка не се предавай,нали затова сме тук да се подкрепяме взаимно!Благодаря за пожеланията ама с това зацапване лелката ще дойде скоро с пълна сила.Но нищо идва другия месец и без да се отчайваме ще продължим борбата,колкото и да ни е трудно! :bighug:
Дано днес още някой ни зарадва с +++ резултати и да ни повдигне малко настроението  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #163 -: Април 14, 2008, 10:58:58 am »
ДОБРО УТРО  и от мен момичета ,честито на новите мамчета,аз съм много щастлива ,защото в събота разбрах ,че ще ставам леля моята малка сестра ще става МАМА ,ДАНО НА ВСИЧКИ НИ ТРЪГНЕ С МНОГО +++++++ :bighug:
Честито, лелче, дано твоето племенниче си има и другарче за игрите  :wink:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #164 -: Април 14, 2008, 11:02:33 am »
Здравейте мили мацки:-) Успешна седмица от мен.И нека бъде по възможност много ползотворна и плодовита;-)))
Аз уикенда бях в ову и налегнах мъжлето по-стабилно...пък да видим дали налягането е било качествено;-))) Но тая моя температура ми е странна.И в 1-та фаза и сега след ову пак си е 37,1. Скоро беше 37. Чакам докторите да си дойдат тия дни и...отивам на преглед.
На вас поздрави и много ви обичкам
« Отговор #165 -: Април 14, 2008, 11:07:38 am »
Аника :crossfingers:и те чакаме тук с нетърпение да споделиш своят  :bfp:
Бебе,има надежда ,лелката нали я няма .
На всички които ги е посетила роднината да не се отчайват.През новият месец ще има много ++++++.
Меги ,не съм те забравила,стискам ти палци мила.
*
« Отговор #166 -: Април 14, 2008, 11:12:37 am »
Момичета,защо ревете че ви е дошло?! Недейте така моля ви.. Все пак вие ловувате всеки месец,все един от тях ще е успешен и това ще е скоро...Не се разлагайте така..Важното е да сте здрави и усмихнати,пък Господ си знае работата..
Хайде сега отъркайте очите и смело напред..

Меги,мила къде си ти?!Много си мисля за теб..Дано всичко е наред и да се е получило.Това е най-голямото ми желание сега..След това и Бисерче и Джина и ще съм истински щастлива..
*
« Отговор #167 -: Април 14, 2008, 11:16:54 am »
Момичета,защо ревете че ви е дошло?! Недейте така моля ви.. Все пак вие ловувате всеки месец,все един от тях ще е успешен и това ще е скоро...Не се разлагайте така..Важното е да сте здрави и усмихнати,пък Господ си знае работата..
Хайде сега отъркайте очите и смело напред..

Меги,мила къде си ти?!Много си мисля за теб..Дано всичко е наред и да се е получило.Това е най-голямото ми желание сега..След това и Бисерче и Джина и ще съм истински щастлива..

:oops: :oops:Любче права си!!!Най-важното е да сме живи и здрави,той Господ си знае работата!А и rouzi-anna е права,докато не е дошла лелката-надежда има!
Целувам ви момичета и благодаря,че винаги откликвате на моите вълнения!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #168 -: Април 14, 2008, 11:23:49 am »
Andreaivano , честито миличка ! Лека бременност и най-сладкото бебче на финала!  :balk_103:
Денят ми започна с усмивка  :balk_104:
Дано до края на седмицата темата се напълни с много  :bfp:
 :bighug:    :bighug:    :bighug:    :bighug:   
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #169 -: Април 14, 2008, 11:24:28 am »
Anika85 - стискам силно палци в 2,30 да ни се похвалиш :)
Andreaivano - ЧЕСТИТО!!! Леки  :cloud9: и най-сладкото бебенце!!!
Софи, вярвам че това е знак и твоят ред е съвсем скоро :)  :crossfingers:
На момичетата на които им е дошло лелището ще кажа да не се ядосват и да не се отчайват, защото идва нов месец нов късмет, а освен това идва и Великден, чудесен празник, ще има още много +++++ - ще видите :)
rouzi-anna - благодаря ти мила, но аз наистина искам да дойде лелището, този месец имам киста и много лекарства пих и АБ и въобще не ми се иска да помислям за бременност, най-добре да ми дойде, че да мога с пълна сила после пак да ловувам. За това и казвам, че ваще лелище можете да ми ги пратите на мен, а вас да ви подминат за цели 9 месеца :)
Симониииииии - къде си бе душа? Много дълго те няма, това не е добре, кажи че всичко е ОК при вас!?!?  :(
Айде лек ден, пак ще ви нагледам по-късно
« Отговор #170 -: Април 14, 2008, 11:29:27 am »
Имам едни подозрения, че вчера забелязах Симони и малката й принцеска в зоопарка...но дали съм права, ще потвърди тя, когато се появи  :wink:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #171 -: Април 14, 2008, 11:31:28 am »
ОЧАКВАЩИ:

silvi4ka    8-9.04
vmj         8-9.04
Meggy       13-14.04.
Vickson     13-14.04
titali         14.04
Deskata0177    15.04
Sof         15-16.04
dgina          16.04
Ivkaa80        16.04
dianka      16-17.03
mikivl         17.04
Tani77      17-18.04
biserche       19.04
biberonka      19.04
silvia_yo      19.04
svetal4y    19-20.04
Mishelle9999   20.04
malkoto_dqvolche 20.04
radost_I         20.04
hrisig        22-24.04
Galichka    23-24.04  

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna    
svetal4y  
nezisgbg  
Simoni    
rossy*      
bebence  
tancheto  
lubaboiko  
lqlyo  
anjela80  
eveishan  
parsi  
saraapl  
Raliuna  
siska_rs  

Момичета, аз се махнах от списъка, че БТ падна и ........ съответно и аз отпадам....
Любе, права си, но когато чакаш 2, 3 години сълзите сами потичат и се чудиш с какво другият месец ще е по-различен от този.... Какво в това, което да ти даде нови надежди и вяра... И защо пък да не става при мен!!! Като уж всичко ни е наред.....
Нооооо продължаваме!!!! Нямаме друг изход!!!!
Стискам палци на всички, които още очакват! Хайде момичета, Меги и Виксон, трябва и двете да сте с ++++ резултат!!!!
*
« Отговор #172 -: Април 14, 2008, 11:36:42 am »
ОЧАКВАЩИ:

silvi4ka           8-9.04
vmj                8-9.04
Meggy             13-14.04.
Vickson           13-14.04
titali            14.04
Deskata0177       15.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
Ivkaa80           16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
silvia_yo         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs   

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #173 -: Април 14, 2008, 11:52:31 am »
Olimpia , мила , моля те не се отчайвай :bighug:, все пак не е дошло лелището, нали? Аз също се чувствам така, че сме започнали от октомври 2006, нищо, че реални опити са 10-11 месеца, че имах операции, сега пък се пазим :x, но то времето си върви и напълно те разбирам как се чувстваш..
Но трябва да се държим, заедно, да не позволяваме една друга да се отчайваме, да си даваме кураж, че имам чувството, че ако някоя от вас се откаже и отчая ще рухна и аз... Мисля, че всички сме в това положение, колкото и да се опитваме да бъдем силни...
Shu6enceto, Bibica, недейте така, милички,че ще заплача с вас!:balk_145:
Любето правилно е казала -  щом сме живи и здрави и ловуваме всеки месец- просто трябва да имаме много вяра и да не спираме да се надяваме.
Anika85, мила,  :goodluck: :goodluck: :goodluck:, успех, мила - нямам търпение да стане време за резултатите и да ни се похвалиш и повдигнеш духа на всички!
Прегръщам ви всички и ви желая много, много слънце и положителни емоции.
 :bighug: :bighug: :bighug:
Пък гледайте да се развличате с нещо  - аз напоследък много съм се отчаяла и съм станала много мрачен и черноглед човек и си гледам повече комедии, чета вицове - да се посмея малко :(.....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #174 -: Април 14, 2008, 12:11:41 pm »
Ейй, Симони е тук! :)
Как си бе душа? Къде се изгуби?
Мегги - къде си? Какво става с теб? Нещо ново като например  :bfp:? айде  :crossfingers:
*
« Отговор #175 -: Април 14, 2008, 12:20:22 pm »
Добро утро момичета!Много ми е скапано.Току що правих тест и е пак  :bfn:  :balk_144:Вече няма съмнение че не съм бременна.Утре ще пусна кръвен за всеки случай, и после ще си запиша час при док, да видим на какво се дължи това закъснение.Я кажете ,кръвния мога ли по всяко време на деня да го правя, или само сутрин на гладно?
Silvi4ka как си мила?Какво става с теб?Пусна ли си кръвен тест?Дано всичко да е наред :crossfingers:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #176 -: Април 14, 2008, 12:31:36 pm »
Здравейте и от мен на днешния ден!

Аз малко се покрих тези дни, но и за миг не съм ви забравила.
Честито на Anika85, да са ти леки 9 месеца и после едно хубаво, здраво и усмихнато бебче!
Честито с малко закъснение и на lubaboiko, че голямо чакане падна.Дано утре хорминалните да са О'к.
rouzi-anna, аз не съм писала скоро , но помня, че вземате АБ,  :crossfingers:  по-бързо да я изгоните гадината( и аз съм я лекувала преди време).
sof, много ми хареса твоята история, наистина рядко вече може да срешнеш добронамерени хора.Вярвам, че това е знак за теб.

Даа... и на мен simoni нещо ми се губи.
Меги, какво става? Хайде да ни зарадваш с +++ :crossfingers:
Vickson, нека да те посети лелката и да сте пренахнали кистата.Много ти се насъбра този месец.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #177 -: Април 14, 2008, 12:37:28 pm »
ОЧАКВАЩИ: :bfp:

silvi4ka           8-9.04
vmj                8-9.04
Meggy             13-14.04.
Vickson           13-14.04
titali            14.04
Deskata0177       15.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
Ivkaa80           16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
silvia_yo         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

Реших да се добавя, въпреки всичко, ще си ловуваме, пък каквото е :balk_602:

ПП.Дано не съм пропуснала някой, това е последното списъче.
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #178 -: Април 14, 2008, 12:48:44 pm »
Здравейте и от мен! Красико и Бисерче, благодарим Ви за молитвичката. А на  Andreqivano - едно тихичко честито. Стискам палци всичко да е ОК.
 А това Софи е обичаят златната ябълка. Той се прави някаква събота преди Великден, не се сещам точно кога. Там се раздават ябълки, които са стояли на иконата на Света Богородица. Също има специална молитва за бездетни двойки, като накрая им раздават едни коланчета, които те да носят. Ние ходихме миналата година. И оттогава нося това коланче.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #179 -: Април 14, 2008, 13:01:04 pm »
Здравейте момичета :balk_64:Много се радвам че има нова бременелка. Честито Andreqivano, желая ти една прекрасна бременност, изпълнена само с позитиви и много усмивки,а накрая най- красивото и послушно бебенце. Виждате ли момичета една по една започваме да се местим в темите на бременните, всички ще отидете там, вярвам в това, дано само да е по- скоро.  Аз днеска отидох да си пусна един кръвен , ще е готов след 2. 30, мислих си повече да не си копувам уринни тестове, защото само пари на вятъра, обаче нещо ме глождеше отвътре, че 2- рата ми чертичка не  е ярка, а бледа и сега ще чакам резултата. Желая ви хубав ден, изпълнен с приятни емоции и усмивки.

Стискам палци, Аника! Пиши, когато резултатите са ясни. Макар, че не се съмнявам, че всичко е наред. Но, хубаво е, че си предприела това изследване - защо да се тровиш от излишни притеснения... Успех!