Привет!
Да си изкажа и аз мнението по въпроса със "съкровищата". Аз нали вече съм отделно и сме по-добре от всякога със свеки, та мисля,че повечето от нас имат проблеми само и единствено заради доброто си възпитание. Да, аз също хиляди пъти съм искала да изкрещя или просто да се защитя и да разясня на добрата женица, че нещата далеч не са само такива каквито са в нейните очи, НО....винаги съм се възпирала поради простата причина,че възпитанието не ми позволява да се приравнявам с нейната дребнавост или криворазбраност. Е, имало е и моменти в които ще не ще, търпи завъртяна критика и от мен, но май рядко се усеща.
Дълеч съм от мисълта,че ВИНАГИ аз съм правата. Не! Но има си начини за решаване на определени ситуации. Господ за това ни е дал усти, за да ги използваме. Не за да се обиждаме и да си говорим празни приказки, а за да водим разумен разговор.
Е, с някой разумно не може да се говори, но ние пък като такива, не трябва да робуваме на нечия простотия, пък дори дошла и от роднинското "съкровище"! Трябва да си казваме когато са ни наранили или обидили, дори ако ние причиним същото. В крайна сметка "каквото повикало, такова се обадило"- велика българска поговорка!
ladybebi, кажи и го и вообще не се церемони с нейното властно отношение! Ти си ЖЕНАТА на сина и ако не прояви уважение към теб и състоянието в което си, значи смята обичния си син за глупак, щом не уважава неговия избор!
Любче, браво! Чудесни новини, но най се кефя на настроението ти!
Мегги, миличка с теб съм.....винаги и за всичко! Дано ....няма да го изричам, само ще се моля за теб!
Бисе, Краси, Джина успех! /ох, дано не изпускам някого, че каквато съм разсеянаааааа/А, бе я за по сигурно УСПЕХ На ВСИЧКИ!!!!!
И да знаете, че ВИ О-Б-И-Ч-А-М !!!!