0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #560 -: Април 18, 2008, 09:43:31 am »
На теб ти се е понасъбрало доста май..Оправяй се бързо!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #561 -: Април 18, 2008, 09:49:40 am »
Добро утро и от мен сладкишчета, готините мацки, които сме винаги готови да помогнете.
Стискам палци на Меги  :crossfingers:
NIWILKA много се радвам за настроението ти така трябва тъкво с това хубаво настроение ще зарази и Иффи много и трябва, успех днес и на нея и мисли за хубавите моменти които ти предстоят.
Аз пък продължава да работа щото с нетърпене чакам 25 и малко почивка така ми се  :balk_177:
Соф нещо се гиби дано Ема  е добре вече.

*

bibica

• 532
« Отговор #562 -: Април 18, 2008, 09:51:38 am »
Ох Соф извинявай преписат ти Ема на теб, но това ще да е за хубаво:bighug:
Симони мила къде си пиши защото вече доста време те няма. :bighug:

« Отговор #563 -: Април 18, 2008, 09:56:31 am »
Добро утро!
за мен обаче не е -събудих се с херпес... Сигурно от напрежението по чакането и падането на БТ :(
Не мога да ползвам zovirax- вреден е ако е станало нещо с :00001754:
Лудвам...
*
« Отговор #564 -: Април 18, 2008, 09:57:46 am »
А на мен ми липсва Джина,напоследък не се включва..Така искам да ни зарадва..
И симони и тя...Залюби се с тая работа и ни зареза...Само гледайте как ще дойде и ще хвърли някоя бомба с тоя неин "неспукан"фоликул... :)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #565 -: Април 18, 2008, 10:01:40 am »
Ох Соф извинявай преписат ти Ема на теб, но това ще да е за хубаво :bighug:
А дано това прикачване на Ема да ми е на късмет тоя месец!  :lol:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
« Отговор #566 -: Април 18, 2008, 10:03:07 am »
:blowingdust:   да те урочасам малко    искренно и от сърцее :bighug:

*
« Отговор #567 -: Април 18, 2008, 10:15:46 am »
ДАНО, ДАНО  :crossfingers:

« Отговор #568 -: Април 18, 2008, 10:27:02 am »
Ей,момичета, какво става с ++++++++? :P
Аз съм гладнаааааааа/нали съм на диета/,но имам воля. От понеделник започвам  :balk_185: :balk_186: :balk_193: То вече не мога да се понасям.
Хайде,днес е петък- ден на майстора са казали хората. Почти нямам работа и се ровя в нета за Велигденски рецепти.  :balk_44:
Ехееее, утре мъжо ми обеща да ни изведе с кучето в планината. Само ние тримката, ще си запалим огън- ще пекнем нещо на жар.  :beach1: :balk_177: Така не сме излизали само двамата някъде на пикник от много отдавна. Знаете ли,че като започна да не ми пука за нищо и не го юрках за кекс, той започна да ме търси, да ме обгражда с внимание. Това стана благодарение на вас. БЛАГОДАРЯ ВИ. :bighug: :ballons: за съветите.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #569 -: Април 18, 2008, 10:27:58 am »
Здравейте, момичета, днес исках да съм позитивно настроена, но сега нещо ми е много тъжно и изнервено :x :x :x
Яд ме е на тази бт - защо така гадно падна :x :x :x
Тъкмо се бях зарадвала, че приех за положителни тестовете на 14-ти и 15-ти ден, защото бт ми се покачи вчера, а сега.....
Незнам вече - ще се побъркам :x
Милото и той ме ядосва, че му е корава кратуната и не ме послуша - януари подписа при тъпите кадрови и от следващия месец вече вез да иска да се маха, но никой не го пуска, че нали подписа за 3 години :fighting: :fighting: :fighting:
само се гаврят с него - а такава отвратителна заплата - 400лв :x :x :x
То и аз съм със супер мизерна - 220 чисто :x и смятайте за какво става въпрос :x :x
Пък теглихме кредит и строим уж :x
И днес уж бил на комисия да го пускат - прекратили му договора, но трябва да продължи да работи при тях още 6 месеца 8O 8O 8O
Направо издивявам от нерви :x
На всичкото отгоре разни клиенти днес само ме нервят - абе как ми започна тъпия ден...
по принцип съм много търпелива с клиенти, но вече ако днес не напсувам някого няма кога да е.....

Ох, поплаках си малко :(, ама май полудявам :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Съжалявам за гадния, отвратителен, песимистичен пост, но имах нужда да излея малко :balk_198:
Ох, милите, ви е не сте ми виновни...
Обещавам, че ще се реванширам - ще се заредя от ведрото ви настроение...
Обещавам, че следващото ми мнение ще е по-оптимистично ( дано)

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #570 -: Април 18, 2008, 10:33:45 am »
Наскомими,ти си същата като мен...Голяма запалка си :)За всичко се косиш...Маани я тая Бт..Казах ти като почнете активно бебеправене ,отиваш на лекар и там всичко ще ти кажат и ще ти помогнат.Ако трябва ще те стимулират и пак ще стане...Яяяяяяяяяяяя,никакво гадно настроение...А клиентите ги псувай до 9-то коляно,ама на ум ,щото иначе лошо...Аз съм експерт по псувните,мога да псувам 5 минути ,без да повтарям думичка...Ама го правя на ум пред доставчици и клиенти...всички други си ме знаят и не ми обръщат внимание... Айде умната..
*
« Отговор #571 -: Април 18, 2008, 10:41:57 am »
Здравейте, момичета, днес исках да съм позитивно настроена, но сега нещо ми е много тъжно и изнервено :x :x :x
Яд ме е на тази бт - защо така гадно падна :x :x :x
Тъкмо се бях зарадвала, че приех за положителни тестовете на 14-ти и 15-ти ден, защото бт ми се покачи вчера, а сега.....
Незнам вече - ще се побъркам :x
Милото и той ме ядосва, че му е корава кратуната и не ме послуша - януари подписа при тъпите кадрови и от следващия месец вече вез да иска да се маха, но никой не го пуска, че нали подписа за 3 години :fighting: :fighting: :fighting:
само се гаврят с него - а такава отвратителна заплата - 400лв :x :x :x
То и аз съм със супер мизерна - 220 чисто :x и смятайте за какво става въпрос :x :x
Пък теглихме кредит и строим уж :x
И днес уж бил на комисия да го пускат - прекратили му договора, но трябва да продължи да работи при тях още 6 месеца 8O 8O 8O
Направо издивявам от нерви :x
На всичкото отгоре разни клиенти днес само ме нервят - абе как ми започна тъпия ден...
по принцип съм много търпелива с клиенти, но вече ако днес не напсувам някого няма кога да е.....

Ох, поплаках си малко :(, ама май полудявам :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Съжалявам за гадния, отвратителен, песимистичен пост, но имах нужда да излея малко :balk_198:
Ох, милите, ви е не сте ми виновни...
Обещавам, че ще се реванширам - ще се заредя от ведрото ви настроение...
Обещавам, че следващото ми мнение ще е по-оптимистично ( дано)
Че закакво се извиняваш, ние нали сме затова да си помагаме. Хайде сега поеми си дълбото въздух, тегли едно дърга .......... на всичко, за да ти олекне и си усмихни на хубавия ден.
http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html
 :balk_21:

*

bibica

• 532
« Отговор #572 -: Април 18, 2008, 10:45:57 am »
naskomimi я не така мила, вдигне глава и се огледай, виж колко усмихнати лица има около теб, продължи напред в пълна сила, и моят е от шапкарите, малко с по голяма заплата, ама за момента няма къде да ходи, пък и ние сме със заем, аз взимам малко повече от теб, но нали това не е най-важното важното е да обичаме и да бъдем обичани, какво по хубаво от тома. Без нерви и скоро дати видим усмивката.
NOWILKA завиждам ти мила, нали си знаеш че е благородно, така ми се иска един питник, ама утре ще трябва да се приготвя за пътуването ни другата седмица нали знаеш  :laundry: :hangdry: :hangclothes:
NOWILKA я кажи мила някоя готина рецепта за велик ден, аз съм хареса едно руло ама ако имам настроение ще го правя.
обичам ви вички и пожелавам на всички моето положително настроение  :bighug:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #573 -: Април 18, 2008, 10:49:40 am »
ДОБРО УТРО!!!

Аз днес съм в доста неопределено настроение.
Както винаги вие ме накарахте още в началото да се усмихвам,
 а сега вече ми е спокойно на душата.

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
*
« Отговор #574 -: Април 18, 2008, 11:01:01 am »
Момичета, здравейте и от мен.
Аз съм в прекрасно настроение, лекичко ми е след ревовете по гостите. Чакам с нетърпение утре, за да почнем лова.
Наскомми, Ифи-Господ дава толкова,колкото човек може да нси. Вие можете ооще значи.Усмихвайте се- ще издържите и ще се справите!!!
На всички чакващи новини днес-самооо+++++++
Усмивки за всички
« Отговор #575 -: Април 18, 2008, 11:02:13 am »
Момичета:
тест сутринта - "-"
лелка - няма
ден - 30

:?
*
« Отговор #576 -: Април 18, 2008, 11:24:01 am »
Момичета:
тест сутринта - "-"
лелка - няма
ден - 30

Аз си позволих да ти погледна графиката и според мен още не ти е закъсняло още. Ако наистина О ти е биля на 20-ти ден, то М трябва да не я чакаш около 34-ти ден, защото ЛФ е 14-16 дни.
Момичета, поправете ми ако греша  :oops:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #577 -: Април 18, 2008, 11:29:16 am »
luba_boiko ,galichka,
bibica ,
благодаря ви, милички!
Толкова много ви заобичах всичките! :bighug: :bighug: :bighug:
Галичка - много хубав линк- копнах си го и често ще си го гледкам и вкъщи за подвигане на духа..
Нали ви обещах за по-позитивния пост :wink:
Сега, аз снощи се прибрах в 2 часа, но пак тайно преди лягане издебнах милото и без да ме види пак си ви изчетох..
Разбихте ме с тази принцеса :cul2: :cul2: :cul2:
В първия момент си помислих - как е попаднала снимката на моето мило в нета :cool: :wink:
Че и той ми е малко като Бойко - от юношеската серия - аз пък съм от детската :lol:, че съм мъник - 40 кг. и 150см :oops:
Че да ви разказвам в тази връзка - един ден майка ми изпратила колет от СС :lol: и ми купила разни дрешки, бельо и на Наско едни боксерки - ама едни теснички ...
Пък аз бях на високоговорител и Наско с мен - и тя ми вика за боксерките "нали ще му станат - той има малко дупе ":lol: :lol: :lol: ...
Тя по принцип не говори така, че е много, много срамежлива, ама аз я пукнах от бъзици и като разбра и че Наско е там..
Така я бъзиках как така заглежда на зетя хубавото, малко ( ама верни - много си ми е хубаво :D :oops: :cul2:
Гушки, милички, много, много ви обичам и ви целувам звучно! :cuddle: :cuddle: :cuddle:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #578 -: Април 18, 2008, 11:40:19 am »
Момичета:
тест сутринта - "-"
лелка - няма
ден - 30

Аз си позволих да ти погледна графиката и според мен още не ти е закъсняло още. Ако наистина О ти е биля на 20-ти ден, то М трябва да не я чакаш около 34-ти ден, защото ЛФ е 14-16 дни.
Момичета, поправете ми ако греша  :oops:
права си - и моята О. е на 20-тия ден и НЕЧАКАМ към края на април , началото на май!
*
« Отговор #579 -: Април 18, 2008, 11:46:09 am »
Добър ден и от мен! Мегги ще чакаме довечера ДОБРАТА НОВИНА! и разбира се цял ден ще сме така  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: