0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fo

polyrtitelna istoria momicheta
« Отговор #1 -: Януари 25, 2006, 10:38:28 am »
Прочетох и двете статии, едната която изказваше мнението на лекарите и писмото от жената, сполетяла я тази трагедия.Не мога да взема нечие мнение, но защо ли нещо в мен ми подзказва, че подобно отношение на лекар към пациент не е изключено.И аз преди близо 10 години в същата тази болница отидох по спешност и бях посрещната много"мило"Ами как да ме посрещнат в 3 сутринта и аз съм си виновна, че получих бъбречна криза по това време и то след като бях на дискотека и бях закарана и носена на ръце в спешното направо от дискотеката.Почаках за преглед около един час.....не беше кой знае колко,лежейки на едно диванче в коридора пред кабинета и се огъвах, като"червей" от болки, защото те бяха ужасни :cry: И когато ми казаха да вляза в кабинета ме нахокаха, че сам отишла в неприлично облекло.Ами бях облечена, като за дискотека все пак, нали от там идвах 8O Ама вече ще знам, дано не се налага, но ако се наложи да отида там и първо ще мина да се преоблека, все пак е болница  :lol: А дали случая е спешен..........а незнам, облеклото е по-вашно все пак.
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 10:55:39 am »
Ужасена съм ...
Същевременно не съм изненадана.
Просто поредната страхотия в бяла държава, с бяла жена ...
Дано г-жа Лора Жечева получи възмездие и се съвземе от шока!

Успех на всички ни!
*

fo

trata
« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 11:01:47 am »
Цитат на: beny
Прочетох и двете статии,.........

има трета статия , виж от заглавната страница на dnesplus.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Януари 25, 2006, 11:09:18 am »
това е СТАНДАРТНО отношение към пациент в повечето български държавни болници, не се заблуждавайте, че става дума за изключение!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

fo

syglasna
« Отговор #5 -: Януари 25, 2006, 11:12:59 am »
и аз си мисля, че всъщност няма от какво да се учудваме. Отношението е такова навсякъде.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: polyrtitelna istoria momicheta
« Отговор #6 -: Януари 25, 2006, 11:49:00 am »
Цитат на: fo
http://dnesplus.com/publication.asp?pubid=110070

Гарантирам, че безчовечност, алчност и безнаказаност са се настанили удобно и трайно във АГ и Окръжна Болници във Варна от личен опит. За ВМА София имам мааалко по-добри впечатления. Ама съвсем малко.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: polyrtitelna istoria momicheta
« Отговор #7 -: Януари 25, 2006, 11:49:43 am »
Цитат на: borovinka
Цитат на: fo
http://dnesplus.com/publication.asp?pubid=110070

Гарантирам, че безчовечност, алчност и безнаказаност са се настанили удобно и трайно във АГ и Окръжна Болници във Варна от личен опит. За ВМА София имам мааалко по-добри впечатления. Ама съвсем малко.

Забравих да добавя - и цинизма!
« Отговор #8 -: Януари 25, 2006, 11:50:06 am »
Изобщо не съм учудена.
Аз съм от Варна и в тази болница не съм лежала, но мои близки са.
Това е масова практика.
Имам доста лоши спомени от АГ болница, но това е друга тема.
Според мен е крайно време някой да си понесе последствията.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #9 -: Януари 25, 2006, 11:52:02 am »
Цитат на: lilia_n_s
Според мен е крайно време някой да си понесе последствията.

Няма как да стане. А и това е манталитет, а не частен случай.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #10 -: Януари 25, 2006, 13:03:59 pm »
И моя кюртаж беше в АГ-то Март,2005.Не се отнесоха с мен грубо ,защото доктора ми беше познат.Но условията бяха повече от подтискащи - мръсотия,мизерия...бррррр гнусотия.Разбира се, си заплатих порядъчно ,въпреки че редовно си внасям здравните осигуровки-то,това се подразбира просто. :roll: Направо тръпки те побиват  само ,като влезеш в тия зловещи болници-АГ и Окръжна :ywoohoo: Какво да говорим по -нататък...непростимо е.За съжаление сме имали малшанса да се родим в България.Можем само да се молим да не ни се налага да стъпваме в тия "морги",но с нашите проблеми това е неизбежно :cry: Аз за себе си съм решила,ако трябва ще работя само за болнични такси,но вече ще ходя само в Майчин дом-чистичко,вежливи хора,уважение,за професионализъм още не мога да коментирам,но какво му трябва на човек - една усмивка,едно разбиращо кимване,да ти се отпусне малко душичката...токова ли е трудно,по-дяволите :dontknow: и без това целия свят се е стоварил на плещите ти,не е трудно да те досмачкат някакви озлобени комплексари наричащи себе си - "лекари". :evil: