0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #400 -: Април 24, 2008, 20:57:33 pm »
Милички, много съм уморена и изтощена днес и ще си лягам. :(
Обичам ви много и ви желая......

Целувки и до утре!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #401 -: Април 24, 2008, 21:00:11 pm »
saraapl,дано бялото гълъбче е предвестник на  :bori_002:Пожелавам ти го от сърце.
Iffi.13 :crossfingers:
Момичета ,боядисахте ли яйцата :D
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #402 -: Април 24, 2008, 21:06:38 pm »
Благодаря ти роузи :):) Много е хубаво новото ми приятелче..и дано дано наистина е предвестник на нещо хубаво :):)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #403 -: Април 24, 2008, 21:12:56 pm »
Нищо не съм боядисала! В събода ше се омажа до ушите  8) 8) 8)
*
« Отговор #404 -: Април 24, 2008, 21:13:21 pm »
Аз ги боядисах с мама Васка :)Беше една идилия:)Много готино..Не станаха много хубави,но аз си ги харесвам...Хубаво се посмяхме с майчето и Бойко..Изпочупихме половината от кръстосване на ръцете с лъжиците :)Имаме 7 счупени яйчица ...Викам си,ха дано и мойто се счупи тия дни... :) Евичке,защо не си премериш утре сутринта БТ да видим какво е състоянието ?! Може пък на Великден да ни изненадаш много приятно.. Ха дано..:)

Момичета ,вие днес доста се постарахте да ми повдигнете самочувствието..Аз имам голям проблем с него..,но вие успяхте да ме успокоите.Благодаря ви за милите думи..

Сара,белия гълъб е символ на мир и любов и е добър вестоносец...100% съм сигурна че много скоро ще имаш чудесна вест!!!
*
« Отговор #405 -: Април 24, 2008, 21:19:28 pm »
Наскомими,ти да не си ми колежка бре?! Гледам снимала си се пред Академията... Аз съм оперна певица по средно образование..Така и не посмях да рискувам с музика да се занимавам.. Ако си музикант ,знаеш ли какъв фурор можем да направим ?!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #406 -: Април 24, 2008, 21:25:27 pm »
Любче!!!! А така по-свежарка - кво се беше спихнюзила одеве! Я да ни попееш малко!  :balk_102: :balk_101: :balk_100: :balk_96: :balk_95: :balk_103:
*
« Отговор #407 -: Април 24, 2008, 21:27:30 pm »
Дай тон и почвам Иве :)
*
« Отговор #408 -: Април 24, 2008, 21:28:36 pm »
Аз няма да боядисвам яйца-оставих на свеки тази чест, защото вчера се върнах оот лозята и неска не ми се ходи пак до село за яйца.Само километри въртя насам натам.Казала съм едно най-хубаво червено да ми боядсита и да ми го заплюя, та така...
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #409 -: Април 24, 2008, 21:30:00 pm »
Олелелееее само да не съм аз този с тона че ше изгоним народа  :oops: :oops: :oops:
много съм скарана с тоновете  :P :P :P ама що да не пробвам
 :band: :band: :rockon: :rockon: :bonk: :bonk:
така добре ли е  8)
*
« Отговор #410 -: Април 24, 2008, 21:30:31 pm »
Уф, нещо ми е смазано неска- дали да не ударя едно малко коняче, как мислите.
А ако ви кажа на лозята коя песен пяхме всеки ден не знам дали ще повярвате-Свири свириииииии щурче, ах подлудявай ме неспирай, макар да казват всички, чеееее щурците свирейки умират...
Е няма братче, влезе ни в устите първия ден та докрая се нея пяхме-ужасссс
*
« Отговор #411 -: Април 24, 2008, 21:31:39 pm »
Любче, ти що чакаш тон, репертоарът ти доста добре е позгтвен според моите наблюдения от по рано
*
« Отговор #412 -: Април 24, 2008, 21:32:16 pm »
Рокче нещо...,така като гледам...:) Аз обичам повече баладите ,по харда си падах,като бях по- младичка ..Сега нещо романтика ми дай... :)

Хахахаха,Светалчи,запомнила си тиииии... Имам ,ма някой път като се срещнем ще ви попея малко класика ,да видите за к'во иде реч...  :wink:

п.с Ако не ме досрамее де  :lol:
*
« Отговор #413 -: Април 24, 2008, 21:35:00 pm »
Мойта мама е завършила консерватория с флейта.После работи в операта във Варна.Наслушала съм се на класики аз...ама ми харесват някои неща определено.Имам си дори цяла папка КЛАСИКА в кмпа, така че никъв срам ша попееш.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #414 -: Април 24, 2008, 21:35:50 pm »
Рокче нещо...,така като гледам...:) Аз обичам повече баладите ,по харда си падах,като бях по- младичка ..Сега нещо романтика ми дай... :)
Рокче, за разкършване и после баладка за нуняне с мъжлето  :dance2: :dance2: :dance2: :cuddle: :cuddle: :bed:  =   :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl:
*
« Отговор #415 -: Април 24, 2008, 21:35:57 pm »
Аз си спомних преди няколко дни изпита ми за музикалното... Пях "Сладкопойна чучулига" и Хубава си моя горо" Детска му работа :)била съм на 13г.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #416 -: Април 24, 2008, 21:38:09 pm »
Мацки! Мене тва дето ми се изцвъка така ненадейно във вторник днес мноо резко спря! Май съм за чичо док а?  8O

айде Любче поздрав!

http://vbox7.com/play:d50668d0

« Последна редакция: Април 24, 2008, 21:42:52 pm от Iffi.13 »
*
« Отговор #417 -: Април 24, 2008, 21:40:28 pm »
Ааа,аз не..Като че ли ми стигна пеенето и не слушам класика сега.. Иначе съм пяла Кармен от Бизе,арията Хабанера.. Мноооого я обичам тая ария..Аз не бях от най-талантливите и не ми даваха много известни арии,но сега като остана сама в къщи винаги си пропявам Time to say Goodbye на Сара Брайтман и Андреа Бочели...И доста съм надобряла в имитацията... :)

Иве,направо си си за доктор.. Аз съм с невероятни болки в яйчниците (и двата),та май и аз след празниците ще съм първа писта..
*
« Отговор #418 -: Април 24, 2008, 21:40:38 pm »
Ами и да не си нищо не ти пречи да идеш според мен на чичо док.Поне да се успкоиш,а?
*
« Отговор #419 -: Април 24, 2008, 21:41:33 pm »
Ааа,аз не..Като че ли ми стигна пеенето и не слушам класика сега.. Иначе съм пяла Кармен от Бизе,арията Хабанера.. Мноооого я обичам тая ария..Аз не бях от най-талантливите и не ми даваха много известни арии,но сега като остана сама в къщи винаги си пропявам Time to say Goodbye на Сара Брайтман и Андреа Бочели...И доста съм надобряла в имитацията... :)
Я да чуем?....