0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #460 -: Април 24, 2008, 22:17:16 pm »
Лека вечер мили мои,аз отивам да нункам че утре пак ще ровя и ще смятам и ще събирам и изваждам .....
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #461 -: Април 24, 2008, 22:18:58 pm »
*** OЧАКВАЩИ: ***

dianka            16-17.03
hrisig            22-24.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson
*
« Отговор #462 -: Април 24, 2008, 22:19:07 pm »
Лека вечер Любче, и утре да се събудиш с най-широката усмивка на света
*
« Отговор #463 -: Април 24, 2008, 22:23:31 pm »
Обещавам :)
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #464 -: Април 24, 2008, 22:23:40 pm »
Лека Любче, и утре да те видя на линия с шиииииироока усмивка още от сутринта

Мацки моля ви всяка да си коригира списъка, това е последния който намерих, но определено не е актуален, аз лично се добавих в ловуващите въпреки че лелището още е тук... ма милото не може да чака вече  8) :lol: и си почваме кексенето.

По този повод, от мен лека нощ и сладки сънища!!!
*
« Отговор #465 -: Април 24, 2008, 22:34:31 pm »
Аз пък още пия коняче, щото имам да поливам едноо нещо дето трябва да стане утре.Стискайте и вие палци.Ако стане утре ще се похваля дори и снимка тку виж ще пусна.Ако се науча ама ще се постарая
*
« Отговор #466 -: Април 24, 2008, 22:35:53 pm »
МММм утре явно всички ще работят здраво, че никоой не се вясва тази вечер
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #467 -: Април 24, 2008, 22:57:22 pm »
еееееее момичета успяхте да ме разсмеете,днес бях в много кофти настроение,но вие го оправихте с тези бели гълаби мале малеее :lol: (сетих се за един виц,ама няма да го кажа,защото е малко мръснишки).
Сара ,просто не ти завиждам като си представя колко ще трябва да чистиш,ама ако ти трябва помощ викай -ние веднага ще дойтем при теб и ще оправим всичко за нула време :laundry:

хайде лека нощ на всички и да правите бебета  :balk_602:

:bighug:
07.10.2009
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #468 -: Април 24, 2008, 23:08:21 pm »
еееееее момичета успяхте да ме разсмеете,днес бях в много кофти настроение,но вие го оправихте с тези бели гълаби мале малеее :lol: (сетих се за един виц,ама няма да го кажа,защото е малко мръснишки).
Сара ,просто не ти завиждам като си представя колко ще трябва да чистиш,ама ако ти трябва помощ викай -ние веднага ще дойтем при теб и ще оправим всичко за нула време :laundry:

хайде лека нощ на всички и да правите бебета  :balk_602:

:bighug:

Благодаря Ви момичета :) ама не е наакал много :) само на чантата ми ама нищо щом е за добра новина :) Айде лека и от мен..май и аз ще ходя да правя любов :):)
power  :bighug: мерси миличка за помощта :)
« Отговор #469 -: Април 24, 2008, 23:13:23 pm »
Пак изтървах купона,ама като съм втора смяна и се прибирам,когато всички си лягат - така е. Но нищо ,успях да изчета всичко ,така че все едно съм била на купона.

Момичета,аз нещо се обърках,та може ли някой да ми каже ,Симони кога щеше да ходи в Руската църква?

А,също така най-накрая и аз разгледах албумчето и вече наистина имам чувството,че ви познавам.Точно такива сте,каквито очаквах-готини,усмихнати,вътрешно и външно красиви,очакващи,мечтателки,но и купонджийки,абе най-готините.Скоро ще гледам ,като имам повечко свободно време,ще изровя и аз някое фото,та и мен да ме видите каква съм мамуна.

Лека и спокойна ,а и плодоносна.Прегръщам ви.
« Отговор #470 -: Април 25, 2008, 00:25:19 am »
Здравейте момичета, много съм объркана и не мога да заспя  :balk_149:
От както опитваме да си направим бебе все си мислех че причината е в мен, защото мъжът ми има дъщеричка от предишен брак. Днес за да попъмним комплекта от иследвания си направи спермограма, която се оказа лошаааа, май много лоша :balk_159:
От 5 часа чета всичко по темата в нета( до сега и през ум не ми е минавало да се задълбоча по този проблем) и се обърках, ама много...
Който може, моля, да помага!
П.П. Мъжът ми го преживява зле, затвори се в себе си и не зная как да му помогна...
« Последна редакция: Април 25, 2008, 00:27:32 am от Mishelle9999 »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #471 -: Април 25, 2008, 01:59:12 am »
Mishelle9999, напълно разбирам объркването ти.
Мога да те посъветвам да се обърнете към специалист.Тук има момичета, които имат опит и ще ти помогнат.Аз също съм много объркана, но няма как трябва да търсим решения.Аз мъжът ми гледам много да не го притискам, карам полека, без да спирам, но полека.
Има доста инфо в темата за стерилитет при мъжа, разгледай и там.
« Отговор #472 -: Април 25, 2008, 07:50:47 am »
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА  :blowingdust:
Благодаря ти _Elfita_, опитвах се от цялата информация да извадя витамини и други безобидни препарати и режим на хранене който спазваме.
Е нов ден нов късмет, поне знаем с какво се борим!
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Април 25, 2008, 07:53:25 am от Mishelle9999 »
*
« Отговор #473 -: Април 25, 2008, 08:33:54 am »
Добро утро и от мен. :)Ще се добавя в очакващи вече-моят ло в приключи.Прекрасен ,облачен ден. :P

*
« Отговор #474 -: Април 25, 2008, 08:35:09 am »

eveishan          25.04
anjela80          30-04.
parsi             08-09=05
ЛОВУВАЩИ:
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan

saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #475 -: Април 25, 2008, 08:35:22 am »
Добро утро на всички момичета, момчета ако някои от татковците ни е зачел- МОЯТА КУМА Е РОДИЛА ДНЕС МОМИЧЕНЦЕ 3.400 , 50 см.Цяла нощ мъки никакво разкритие а адски болки и накрая секцио!Аз също родих секцио, така че знам какво е. Не е страшно!Да са ми живи и здрави!Лек и спорен ден на всички....
ААА, за малко да забравя, утре преди обяд ще отидем с Ангел и ема на нашата църква,предложението от миналия път е в сила и за утре, ако някои иска нещо лично да му напишем и да му пуснем пишете ми на личното съобщение. Абе мацки днес като тръгвах за работа усетих пробождане ниско долу от лявата страна, изобщо не му отдадох внимание- просто не искам да си давам празни надежди. Вчера така за малко си помислих да си взема един тест, ама бързо се отгказах
*
« Отговор #476 -: Април 25, 2008, 08:37:24 am »
Ох нещо не го направих този списък като хората-моля някой по вещ да го оправи. :oops:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #477 -: Април 25, 2008, 08:45:15 am »

eveishan          25.04
anjela80          30-04.
parsi             08-09=05
saraapl           03/04.05

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson

И аз прключих моя лов за този месец и сега ще чакам :) до после момичета ...приятен ден
« Отговор #478 -: Април 25, 2008, 08:51:36 am »
Добро утро хубавици. Не съм ви забравила!!!!! Извинявам се за отсъствието си, но...се случи беля. Блъсна ме кола,за щастие пострада само кракът ми. Но от днес съм пак на работа и веднага влязох във форумчето. Дано да не сте ме забравили.
Извинявам се на момичетата,които са ми писали за срещата, ама нито можех да ставам, нито да чета форума/ спряха ми нета вкъщи-проблем с кабела нещо/. Е, на линия съм. Включвайте ме към ловуващи,че този месец ще се стараем. :P
« Отговор #479 -: Април 25, 2008, 09:07:25 am »
Добро утро хубавици. Не съм ви забравила!!!!! Извинявам се за отсъствието си, но...се случи беля. Блъсна ме кола,за щастие пострада само кракът ми. Но от днес съм пак на работа и веднага влязох във форумчето. Дано да не сте ме забравили.
Извинявам се на момичетата,които са ми писали за срещата, ама нито можех да ставам, нито да чета форума/ спряха ми нета вкъщи-проблем с кабела нещо/. Е, на линия съм. Включвайте ме към ловуващи,че този месец ще се стараем. :P
Ооо ужас,дано си по добре! :balk_146:Аз пьк сьм си взела два теста и се надявам да ми покажат  :bfp: и се изкушавам да си направя макар,че имам още 5-6 дена и май е много рано...
Успех на всички  :youwoman:
http: