0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #440 -: Март 23, 2009, 17:29:18 pm »
 :bighug: :balk_21:Решила съм другият месец, защото сега веднага след спонтанния аборт все си мисля че хормоните ми няма да са съвсем наред. Иначе ние си кексим но се пазим  :)
« Отговор #441 -: Март 24, 2009, 13:20:37 pm »
:bighug: :balk_21:Решила съм другият месец, защото сега веднага след спонтанния аборт все си мисля че хормоните ми няма да са съвсем наред. Иначе ние си кексим но се пазим  :)
не отбелязваш в ову календара... :D,е...може пък да е на късмет...то някой път,точно когато най-малко очакваш...тогава стават хубавите неща. :D :lol:
*
« Отговор #442 -: Март 24, 2009, 20:14:21 pm »
Душичка си ми ти Вили  :bighug:.
Аз като ти гледам графиката май наближава да правиш ову тестове.
Успех миличка и дано скоро стане бебчето :D
« Отговор #443 -: Март 24, 2009, 21:16:54 pm »
Благодаря за пожеланието,мила!!!Да ти се връща!!! :D :lol: :D
« Отговор #444 -: Март 27, 2009, 11:37:46 am »
 :goodluck: :crossfingers: :blowingdust: :blowingdust2: :bighug:
« Отговор #445 -: Март 30, 2009, 14:29:18 pm »
Мила,губиш се нещо последната седмица.... :(...хубавите неща идват изведнаж,даже и да не очакваме....графиката ти е много хубава и макар да не си отбелязала  :bed:,то Господ си знае работата ... :D...и не забравяй ...в тази борба не си сама...с теб съм и стискам силно палци и за двете ни!!! :blowingdust: :blowingdust2: :balk_21: stork-boy yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #446 -: Март 30, 2009, 14:48:05 pm »
Тук съм миличка - имаш една голямааа прегръдка от мен  :bighug:
Аз сега погледнах графиката ти и видях че вече овуто е минало при теб. Този месец сърцата са си точно на мястото .Трябва да стане мило, стискам палцитеееее  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9
« Отговор #447 -: Април 06, 2009, 12:42:52 pm »
Е,най-сетне са ти изчистили темичката от вирусите... :lol:...много дълаг този твой МЦ...има ли някаква причина или просто понякога ЛФ е по-дълга? :)
*
« Отговор #448 -: Април 06, 2009, 12:53:38 pm »
-Да Вили и на мен ми се искаше да е по-къс този цикъл. Вече нямам търпение да започваме лова отново. Лутеалната ми фаза е средно 14, 15 дена но съм имала и 17 дена.
Много се надявам днес да ми дойде вече - температурата доста спадна.
Сега хвърлих едно оченце на твоята графика и определено много ми хареса - температурата е започнала да се вдига още по - високо  :D
Дано скоро видим  :bfp: миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*
« Отговор #449 -: Април 06, 2009, 13:10:45 pm »
 :crossfingers: Следва6тият месец 6те е твоят. 6те види6.....
 :blowingdust2:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #450 -: Април 06, 2009, 13:12:11 pm »
 :bighug: :balk_21:
« Отговор #451 -: Април 06, 2009, 16:39:58 pm »
Сега хвърлих едно оченце на твоята графика и определено много ми хареса - температурата е започнала да се вдига още по - високо  :D
Дано скоро видим  :bfp: миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
дано не е само инцедентна тази температурка  :lol:,че гледай Фибчо и Луцито какви графики имаха този месец...за такава само бих мечтала...а накрая резултата нулев...ама тя надеждата умира последна... :)..Да видим този месец каква сме я свършили... :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #452 -: Април 07, 2009, 00:25:24 am »
заключвам темата, тъй като в нея постоянно се генерира спам, моля авторката да си отвори нова, ако има такова желание
благодаря за разбирането
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит