при мене изследването беше преди повече от година и половина и в резулатат пишеше само - /+/ - моят беше положителен...
Мисля ,че като инфекция е много разпространена и едва ли не ако се изследва всеки трети ще я има ,но не съм се замисляла за негативния ефект.
Проблем и със стомаха не съм имала -по скоро с дефекацията и подуване на корема/ чуство на тежест -аз го отдавах на проблемите с изхождането / -дали е от това ...
Сега отложихме Икси-то .Ще лекувам генит херпес и се притеснявам пък антибиотиците да не провокират неговото развитие .
С антибиотика нещо друго предписаха ли ти-в смисъл да не се развие някаква гъбична инфекция/кандидоза /.
Не е ли нужно и милото да с е изследва -щом това е бактериална инфекция е твърде вероятно ,ако единия я има ,да я носи и другия ?
Миналата седмица шефа ми пиеше антибиотици за хелиобактер пилори -каза че са много силни .Ще разпитам .-говорих с лекар - изследването с е правело на проба от фекалии или за проба от стомаха със сонда -не е ли кръвна проба ?
Милото казва че съм станала хипохондрик-все нови болести и изследваняи си намирам
, ама то като търгне не е само едно да му се не види.