Здравейте и от мен! :hello2:Не съм писала мноооооого отдавна,но напоследък нямах възможност за това.Едва днес успях да се включа,да изчета всичко и ...да ви се оплача
Около десетина дни преди и след Цветница имах доста чести безболезнени контракции и ми увеличиха Магнерота на мах.доза-3х2.Това обаче нямаше кой знае какъв ефект.След това дойде време за прегледа ми при Д-р Сигридов и след като и той видя контракциите докато ме преглеждаше,ми изписа да пия Гинипрал + Изоптин.Пих ги 10 дена и засега като че ли нещата се успокоиха.Дано да се задържат така!
Иначе с бебка всичко е наред,освен че продължава да си върви с 1 седмица по-мъничка,но това явно си е нормално за нас-ние сме си дребнички.Важното е другите неща да са и наред!Предишните 2-дни ме беше притеснила,че нещо много кротичка стана и много рядко и слабичко се обаждаше,но днес,Слава Богу се включи с нови сили
А някой знае ли какво става с Оле-то?На 10 май трябваше да ходи на преглед,а отдавна не е писала???Дано всичко да е наред и да са добре
!!!
Е,това е засега от мен,оплаках ви се и пак изчезвам...
Желая от сърце на всички по-малко тревоги и притеснения,повече спокойствие през бременността и много здрави и щастливи бебчета на финала!!!