0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ейй, момичета, айде вече да започват тия  :bfp: :bfp:, че ми омаляха палците от стискане  :balk_48:  Аз си чакам, вече доста по-нервно, а ми е 11 ден. Не знам как ще издържа до понеделник, когато мисля да правя първия тест...
*
И аз съм от чакащите. Днес ми е 14-ти ден от реинсето. Сутринта пуснах кръвен тест и едва трая вече да стане 15 часа и да видя резултата. Но с умната си глава, снощи направих уринен тест - отрицателен беше. Иначе си имам ПМС.

Като гледам сме доста дето чакаме  :bfp: и имам предложение
Хайде да си направим състезание - кой най-дълго ще издържи да не прави тест /е,все пак в границите 12-ти - 20-ти ден от процедурата/? Който издържи 20ти ден ще го черпим с по нещо за бъдещото бебе  :lol:
Търпение, хъс и много  :bfp: ви пожелавам!!!
*
Като гледам сме доста дето чакаме  :bfp: и имам предложение
Хайде да си направим състезание - кой най-дълго ще издържи да не прави тест /е,все пак в границите 12-ти - 20-ти ден от процедурата/? Който издържи 20ти ден ще го черпим с по нещо за бъдещото бебе  :lol:
Търпение, хъс и много  :bfp: ви пожелавам!!!
:balk_47:
*
 Съгласна съм, макар че като се знам няма да издържа до 20-ия ден. То едва ли и до 15-ия ще издържа.. :balk_600:
*
За съжаление, аз се записвам с отрицателен резултат - 0,618. Все още не ми е дошла менструацията, но не храня особени надежди. Стискам палци на всички вас.

Съжалявам, dani_ j, аз също - тази сутрин -2,2. Днес ще бъдем малко тъжни, но от утре - отново борбени и силни. Все някога ще успеем.
*
Така е Плодче. Днес ще поплачем, от утре отново напред.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Дано не съм повлачила крак аз с тия отрицателни резултати :( Плодче, Дани съжалявам. И за мисля, че няма вече на какво да се надявам, но трябва да продължим напред, друг избор нямаме. Стискам палци на останалите, дано наистина някой ни зарадва с +++ резултат.
*
Игъл, какво става с теб? Ти направи ли втори кръвен тест? Дойде ли ти?

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
dani_ j ,plod4e , eagle, момичета, не губете надежда!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Момичета,не бъдете тъжни,че и аз се натъжавам с вас :balk_144:Тези тестове нещо трябва да са дефектни,ми че нали истинския тест трябва да е положителен :bighug:Аз продължавам да си бия инжекциите и да чакам да пораснат още малко фоликулчетата.Док каза,че имам един много хубав,в който даже се видяла яйцеклетка 8OВ събота пак ще се гледаме и ...аз вече не прогнозирам,че тази ми стимулация продължава цяла вечност.

*
Съжалявам за отрицателните тестчета момичета! ние няма да правим тези 2 месеца инсем. , но ви следя с интерес. на нас ни предстои , но чак когато хормоните на щит.жлеза влязат в норма :( . дотогава ще чакаме (пак) , ама няма начин! Прегръщам ви и успех в борбата!
*

lawyer

Добро Утроо!!! Здравейте чакащи и ловуващи! Пожелавам ви всеки ден да е по хубав от предишния и по-лош от следващия, нека всички да по–скоро да дочакаме на прозорчето ни да се появи
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Днес вече ми дойде въпреки утрогестана, но аз очаквах това и съм спокойна. Сега ще починем един цикъл и после прегледи, изследвания и дано намерим изход скоро.
Успех Тинам, стискам палци.

*
Игъл  :bighug:
И аз вече съм спокойна. Не ми е дошло, но чакам и вече мисля за дилатацията, която ми предстои.

Момичета, наближава ДРЗ. Ще се радвам да ви видя и да се запознаем тогава.

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Момичета имам една голяма питанка,моля ви за коментар.Днес ми е 21 ден от инсето и 20 от реинсеминация.Правих кръвен тест на 17 ден отрицателен,но все още менструация няма.Четох много за грешки в лабораторните изследвания,не зная да се надявам ли на чудо.Днес ми е 31 ден от цикъла,а по принцип съм в границите на 24-25 дни.Сутринта правих уринен тест и ми се привидя мноооооооого бледа втора чертичка.Продължавам с утрогестана,доки каза да не го спирам докато не ми дойде.
*
Продължавай с утрогестана, докато не ти дойде менструацията. Искрено се надявам първият ти тест да е лабораторна грешка.

*
Eloiz, имаш много  :crossfingers: от мен!
Чакаме скоро да се похвалиш!

*
Стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :bfp1: