0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Не е ли време някой да се похвали с две чертички? :ask:

Ще ни се, но ...
Поне аз ще трябва да почакам докъм края на седмицата :-)

*
Е,аз ви казах...току-що взе да ми розовее...до няколко часа ще ми дойде нормално...Този път даже не можах да изхабя теста :(Гадно ми е,но ще трябва да се справя с това....

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,съжалявам миличка :(Все пак докато не ти дойде,има надежда.
Меги,и аз чак към края на седмицата,но съм решила без тестове!
В кои месец си :oops:
*

lawyer

TINI78, съжалявам, аз преживях същото миналата седмица - и то при мен беше един странен едва приличаше на истински МЦ, ама придружен с (-) тест работата беше ясна. За да се разсея от лошото настроение излязох да се поразходя в обедната почивка - голяма грешка, налетях на градинка пълна с майки с колички и вместо да ми стане по-добре...е, сещате се, оревах света. А за капак една клиентка ми дойде с бебето си...
След седмица очаквам следващата овулация и с вдигната глава право напред към третия опит. Какво друго ни остава, нямаме шанс, само, ако спрем да опитваме!
*
Тини,съжалявам миличка :(Все пак докато не ти дойде,има надежда.
Меги,и аз чак към края на седмицата,но съм решила без тестове!

И аз съм решила без тестове, но ще видим дали ще изтраяяяяя :-)

И двете със сестра ми щяхме да правим инсеминации този месец. Вместо това аз се оказах с кисти и инсеминацията ми се отложи, а сестра ми чака, чака да й дойде за да започне стимулацията, докато не се оказа че е бременна... с близнаци. Пожелавам го на всички ви! Дано имаме повече успех следващия месец!

И двете със сестра ми щяхме да правим инсеминации този месец. Вместо това аз се оказах с кисти и инсеминацията ми се отложи, а сестра ми чака, чака да й дойде за да започне стимулацията, докато не се оказа че е бременна... с близнаци. Пожелавам го на всички ви! Дано имаме повече успех следващия месец!
И моята се отложи заради тънка лигавица.  Това със сестра ти много ме обнадеждава , че могат да стават и чудеса! Честито! Представям си каква страхотна изненада е било за нея!
А тя през месеца на забременяването не е била стимулирана , така ли?!
Здравейте, момичета! Аз съм сестрата на Красита. При нас нещата станаха абсурдно случайни просто. Положителен тест за бременност имах чак на 14 ден закъснение и тогава в нашия смотан град казаха, че не съм бременна. Та, отидох си при нашата докторка в клиниката на Щерев, която трябваше да ми прави инсето и така....вместо инсе, изненадааааа - бременна и то с две плодни сакчета. :D Така че, чудеса стават, да знаете!

Стискам палци на всички вас скоро чудото да ви посети!  :bighug: :crossfingers:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Честито Танита!Лека и безпроблемна бременност и най прекрасните бебоци на финала.Супер новина,дай боже повече такива :D
Беше много интересна ситуация. Тя живее в Ямбол, но след като 2 години не можа да забременее, дойде при моята лекуваща лекарка в клиниката на Щерев, за да започне изследвания за стерилитет. Оказа се с една запушена тръба, не добра спермограма, и с раничка на шийката на матката. Изгориха раничката, и тя се прибра в Ямбол, с уговорката да изчака един цикъл и да идва после в София за инсеминация, като този един цикъл трябваше да прави фоликуметрия в Ямбол, и да донесе резултатите в София. Тя отиде при някаква Ямболска лекарка на фоликуметрия предния месец, и й беше казано че няма овулация този цикъл, затова следващия месец спокойно да идва в София и да почва стимулация. Започна едно велико чакане да й дойде цикъла. При двуседмично закъснение тя най-накрая реши да направи тест за бременност, въпреки че й беше казано че е нямала овулация. Отиде пак на лекар в Ямбол - казаха й няма бременност. Обадих се аз на доки в клиниката на Щерев, казах й каква е ситуацията и тя извика сестра ми тук. Още на следващия ден тя пристигна, и се оказа че е бременна с близнаци - без никаква стимулация (и без овулация даже  :lol: )
Думи нямам за някои лекари, но както виждате чудеса стават!

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Красита,колкото и да е неприятно е факт-в Ямбол нямаме добри лекари,особено в областта на стерилитета.И аз точно поради този факт,също съм принудена да пътувам постоянно.
Много късмет и на теб :D
Ех колко съгражданки се събрахме тук! :) Благодаря, eloiz, късмет и на теб!

*
Здравейте, момичета! Ето ме и мен, наредена на опашката за инсеминация! Тези дни започвам със стимулациите и ако всичко е наред в началото на юли ще я правя при д-р Персенска. Стискам палци на всяка от вас да се похвали скоро с две чертички! :bfp1:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Бо,много късмет!
Здравейте и от мен! И при мен ще стане ясно към края на седмицата какъв е резултатът след втората инсеминация. Малко се притеснявам, защото днес съм с предменструални симптоми и се притеснявам да не се изненадам неприятно по-раничко. Но ще изчакам и ще видим. Стискам палци за всички ни!
*
На мен, освен розовото зацапване снощи,все още не ми е дошло.Не че се надявам на нещо,но...Много им се радвам на такива внезапни и неочаквани чудеса като това на сестрата на Красита-ЧЕСТИТО!!!!

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,да не ти дойде девет месеца.Стават и чудеса.Продължавам да ти стискам палци,това да е твоя т месец.Кога трябваше да правиш тест?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Танита13 ЧЕСТИТО! Хубави и здрави бебета ти желая!
Утре ми е 17 ден от инсето и ще направя тест. Стискайте палци!