0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ако си ги взимаш от клиниката мисля, че струваха около 20 лева за една ампула Меногон. Аз платих за 30 ампули 600 лева там. Ами моята стимулация протече по следният начин:на 4-ти ден от МЦ започнахме с 2 ампули Меногон. Така 3 дни, после на преглед при доктор Персенска, после увеличихме дозата на по 3 ампули на ден. И така през 3 дни си на преглед за да видят как нарастват фоликулите. И мисля, че като станаха някъде 19-20 мм и на 03 май вечерта доктор Стаменов ми сложи 10000 единици Прегнил и на 5  ми беше инсето.
Много стиснати палци от мен за всички, които чакат резултати, както и за тези които почват или ще започват процедури. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Зависи от колко единици е Меногона.Аз бях с Меногон 75Е и една ампула ми излезе около 18 лв.Купувах ги от Марешки.Аз ли бъркам или всяка стимулация е само с инжекции?
Момичета,днес беше моето второ инсе.Утре реисеминация и пак започва голямото чакане :D

Успех и много стиснати палци.Ще чакаме да се похвалиш с положителен резултат.
На всички чакащи резултати много,много късмет.
*
Момичета, какво се прави , когато маточната лигавица е тънка? Вчера (8 ден от МЦ), дебелината и е 4,5мм. С какво темпо се развива нарастването и по принцип?Колко трябва да е най - малко , за да има инсе?
При мен беше по същия начин. Започнах да пия Естрофем 6мг на ден по предписание на доктора. Инсеминацията ми беше на 14-ти ден и имах лигавица 11мм. Мисля, че трябва да е поне 9мм, за да има инсе.

Момичета, какво се прави , когато маточната лигавица е тънка? Вчера (8 ден от МЦ), дебелината и е 4,5мм. С какво темпо се развива нарастването и по принцип?Колко трябва да е най - малко , за да има инсе?
При мен беше по същия начин. Започнах да пия Естрофем 6мг на ден по предписание на доктора. Инсеминацията ми беше на 14-ти ден и имах лигавица 11мм. Мисля, че трябва да е поне 9мм, за да има инсе.
От кой ден започна да пиеш Естрофем?Док. ме вика в четвъртък- 11ден, защото имам 1 фоликул от 17 мм, но и той се притеснява за лигавицата.Днес на своя глава пих 400мг вит.Е,защото само за това се сетих , че няма да ми навреди, ако не ми помогние.
 На мен не ми е ясно едно нещо - нали лигавицата трябва да е дебела , заради имплантацията, която става от 7 до 10 дни след оплождането. Може ли да се направи инсе на тънка лигавица като моята и веднага да се започне някакъв медикамент за удебеляването и всичко да е ОК след 7-я ден, когато тя е нужна?
*
Започнах с естрофема на 8-ми ден от цикъла. Спрях го, когато спрях и утрогестана - 4 дни преди да ми дойде. Мисля, че при лигавица под 8мм няма смисъл да се инсеминира.

Ясно. Значи инсето е под въпрос. :(
А възможно ли е за тези 3 -4 дни лигавицата да нарастне и да мине 9мм?
*
Хей,lawyer ,какво става с теб-нали днес трябваше да ти е теста?Стискам палци :crossfingers:
Момичета,една ампула Меногон 75 единици на Марешки струва 17 лв. и някакви стотинки,а на другите аптеки варира от 20 лв. нагоре.Инфото ми е о този месец,купувах няколко,защото Гонала не ми стигна.

*

lawyer

Ми аз и тук да си помрънкам: БТ рязко пое към низините, вече денят привършва, ама от МЦ и помен няма??? е, все още е над 37, макар и малко. Няма пък да правя тест още... Ще видим утре какво ще покаже термометърът. По принцип най-дългият ми МЦ е 26 дни, ама най-дългият,Който историята познава. Ако и утре не ми дойде, ще се прежаля един тест. А симптоми никакви, освен че вече трети ден в късния следобед започва да ми се вие свят и ми прилошава - но, за сега го отдавам на ниско кръвно. Утре би трябвало да се разбере дали е инцидентен спад или не. Какво мислите?
Ми аз и тук да си помрънкам: БТ рязко пое към низините, вече денят привършва, ама от МЦ и помен няма??? е, все още е над 37, макар и малко. Няма пък да правя тест още... Ще видим утре какво ще покаже термометърът. По принцип най-дългият ми МЦ е 26 дни, ама най-дългият,Който историята познава. Ако и утре не ми дойде, ще се прежаля един тест. А симптоми никакви, освен че вече трети ден в късния следобед започва да ми се вие свят и ми прилошава - но, за сега го отдавам на ниско кръвно. Утре би трябвало да се разбере дали е инцидентен спад или не. Какво мислите?

Според мен ако до утре не ти дойде, си бременна! Стискам палци!
И аз в историята на цикъла си не съм имала никога закъснение, освен ако не съм на противозачатъчни заради някакви кисти и ги взимам по-дълго, така че и цикълът ми се удължава. Хубавото според графиката ти е, че ЛФ си е поне 14 дни, т.е. дължината на цикъла не е за сметка на ЛФ, а просто поради по-ранна овулация. При мен овулацията е на 14-15 ден, но ми идва примерно на 26-ти, което не е добре, защото ЛФ по-къса от 13-14 дни никак не е добре. Този спад на температурата не е много хубав, но съм го виждала в много бременни графики. Ако утре сутринта пак се повиши, а не продължи да се понижава, работата ясна! ;) Успех!

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
fatalwoman, аз пия естрофем от първия ден на цикъла вече трети месец, но по схема, заедно с агапурин (съдоразширяващо, за да подейства по-добре хормона) и витамин Е. На мен доста бавно ми се повлиява, но док каза, че до 4 месеца трябва да се види резултат. Иначе при последния преглед лигавицата ми беше 5 мм  :(
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

хайде прави утре теста и ще чакаме да се похвалиш с добри новини
стискам палци
fatalwoman, аз пия естрофем от първия ден на цикъла вече трети месец, но по схема, заедно с агапурин (съдоразширяващо, за да подейства по-добре хормона) и витамин Е. На мен доста бавно ми се повлиява, но док каза, че до 4 месеца трябва да се види резултат. Иначе при последния преглед лигавицата ми беше 5 мм  :(
Чела съм , че Естрофема през първата половина на МЦ може да подтисне овулацията, но щом док. ти го е предписал по схема може и да не е така.На мен док ми изписа Преднизолон по половин таблетка, искал да се повиши кръвното малко.Незнам на лигавицата как ще повлияе това.Някой пил ли е Преднизолон заради лигавицата?
Смайл , на кой ден лигавицата ти беше 5мм?
*

smile76

• *
  • 201
На 16-ти ден, ама моят цикъл е доста по-дълъг. Сега като пия и Дуфастон се контролира, иначе е и нередовен, направо ужас. Иначе първите дни пия Естрофем 2 дневно, после почвам 3 пъти, и в края на цикъла отново 2 пъти, все по 2мг. Освен това Агапурин, Витамин Е, а след 16-ти ден и Дуфастон.

*

lawyer

Привет и от мен, момичета.
Мен ме отпишете...  :( За статистиката - втори опит:НЕУСПЕШЕН
а уж според лекарите по-благоприятен момен нямало как да уцелиме... глупости
Успех на всички останали.
*

smile76

• *
  • 201
lawyer, много съжалявам, миличка  :balk_134:
Стискам палци за следващия път :bighug:

*
Много съжалявам, мила :(Горе главата и аз имам два неуспешни опита,но продължавам напред-отказване няма :wink:
*

Много съжелявам миличка!
Дано следващия път да е успешен!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...

Съжалявам :(Дано следващия път се получи.

Съжалявам! Горе главата и продължавайте да се борите!

*
lawyer ,съжалявам за резултата :(,но битката продължава!Знам,че ще ми се скарате,но моето вътрешно усещане ми говори,че и моят резултат ще е такъв...