0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет и от мен, момичета.
Мен ме отпишете...  :( За статистиката - втори опит:НЕУСПЕШЕН
а уж според лекарите по-благоприятен момен нямало как да уцелиме... глупости
Успех на всички останали.

Знаеш, че много съжалявам, но се радвам, че не се отказваш лесно. Стискам ти палци :-)

lawyer ,съжалявам за резултата :(,но битката продължава!Знам,че ще ми се скарате,но моето вътрешно усещане ми говори,че и моят резултат ще е такъв...

Ами като знаеш, че ще ти се караме, защо си мислиш глупости. Никакво отказване, ако всички се отчайваме така няма да има нито едно успешно инсе. Така че не бързай с изводите и ти стискам палци да опровергаеш сама себе си. :lol:

*
Хе-хе,Меги,голям майтап ще падне :DНе съм се отчаяла,просто реалистично разсъждавам :oops:Но щом сте рекли,ще трая до теста ,без да мрънкам :oops:

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
lawyerи аз съм с две неуспешни инсета, усещам нотката ти на яд и те разбирам, но въпреки това мисля пак да пробвам с 3 - все си мисля, че шанс има в тази процедура, стига да сме открили точния проблем. Има много момичета успели с тази процедура и ако не е толкова сериозен проблема - тя може да е успешна. Нещо като естественото забременяване - при някои става от първия път, при други - след година опити. Не се ядосвай, няма смисъл,само натоварваш себе си - какъвто и път да избереш - инсе, икси, ин витро - важното е да не се отказваш.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Аз съм вече с 4 несполучливи опита инсе.Само че три от тях бяха при друг лекар,който не ми направи нито едно изследване,само си взимаше парите.Сега посещавам друг специалист.Оказа се че имам завишен пролактин и НК клетки.Не съм се отчаяла,продължавам напред.Вече съм на второ инсе при него,надеждата ми е голяма.
Тини,това го написах заради теб,дано ни зарадваш :D
*
Елоиз,миличка,аз винаги ще продължавам напред-в това не бива да се съмняваш !Но по някога и аз имам своите слаби моменти,особено,когато вътрешното ми чувство говори,а то е много силно и рядко греши...Все пак има ОщЕ една седмица надежда!!!!

Здравейте отново и от мен! Мина втрото ми инсе и остават 10 дни до резултата  :crossfingers: Много силно се надявам този път да се е получило! Успех на всички нас!
Здравейте отново и от мен! Мина втрото ми инсе и остават 10 дни до резултата  :crossfingers: Много силно се надявам този път да се е получило! Успех на всички нас!
Успех ти желая!
 Еloiz , за NK-клетките трябва да правиш вливания. Коя клиника посещаваш?
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...

[/quote]
 Еloiz , за NK-клетките трябва да правиш вливания. Коя клиника посещаваш?
[/quote]
Вливам интралипид.При д-р Даскалов съм,в Медикус алфа в Пловдив.
Тини,радвам се че звучиш добре.Вярно е че човек си има своите слаби моменти,все пак сме живи същества.
*
Хайде да я напълним тази темичка с +++++++ резултати!От мен имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Стискам ви палци, момичета, да ни зарадвате с положителни резултати. Аз от 8 инсета имам две положителни - първия път на трети, втория - на пети опит. Няма отказване  :!: :crossfingers:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

lawyer

Аз ще направя трети опит... чакаме ову-то след около 11 до 13 дни. Отчаянието ми попремина малко, добре че работата ми е напрегната, че да ми отвлича вниманието и добре че моят човек гледа оптимистично и не се сдухва като мен, въпреки че и на него му е тежко.
 Моята инсеминация се отлага. :(Ендометриум - 6,2мм, Е2-124,60pg/ml.Ще се опитаме с естествена инсеминация, а другия месец на друга стимулация. Страшно много ми е криво в момента.
 Желая ви успех , мили момичета!
Пред 3 дена започнах стимулацията за 2 инсе.
 На 17.06 трбва да отида на преглед, а инсето найвероятно ще е на 18 или 19
 Извинете обаче този път не искам да се надявам ,отивам правя го само по рутинна и без емоции ,па какво ще да става.
 Имам впрос
 След прегнила гледат ли ви на ултразвук? Мен първия път не са ми гледали фоликулите пукнати ли се, как се,...... ами направо инсеминация
Успех на всички
*
Мен първия път не ме гледаха,което не е правилно.Втория път ме прегледа док и поне се знаеше ,че фоликулът се е спукал.Успех!

*
Мен ме гледаха непосредствено преди инсето.Тогава имаше фоликули който бяха пукнати и такива които още не се бяха спукали.Аз и до ден днешен си имам няколко фоликула които останаха неспукани след инсето.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Днес започна да ме боли корема. В неделя трябва да направя теста. Ако не ми е дошло дотогава :(
Поздрави на всички :bighug:
*
Мен също ме гледаха непосредствено преди инсето. Имаше такива, които се бяха спукали и такива, които в момента докато ме гледаше се пукаха.
*
 :bori_022:
*
Хей, момичета,успех на всички вас,които сте поели по пътя на инсетата!
Във ваша подкрепа искам да кажа,че инсето не е никак лесна работа и неуспехите не винаги са следствие на не добър доктор или пък задължително проблем при вас.
Ми може един цикъл да не ви се пукне фоликула/както беше при мен/
Друг път може точно пък във този фоликул да няма яйцеклетка/което също ми се случи и то при пункция/ което си е нормално... и така нататък.
Тааааа,я горе главата всички и смело напред.То инсето си е почти като правенето на секс в подходящия момент...имам предвид че шансовете са точно както и при естественото забременяване...не трябва да се отчайвате от един-два неуспеха

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Не е ли време някой да се похвали с две чертички? :ask: