0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Да помоля за малко подкрепа?
« Отговор #60 -: Май 05, 2008, 18:52:29 pm »
Фреши, сега прочетох за патилата ти. Лошо е когато всичко се струпа накуп. Обаче ти си силна и ще се справиш и този път. Всичко ще бъде наред!
*
« Отговор #61 -: Май 05, 2008, 19:32:16 pm »
Фреши, стискам много силно палци и се моля да се справите с малкото съкровище успешно до края :D
*
« Отговор #62 -: Май 05, 2008, 23:34:52 pm »
И от мен  един чифт силно стиснати :crossfingers:, Фреши!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #63 -: Май 06, 2008, 00:15:44 am »
Кураж и ти стискам палци всичко да приключи благополучно :D
*
« Отговор #64 -: Май 07, 2008, 09:38:31 am »
Фреши, мило, съчуствам ти много за това, което се налага да преживяваш :(
И на мен ми се "отключиха" едни хубави жлъчни кризи в третия триместър, болката е влудяваща - нямах толкова болезнена контракция при раждането...
Съчетано със страха дали бебето е наред става още по-кошмарно :(
Ще издържиш, ще мине и ще имаш рожба!!!

б. мод. редакция по молба на потребителката
« Последна редакция: Май 07, 2008, 15:56:22 pm от ultra »
« Отговор #65 -: Май 07, 2008, 11:01:00 am »
И от мен имаш стиснати палци. Дано всичко е наред и Господ да ви пази и двете с бебенцето до края!
<br />[link=http:
*
« Отговор #66 -: Май 07, 2008, 11:02:48 am »
Фре6и надявам се ве4е си по - добре,знам колко е неприятно и стресирва6то и аз имах леки несгоди в на4алото .Пожелавам ти лека и безппроблемна бременност и раждане разбира се и здраво беб4е ...
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #67 -: Май 07, 2008, 11:44:25 am »
Фреши, миличка, и това ли ти дойде на главата :(
Дано успееш по-скоро да овладееш тези кризи, предполагам, че ти е много притеснено заради бебчето. Аз изкарах цялата бременност с огромни болки и непрестанни контракции. През цялото време се страхувах, че болките ще окажат някакво влияние върху развитието на детето. При мен специално страхът беше много по-стресиращ от самите болки, затова най-важното е ти да се чувстваш спокойна. Щом честите прегледи те успокояват - не ги спирай! Аз чак в третия триместър ги поразредих на 10-14 дни.
Поздравления за съпричастността на съпруга ти! Вниманието и допълнителните грижи ще ти помогнат да се справиш с трудностите. Надявам се да отшуми скоро пустия му колит, сигурна съм, че лекарите ще направят най-доброто за теб :)
Прегръщам те и чакам да пишеш как се развиват нещата :hug2:
« Последна редакция: Май 07, 2008, 15:55:11 pm от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #68 -: Май 07, 2008, 14:43:33 pm »
Фреши, снощи разбрах за неприятните неща, които се слуват при теб и не можах да се стърпя да не влезна тук.
Искам да ти кажа, че имаш изцяло подкрепата ми и вярвам, че ще се пребориш.
Прегръщам те силно и вярвам, че Господ ще ви пази.

Поздрави,
Диана

(ПП: Уважаеми модератори, извинете, че си позволих да прескоча бана)
« Отговор #69 -: Май 07, 2008, 15:42:41 pm »
Фреши, една топла прегръдка и от мен. Ще успееш! Вярвам в това! За колита, нищо не мога да ти кажа, но за щитовидната  и аз съм така. Зареждай се само с положителна енергия, макар да знам, че страховете на майката са безкрайни...При всички майки е така...
Пожелавам ти много настроение, усмивки и да се похвалиш скоро с крепко здраве!

Между другото, какво влага д-р Марков в израза "плацентата е на кофти място"? Стана ми интересно, защото и аз ходих при него на първата ис фетална морфология.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #70 -: Май 07, 2008, 16:12:23 pm »
Фреши, важното е, че си под наблюдението на добри лекари, и да запазваш спокойствие. природата си знае работата, не се тревожи за принудителната диета.
ще минеш успешно и през това.
поздрави!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #71 -: Май 08, 2008, 09:16:22 am »
Фрешко, стискай зъби още малко. Ще успееш, ще се справиш и с това.
И ти, и бебето ще сте добре, докато се усетиш ще станеш мама на най-хубавото бебе  :)Нали знаеш, тук не сме си пускали палците изобщо  :D
Кураж, по-ведри мисли, ще се оправят нещата.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #72 -: Май 08, 2008, 10:28:32 am »
Фреши, пожелавам ти всичко да е наред, въпреки трудните моменти!
за диетата не се притеснявай, и аз бях така по едно време заради гастрит. бебето си набавя това от което има нужда, имаш запаси в организма.

« Отговор #73 -: Май 08, 2008, 11:35:01 am »
Фреши миличка, чак сега сколасах да прочета какви ти се случват... Няма да се даваш мила, ще видиш, че всичко ще се нареди....

Охх, хич ме няма в приказките нещо ... едно голяяяяямо  :bighug: от мен  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #74 -: Май 08, 2008, 13:00:58 pm »
Фреши, и това ли :(
Толкова се страхуваше да не стане така. Добре, че поне знаеш, с какво се бориш. И имаш добър лекар. Останалото е въпрос на количество изразходвани нерви.
Бебчо ще е наред, ти също. Още малко стискай зъби.
И моята плацента беше ниско и с риск за отлепване, но се вдигна в 5 мсец и не ми е създавала грижи. Марков ме беше предупредил да се пазя, ама не се е налагало да лежа. Прегледите при него ми действаха като елексир. Да можех да ходя всеки ден. :D
Прегръщам те, вярвам вместо теб и съм насреща, ако искаш да поплачеш на нечие рамо.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #75 -: Май 08, 2008, 14:50:54 pm »
бреййй, лошотията почивка няма...

Елинка, и от нас имаш много топли прегръдки :bighug:
уверена съм, че всичко ще завърши добре!

*
« Отговор #76 -: Май 08, 2008, 15:40:50 pm »
какво стана на прегледа, фреш, надявам се да са те успокоили докторите!Пиши моля чакаме новини. :grouphug:

Косето е на небето.
« Отговор #77 -: Май 08, 2008, 16:26:06 pm »
Ели, прегръщам те силно и вярвам, че въпреки трудностите, ще бременността ти ще приключи благополучно и навременно! Щом човечето расте, останалото ще го изтърпиш, колкото и да е трудно. Стискам ти палци! Друго не знам какво да ти кажа.
*
« Отговор #78 -: Май 08, 2008, 19:00:47 pm »
Не мога да се стърпя, да не ти кажа, колко много съжалявам.
Стискам ти палци.
Не се предавай.
« Отговор #79 -: Май 09, 2008, 21:04:57 pm »
Фреши,  някак матрично вървят нещата-при добрите хора хубавото идва все с един такива остри камъни по пътя...
Добро  лекари следят състоянието ти, а отстрани, като лаик, мога само да кажа,че вярвам и знам,че  ноември като се яви бебето ще си най- щастливата майка на света.Съпътстващите  проблеми ще са вече проблемчета и ще са в зоната на сивото...
Прегръдки!