0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #80 -: Май 06, 2008, 10:45:22 am »
Изчетох и старата седмична! Ама то имало още една щастливка!!!
Иве, да ти честита втората чертичка! Верно, че е малко рано, ама нали все пак я има! Стискам палци скоро да станат еднакво наситени чертичките!
Светалчи, разкошни снимки! И аз съм яка фенка на тези изживявания! Зарибих се от едно бивше гадже и сега съм почти неспасяема. От Сузукитата най-много ме кефи Дмимни! Адски грозен и дървен джип, ама за офроуд е направо смърт!
Днес ще се навъртам да ви чета! Сега отивам да оправя гардеробите (зимни-летни дрехи), а после ще спретна набързо едно козуначена торта с крем карамел, че от Великден ми се мотае един неразпечатан козунак... Хич не обичам сладко... По всяка вероятност довечера ше ходим на парти, ама да не правя много планове, че милото още не се прибрал от вилата и хич не знам колко скапан ще си дойде. Аз не издържах и си дойдох още късно снощи...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #81 -: Май 06, 2008, 10:55:01 am »
 :D Привегт момичета,честит имен ден на всички празнуващи,много здраве,щастие и любов!Да се сбъднат мечтите ви!!!!!!
Аз този месец не можах да проследя ову-то,бяхме на сватба на 1,05 после в едно село до г.Елена , а ми се струва че тя беше по рано,милото сега замина в командировка ,,,,,,,,,,и май ще пропусна този месец?Е имахме 2 дни попадения но незнам,надеждата умира последна.
Приятен и усмихнат ден на всички!Целувам ви!
« Отговор #82 -: Май 06, 2008, 11:34:54 am »
Мишанче,честит имен ден!Желая ти много здраве ,късмет и две чертики много скоро.
Соф,май добре си прекарала при свекито :D
Светалчи,много яки снимки,признавам те за фотограф :D
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #83 -: Май 06, 2008, 11:45:48 am »
Хм, Роси, хич не ме бъзикай! Яко стисках устата! А и племенницата на мъжо беше там, а двегодишната принцеса заслужаваше цялото ми внимание :wink: Ако знаеш каква радост ме обзе като видях Хасково.... Но без да мрънкам, свекито беше върха! Горката женица обикаляше 20 човека, въпреки че краката я боляха, че трябваше внучка да наблюдава... На мен лично малко в повече ми дойдоха гайдите, които разпищяваха, ама ... всички са върли националисти и "Капитан Петко Войвода" беше хит на вечерта! К`во да ти разправям, лудницата беше пълна! Майкине решиха да си легнат рано-рано, още към 12, ама завалиите сигурно до 3 не са могли да заспят, защото тяхната стая се падаше почти до залата, където течеше купона...

« Отговор #84 -: Май 06, 2008, 12:08:49 pm »

<a
« Отговор #85 -: Май 06, 2008, 12:10:14 pm »
Здравейте и от мен!!!
Соф,радвам се,че се върна,липсваше ми.
Желая ви весел  и усмихнат ден.
Аз снощи се опитах да си сваля и инсталирам от нета 1 програма и нещо май яко се натресох.Щото хем не работи,хем не мога да я изтрия,а пък като че ли нещо ми промени дисплея.Казва се sweetIm -някой може ли да помогне поне да я изтрия гади ната. :oops: :oops:
*
« Отговор #86 -: Май 06, 2008, 12:22:00 pm »
Изчетох и старата седмична! Ама то имало още една щастливка!!!
Иве, да ти честита втората чертичка! Верно, че е малко рано, ама нали все пак я има! Стискам палци скоро да станат еднакво наситени чертичките!
Светалчи, разкошни снимки! И аз съм яка фенка на тези изживявания! Зарибих се от едно бивше гадже и сега съм почти неспасяема. От Сузукитата най-много ме кефи Дмимни! Адски грозен и дървен джип, ама за офроуд е направо смърт!
Днес ще се навъртам да ви чета! Сега отивам да оправя гардеробите (зимни-летни дрехи), а после ще спретна набързо едно козуначена торта с крем карамел, че от Великден ми се мотае един неразпечатан козунак... Хич не обичам сладко... По всяка вероятност довечера ше ходим на парти, ама да не правя много планове, че милото още не се прибрал от вилата и хич не знам колко скапан ще си дойде. Аз не издържах и си дойдох още късно снощи...

Соф,Джимнито е следващото МПС, което АЗ ще си купя.Е, нняма да е веднага.Мналата година два турски екипа бяха с Джимни- е наистина са смърт.И хич не са грозни , особено в червено.
*
« Отговор #87 -: Май 06, 2008, 12:25:28 pm »
Привет на всички!
Честит имен ден на тези които празнуват.
Радвам се че са ви харесали снимките.На 2 юни пак ще има, че тгава ще има трофи във Варна ...
Айде отивам да нахраня милото, че накрая ще ми забрани сайта
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #88 -: Май 06, 2008, 12:30:21 pm »
Соф,Джимнито е следващото МПС, което АЗ ще си купя.Е, нняма да е веднага.Мналата година два турски екипа бяха с Джимни- е наистина са смърт.И хич не са грозни , особено в червено.

И на мен адски ми харесват, но аз принципно си падам по ръбести автомобили, нищо че от време на време, поради липса на друго карам заоблената хонда акорд на мъжо. Много мои приятелки не харесват това, което аз харесвам! Например, луда съм по ръбестите роувъри, волва, а пък крайслер ле барон ми е фаворит, ама милото каза, че акциза на това возило бил доста височък и ще мога да му се радвам само на снимка... :?

*
« Отговор #89 -: Май 06, 2008, 13:10:51 pm »
Хе хе...Еми направи някакъв компромис.Земи си нещо ръбато с по-малък акциз
И аз имам Хонда ама Сивик.Жабка настъпана ама ми е мн пъргава.И гледа изпод вежди.
« Отговор #90 -: Май 06, 2008, 13:26:08 pm »
Оооооооооо,Свътълче,завиждам ти за Хондичката.Те са много сладурски!!!

И понеже така и така сме се размечтали,аз в момент си мечтая ето за това:

Ама мноооооооооооооооооого ми се иска да съм там!!!!!!!!!
*
« Отговор #91 -: Май 06, 2008, 13:32:55 pm »
Здравейте момичета. Минавам да ви поздравя. Честит Имен Ден на всички именници! Да са ви живи и здрави имената! да бъдат и пребъдат!
Мишанче, на теб персонално Честит Имен Ден ! Много здраве, щастие и сбъдване на най-съкровенните ти мечти!

Хубав ден на всички!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
« Отговор #92 -: Май 06, 2008, 13:47:05 pm »
Здравейте и честит празник на всички!!!

Мишанче,да си жива и здрава ти и цялото ти семейство! Дано този празник ти донесе много щастие още членове на семейството ти !

Понеже разчепкваме пак темата за автомобилите,много ми се иска да ви покажа моите няколко фаворита :) :oops:

И моя абсолютен фаворит

Обожавам пикапите (то си личи и по аватара ми де) :) :P
*
« Отговор #93 -: Май 06, 2008, 13:50:27 pm »
Но понеже нямам възможности ,за такива машини ,аз се придвижвам с най- яките други възможни :) :lol: :P
*
« Отговор #94 -: Май 06, 2008, 13:53:43 pm »
Но понеже нямам възможности ,за такива машини ,аз се придвижвам с най- яките други възможни :) :lol: :P
ха-ха-ха-ах Любе ще ме умориш :D

*
« Отговор #95 -: Май 06, 2008, 14:03:31 pm »
:lol:
*
« Отговор #96 -: Май 06, 2008, 14:49:06 pm »
Хахахахаха. Абе, Любе, как се паркират такива животни.И мен ме кефят такива брутални пикапи.Имаше Доджове и Тойота-Тундра на офроуда- не са се състезавали де, ами лични автомобили.Егати зверовете.Добре съм си аз с хондичката макар че се оказа май по-дълга от витарата.Имаше в началото като взех книжка едно беемве , едно ауди  и едни казани пострадалаи от мен.Така че предпочитам да им се радвам като ги кара някой друг :lol:
Ама яко женска темичка сме захванали.
« Последна редакция: Май 06, 2008, 14:56:45 pm от svetal4y »
*
« Отговор #97 -: Май 06, 2008, 14:57:45 pm »
Вилили, предлагам ти да си потърсиш нещо с повече сянка.Да не ревеш после... :D :D :D
*
« Отговор #98 -: Май 06, 2008, 14:58:57 pm »
Любе най-ме кефи ТУндрата от твоите фавворити и кадилака, обаче мога да ги карам само на прав път и без да се налага да се обръща. Всички казват че се кара по-лесно голям автомобил ама не съм прбвала и ме е страх
*
« Отговор #99 -: Май 06, 2008, 15:06:03 pm »
Свекито току щ се върнаха от почивка -обиколка на България и ми донесе дар от Рилския манастир-икона на Света Богородица и младенеца, дето са оопрели глави един на друг.и едно медальонче Богородица-личноо за мен. .Много ме трогна. А сега отивам да пия нещо свежо с една приятелка