Денис,Момичета!!!!
Имам голям и важен въпрос този месец.
Така,значи правих аз тестове за О и както виждате тя май беше доста ранна и още първия беше +,а и БТ отговаряше.Дотук всичко е ОК и да кажем,че имам някаква ориентация и яснота,макар че малко ми варираше.Но тъй като бях малко болна и пиех Оспамокс и други хапчета,които съм написала,смятам че това вариране на температурата се дължи на тях.Дали съм права или греш?
Това което ме озадачава и много ме притеснява е,че вчера сутринта получих някакво зацапване първоначално розавко,а по-късно кафеникаво.Беше в малко количество.Днес по обед пак има няколко капки,които са хафеникави и някак разводнени сякаш.Трябва,според 30 годишния ми опит да ми дойде на 01.07,така че не вярвам да е цикъл.Просто НИКОГА до сега не ми се е случвало да имам къс цикъл,толкова,по-малко от 25 дни НИКОГА не е бил!Сега какво став,а и температурата днес и вчера е много различна!
Аз и в седмичната тема съм писала,но и тук да си попитам,защото сега почва едно чудене и маене.Е,надявам се да е така нареченото имплантационно зацапаване,но .....не знам да смея ли да се надявам?!?

Моля ви за съвет и мнение!