0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кога ми е била О,според вас???
« Отговор #20 -: Май 24, 2008, 07:07:53 am »
Момичета,аз пак да си задам моя тъп въпрос! :oops:
Та кога ми е била овулацията според вас?Аз като гледам температурата си показва прекрасно,че е била на 12-13 ден,обаче защо тогава тестовете не я отчетоха?
Ще ви помоля за някакво мнение!
Предварително изключително много ви благодаря!!!!!!!! :D
« Отговор #21 -: Май 25, 2008, 12:24:57 pm »
Момичета,аз пак да си задам моя тъп въпрос! :oops:
Та кога ми е била овулацията според вас?Аз като гледам температурата си показва прекрасно,че е била на 12-13 ден,обаче защо тогава тестовете не я отчетоха?
Ще ви помоля за някакво мнение!
Предварително изключително много ви благодаря!!!!!!!! :D

Мила ВИЛИЛИ, според мен е трябвало да продължиш с тестчетата... защото тази Т. на 15ден малко ме притеснява да не е инцидентна,на 16ден пада?! Мисля че след няколко дни ще стане ясно кога би могло да е била О., сега е трудно да се каже...
но пък вие добре сте покрили тези дни,така че  ти стискам палци и ще те следя редовно... :)

ПП. ти нямаше ли по-дълъг МЦ по принцип... над 30 дни... или бъркам?

« Отговор #22 -: Май 25, 2008, 21:11:23 pm »
Рулиана,благодаря ти за вниманието и за отговора!
Не цикълът ми е късичък-26 дни обикновено + - 1 ден.Та затова мисля,че тогава трябва да е била,но теста вместо да помогне,ме обърка още повече!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Май 26, 2008, 07:27:33 am »
Теста за О. не ти показва , ако е (+) си в О. , а че след 1-2 дни ще настъпи О.
Или може късно да си започнала тестовете - когато теста е бил (-) да си била вече в О.
Когато правиш тестове за О. те може да са:
(-) (-)(-)(+)(-)(-)
(-)(-)(+)(+)(-)(-)
(+)(-)(-)
Овулацията е: в дните с червено

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #24 -: Май 29, 2008, 23:13:21 pm »
Какво означава според вас,това че така ми спада сякаш темепературата???
А и странното е,че днес имах странни пробождания много ниско долу в дясно!!Чела съм,че тези болки могат да се тълкуват като овулационни,така да се каже?!?При пукането на фоликула,имам предвид.Болките си бяха моментни,но доста силни,направо се превих на две!
Имате ли някакво мнение по въпроса?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Май 30, 2008, 07:05:26 am »
Според мен има проблем с О. добре е да отидеш на лекар да те видят на УЗ.
Пиши как е минало и успех!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #26 -: Май 30, 2008, 07:11:59 am »
Денис,какъв вид  проблем?Че не е имало овулация ли? :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #27 -: Май 30, 2008, 07:23:21 am »
Да, че може да не е имало О.
Сега според мен е добре да отидеш на лекар защото може да се види каква е причината - какво е станало с фоликула /или фоликулите, ако са повече/.
Предлагам да не гадаеме какво може да е - не казвам, че е нещо страшно, просто лекар трябва да си каже мнението - графиката само показва, че нещо не е както трябва и до тук. Думата вече имат лекарите.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #28 -: Май 30, 2008, 07:28:00 am »
Благодаря ти!
« Отговор #29 -: Юни 21, 2008, 15:58:52 pm »
Денис,Момичета!!!!
Имам голям и важен въпрос този месец.
Така,значи правих аз тестове за О и както виждате тя май беше доста ранна и още първия беше +,а и БТ отговаряше.Дотук всичко е ОК и да кажем,че имам някаква ориентация и яснота,макар че малко ми варираше.Но тъй като бях малко болна и пиех Оспамокс и други хапчета,които съм написала,смятам че това вариране на температурата се дължи на тях.Дали съм права или греш?
Това което ме озадачава и много ме притеснява е,че вчера сутринта получих някакво зацапване първоначално розавко,а по-късно кафеникаво.Беше в малко количество.Днес по обед пак има няколко капки,които са хафеникави и някак разводнени сякаш.Трябва,според 30 годишния ми опит да ми дойде на 01.07,така че не вярвам да е цикъл.Просто НИКОГА до сега не ми се е случвало да имам къс цикъл,толкова,по-малко от 25 дни НИКОГА не е бил!Сега какво став,а и температурата днес и вчера е много различна!
Аз и в седмичната тема съм писала,но и тук да си попитам,защото сега почва едно чудене и маене.Е,надявам се да е така нареченото имплантационно зацапаване,но .....не знам да смея ли да се надявам?!? :?
Моля ви за съвет и мнение!
Re: Графиката на ВиЛиЛи
« Отговор #30 -: Юни 21, 2008, 19:35:21 pm »
Последните нови неща са,че зърната ми са много чувствителни при допир,дори и към дрехите.А също така и кръста започна да ме наболява.
 :oops:Ох,извинявам се,но психозата вече е пълна.
Помагайте,ако можете.Въпреки,че изчетох всичко из форума за зацапване и имплантация,пак не знам какво да си мисля!
« Отговор #31 -: Юни 21, 2008, 22:19:21 pm »
Последните нови неща са,че зърната ми са много чувствителни при допир,дори и към дрехите.А също така и кръста започна да ме наболява.
 :oops:Ох,извинявам се,но психозата вече е пълна.
Помагайте,ако можете.Въпреки,че изчетох всичко из форума за зацапване и имплантация,пак не знам какво да си мисля!
Ох, миличка дано всички тези симптоми са просто едни добри новини :)
мисля че не може да е цикъл, а вероятно е имплантацията  :)
стискам ти много силно палци !!!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #32 -: Юни 21, 2008, 22:59:02 pm »
ВиЛиЛи, надявам се зацапването да е инплантация, а гърдите  сигурно отразяват покачването на прогестерон, дано да е..., стискам палци.
« Отговор #33 -: Юни 22, 2008, 07:02:39 am »
Благодаря ви момичате!
Аз последния месец поотслабнах,но ми се струва,че гърдите започват да се напомпват :D,което последните 3 или 4 месеца не се е случвало?! 8O
Изобщо не искам да се самонавивам и да си втълпявам,но то май вече е неизбежно!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #34 -: Юни 22, 2008, 08:08:40 am »
Според мен има проблем с О. /ако мериш правилно и графиката ти е достоверна/ - добре е да те види лекар на УЗ
Съжалявам мила

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #35 -: Юни 22, 2008, 13:05:17 pm »
Мила може О. тепърва да предстои..нали знаеш че при някои жени Бт пада именно преди О. като гледам твоята на 17 ден е доста ниска И след това се вдига рязко..ако се задържи така.. Може и да е О :) успех от мен..ще следим следващите дни :):) целувки
« Отговор #36 -: Юни 22, 2008, 21:28:54 pm »
Благодаря ви за мненията,момичета.Но кашата е пълна.Първо мислех,че О е ясна заради тестовете,които я отчетоха.И сега това,дето го мислих за зацапване си преминава май в цикъл днес.Обаче това,че е 10 дни по-рано при цикъл от 26 дни ме озадачава много.
Мислех във вторник да ходя на лекар,да отида ли ,ако съм в цикъл ,или да изчакам да ми свърши и тогава.Какво ще кажете???Чудя се!
*
« Отговор #37 -: Юни 22, 2008, 22:15:07 pm »
Вили, обади се на док все пак. Наистина ми се струва твърде рано за цикъл.

*
« Отговор #38 -: Юни 22, 2008, 23:00:08 pm »
Абсолютно отивай на док и според мен.Вместо да се психираш и да се плашиш, моля те иди.
*

lawyer

« Отговор #39 -: Юни 22, 2008, 23:12:27 pm »

Това е образцовата "бременна" графика по БТ.
Като гледам твойта, току виж се е получило, но е рано за каквито и да е тестове, а също така е доста рано и за МЦ. Ама щом има кръв по никое време, наистина е най-добре да се обадиш на доки...Гледам, че не пиеш дуфастон след ову-то, ако е станало може би трябва... но това го казвам само от личен опит - на мен след ову-то доки ми изписа дуфастон 2х1/2 в случай, че има оплождане, а прогестерона не ми достига.
« Последна редакция: Юни 22, 2008, 23:18:08 pm от lawyer »