За съжаление и аз споделям мнението,че докторите те гледат като потенциални спонсори и не се интересуват от емоционалното ти състояние, а още по-малко от финансовото ти.Аз съм пациентка на д-р Владимиров от половин година.Сега съм на трета инсеменация при него.Първата ми инсеменация беше истински провал - д-ра знаеше че не ми се пукат редовно фоликулите и въпреки това на неспукани фоликули ми направи инсеменацията.След 2 дни като отидох при него - ми каза само съжалявам.Бях тотално разочарована.На следващия цикъл почнахме с костилбегит,след това прегнил и накрая утрогестан.Като отидох за инсе пак не ми се бяха спукали фоликулите,но тогава той ги спука.Доста ме натиска и боля.След това бях толкова подута и с болки в корема почти непрекъснато.Чувствах се различна и почти бях сигурна, че са станало бебето.Обаче уви след една седмица закъснение ми дойде и бях още по-емоционално разбита от предния път.Съвзех се няма начин, трябва да продължаваме, надеждата умира последна.Сега този месъц съм отново на костилбегит и д-ра каза,че ще стимулира и яйчниците ми този месец за повече фоликули.Това било по-добре и увеличава шансовете ни.НЕ смея да се надявам,за да не се разочаровам отново.Това са ми впечатленията от д-р Владимиров.НАй-много се дразня, когато отида в клиниката му и почти вече е дошъл моя ред и започват да идват други хора и да влизат преди мен и аз продължавам да си чакам и чакам....И така 3 часа си отлетяха.Знам,че има много пациенти и уважавам това, но някак си няма организация.Успех на всички!