0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2006, 18:13:55 pm »
принципът е - от следващия ден на ову-то, когато е регистрирано
*
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #21 -: Февруари 14, 2006, 12:14:05 pm »
здражейте, аз пия дуфастон от 7 дена защото не ми идва редовно, имам поликистизни яйчници. Ще го пия 3 месеца. 16 дни след като ми дойде. незнам колко е добър като лекарство но на листовката пише доста добри неща. Пък и лекарят който ми го предписа ми е познат и невярвам да ми предпише нещо което би ми навредило
*
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2006, 17:23:40 pm »
И аз да задам един въпрос: Днес ми изписаха Дуфастон, но овулацията(ако е имало такава)отдавна мина.
Сега отидох на лекар защото имах проблеми с кървене извън цикъла(16-ти) и освен това ми прокърви по-рано от колкото очаквах да ми дойде М( тоест 26-ти ден) 8O
Днес ли да го започна този Дуфастон(по никое време). Та нали очаквам тези дни да ми дойде нормално М, а доктора твърди че сега трябва да го пия 20 дни и след като го спра ще ми дойде - всичко съвсем ще ми се обърка. :oops:
После вече от 16-ти до 25 ден и така няколко месеца - по негово предписани. Още се чудя да взема ли тази вечер първата таблетка или да го отложа и да не го почвам изобщо сега :?:
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #23 -: Февруари 14, 2006, 17:46:22 pm »
Али, ако доктора те е гледал на УЗ и е видял малка лигавица, значи няма да има М. скоро и е прав да пиеш Дуфастона.
*
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #24 -: Февруари 14, 2006, 17:49:40 pm »
Мерси за бързия отговор, но доктора не ми каза дали ще имам или нямада имам М, говореше си нещо под носа за лигавицата на матката, но не ми сподели :oops:
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #25 -: Февруари 15, 2006, 09:58:00 am »
Незнам как е въпросът с Дуфастона, но аз съм пила Утрогестан, което е аналог и други момичета, които са го пили могат да потвърдят, че М си идва независимо дали пиеш или не прогестерон. Не е в такива големи количества, че да го забави или ако го забави ще е няколко дни само. Така че пий си Дуфастона, както ти е казал док.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #26 -: Февруари 15, 2006, 14:07:36 pm »
Да права си и затова го започнах Дофастона още снощи, но аз се притеснявам за това че дори и да ми дойде както го очаквам в петък, то следващата М ще е след 20 дни(както каза лекаря), а това ще обърка цикъла ми. Обикномено ми е на 29-30 дни... :roll:
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #27 -: Февруари 15, 2006, 14:49:56 pm »
Цитат на: Alie
Да права си и затова го започнах Дофастона още снощи, но аз се притеснявам за това че дори и да ми дойде както го очаквам в петък, то следващата М ще е след 20 дни(както каза лекаря), а това ще обърка цикъла ми. Обикномено ми е на 29-30 дни... :roll:

нещо не схванах  :? как ако ти дойде в петък, следващата М ще е след 20 дни ?!?!?!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Пак въпрос за дуфастона
« Отговор #28 -: Февруари 15, 2006, 15:02:55 pm »
Ами аз не зе изразих както трябва. То моето е дълга история, ама на кратко: миналия месец имах кратко М само 2 дни и после по време на предполагаемата овулация зацапване 5-6 дни, след това на 21-вия ден пак зацапване та до днес, а очаквах сега да ми дойде в петък по календар. Да обаче доктора ми изписа Дуфастон и каза още от вчера да го почвам. Каза че като го пия 20 дни ще ми дойте тогава. И на мен не ми се връзва нещо..... :oops: